Cea mai lunga eclipsa totala de luna din secolul 21 a avut loc in noaptea de vineri spre sambata

1 COMMENT

  1. Da,sunt unice! Daca ati observat(eu nu sunt in tara), debutul portocaliu, ulterior rosiatec si tot cu pete grena inchis a fost din partea de sud spre nord, apoi acoperirea neagra a venit dinspre nord spre sud,ma refer la pozitionarea pe puncte cardinale. Eu interpretez cam asa: minciunile grobiale(culoatea portocalie) la adresa sudicilor sunt insotite de violenta uluitoare(petele grena inchis),mai bine zis, vor continua minciunile marilor grohaiti despre partea sudica a globului chiarfara dovezi,insotite de atacuti ingrozitoare(varsare de sange). Si cum se intampla de ani de zile,esticii sunt vinovati de porcariile vestului,dar fiind interesati de patrea sudica a globului,esticii vor tacea sau trage cortina(trecerea petei negre ce acoperea luna). Oricum,indiferent ce am spune sau de analiza,totul se va intampla imediat de nici nu poti trage concluzii!
    Am citit ca madam de la meteo, madam Bojian,sau cam asa ceva,… zice ca sunt schimbari climaterice,ca se topeste nu stiu ce ghetar(manipulare crasa)! Sa gandim logic, ghetarii daca se topesc,apa ajunge cu ajutorul curentilor de aer in atmosfera si urmeaza ploile! Ploile sunt tot in functie de curentii de aer care muta norii si unde e noroc ploua,unde nu,seceta! Intrebare: de ce in multe tari ploua de cel putin 3 ori pe saptamana si,ceva mai departe,in romanica,pas care odata sau chiar invers?
    Nu cumva e schimbarea provocata de mana omului pentru afaceri sigure?!
    De ce doar romanica e in criza topirii ghetarilor si incalzirea globala plus destule manevre cu care se manipuleaza si alte tari: NU?!

Leave a Reply