Ceva de genul : n-avem calmante, va oferim un covrig…

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA oferă începând de luni acces gratuit Wi-Fi de mare viteză în Gara de Nord, un serviciu public disponibil permanent care va permite pasagerilor să navigheze pe internet, se arată într-un comunicat al administratorului infrastructurii feroviare.

 

1 COMMENT

  1. Off topic
    Ne aflam in Romania, o emisiune moderata execrabil de colega Dvs. d-na Grecu, in dezbaterea Valceanu-Andronescu. Acest Valceanu un obraznic al politicii pnl iar, d-na Grecu n-a fost in stare sa tina in frau emisiunea moderata, a depasit-o iar, dl. Chireac a tacut in acord in “marele” Valceanu, acest pusti obraznic ajuns de te miri unde in varful “piramidei”. E de luat in seama acest obraznic fara pic de respect Vi(a)lceanu, cu apucaturi de pdl-ist obraznic.

    On topic
    Adevarat, este o lipsa de punctualitate japoneza a CFR insa, cu eforturile salariatilor devotati CFR este asigurata siguranta calatorului pe aceasta infrastructura antica si de demult. Sincer ma mir ca inca tot angrenajul CFR functioneaza in pofida numeroaselor probleme majore care le stau in fata. Sfatuiesc pe toti cei care au ceva timp la dispozitie sa foloseasca in continuare in pofida tuturor vicisitudinilor acest mijloc inca sigur de transport.

Leave a Reply