Pasarela Popeşti Vest, care leagă Sectorul 4 al Capitalei de oraşul Popeşti-Leordeni, a fost dată în folosinţă marţi, primarul Sectorului 4 Daniel Băluţă afirmând co această ocazie că pentru prima dată, conducători de instituţii aleşi din partea unor entităţi politice profund diferite se unesc pentru binele oamenilor, un model de bune practici, ce poate fi replicat şi în alte domenii ale statului.

”Pentru prima dată, conducători de instituţii, aleşi din partea unor entităţi politice profund diferite, se unesc pentru binele oamenilor. Un model de bune practici, ce poate fi replicat şi în alte domenii ale statului. Am reuşit în ultimii ani ca împreună, să facem nişte paşi importanţi pentru dezvoltarea zonei de sud. Am început cu lărgirea şoselei Berceni, am finalizat pasarela pietonală dintre Sectorul 4 şi Popeşti Leordeni, continuăm cu realizarea staţiei de metrou „Tudor Arghezi” şi deja, împreună cu Primăria Capitalei şi cu Consiliul Judeţean Ilfov, judecăm lucrurile în aşa mod încât să putem extinde magistrala de metrou până în comuna Berceni. Toate aceste lucruri au un impact deosebit asupra calităţii vieţii oamenilor, asupra calităţii mediului, aşa că nu facem altceva decât să respectăm votul pe care l-am primit din partea cetăţenilor. Şi, aşa cum am demonstrat deja, toate proiectele de dezvoltare pe care noi le generăm în Sectorul 4, sunt şi vor fi în consens absolut cu planurile de dezvoltare ale Primăriei Capitalei, aşa cum este firesc”, a declarat Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4, care a venit la acest eveniment imbracat ca Michael Jackson odinioara. Iar Nicusor Dan ca un fan al sau…
Pasarela PSD-PNL pare sa fie o prima constructie dintr-un proiect mai amplu…

1 COMMENT

  1. Dupa 30 de ani de post comunism, in care politicienii s au straduit doar sa si mareasca averile si sa si plaseze copii si nepoteii in posturi caldute, in unele cazuri, chiar “suucesiuni la tron”, sunt de acord ca primarul sa fie imbracat si in sortulet, daca face ceva pentru comunitate.
    Daca ne uitam la impaiatii aia cu cravate scumpe…care dau doar din gura…mai bine sacoul rosu.
    Numai ca Nicusor -frigusor nu are ce cauta in poza…

Leave a Reply