Unul din cele mai devastatoare incendii din istoria SUA are loc de saptamani bune in California. Pagubele sunt uriase, iar povestile oamenilor sunt infricosatoare.
100.000 hectare au fost afectate.

4 COMMENTS

  1. “Unul din cele mai … au loc” Hm, as putea fi in … DEZACORD?

    Da, incendiile de paduri din California fac pagube absolut uriase, aproape an de an. Dar, ce sa vezi? Cei care chiar se pricep spun ca ar costa de zece ori mai putin sa se ia masurile care sa impiedice declansarea sau propagarea pe distante uriase a acestor incendii. Greu de gasit o explicatie plauzibila pentru care nu se iau acele masuri!

  2. In ultima vreme stirile care prezinta nenorociri anunta ca pe acolo a fost si un roman.Aici vad ca romanii lipsesc desi se simte pana aici miros de mititei , pastrama, sarmale si manele. Cum de nu transmite in direct si Dragoteasca, parca(nu stiu) este consilier de presa acolo . O fi luat foc afumatoarea familiei Gabor. Daca aveau legile din Romania si drujbe atunci sigur nu avea ce lua foc. Unde sa faca si oamenii vile? Vin oamenii sarmani din Romania cu geamantanele pline cu dolari pentru programul prima casa in Ameica si californienii ii anunta ca nu au terenuri fara paduri si America nu exporta lemn (doar importa) glumesc.
    Un plimbaret prin America ar raspunde: ,, ghi ni on !”.

  3. Chiar nu este de râs cu focurile aici in California. Una din zonele frumoase a fost distrusă anul trecut, parcul Yosemite afectat de incendii anul trecut și acum doi ani. Foarte deprimante zonele afectate de incendii. Deoarece climatul aici este mai mult spre semidesert cu ploi doar iarna dar in ultimul timp tot mai putine, vegetația extrem de greu se reface. Păcat ca nu pot atașa poze la o zonă de versant cu solul roșu plin cu copaci negrii arși. Horror

Leave a Reply