Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Ludovic Orban, a declarat ca va fi chemat la DNA pentru o audiere. Sa fie acesta pretextul pentru ca PNL sa-i ceara o retragere imediata?

Aseara, la Punctul de intalnire, am dezvaluit in premiera ca la varful PNL se discuta despre retragerea lui Ludovic Orban din cursa pentru primarie si sprijinirea lui Nicusor Dan, liderul USB.

http://radu-tudor.ro/ipoteza-bomba-pnl-va-renunta-si-la-candidatura-lui-orban/

Iata ce a scris Orban pe Facebook :

Astazi ma voi abate de la programul obisnuit, nu particip la nicio intalnire cu alegatorii, nu particip la nicio emisiune, nu ma intalnesc cu specialisti independenti pentru finalizarea programului pentru bucuresteni, astazi am aflat ca trebuie sa fac altceva. La ora 15:00 voi fi prezent la sediul DNA, unde am fost invitat. Astept curios sa aflu care sunt motivele pentru care am fost convocat.

 

11 COMMENTS

 1. Sunt curios daca Antena3 va mai cânta in sus si in jos despre binoame, trinoame, stat politienesc si campuri tactice de data asta, atunci cand un candidat e “invitat” la DNA cu atat de putin timp inainte de alegeri. Sau asta se aplica doar pentru candidatii PSD?

  Cand PSDistii au probleme in justitie, e o facatura basisto-securista, dar cand PNListii au, atunci justitia e buna si isi face prompt treaba? Interesanta presa obiectiva si independenta… dupa atatia ani de vizionare, nu am cum sa nu remarc aceste lucruri, nu mai putem fii prostiti cu televizorul!! Toate partidele, aceeasi mizerie! Toate televizunile, aceeasi mizerie!

  Mai face DNA jocuri politice de data asta? Daca e vorba de liberali, mai sunt eliminati candidatii din schema cu ajutorul justitiei independente?

  Trebuie sa fiti constient, domnule Tudor, ca trebuie sa prezentati si acest unghi al problemei, pentru a va prezerva obiectivitatea si integritatea deontologica! Ma astept de la dvs la acest lucru, ca de la tot soiul de dumitresti si ciuvici si gâdzi nu mai am nici un fel de asteptari…

 2. Ce nu inteleg candidatii astia ? DNA vrea figuri noi “nepatate”, parca mai e vreunul nepatat si oameni tineri de “viitor”.

 3. Daca astia nu peticesc strazile si bulevardele/soselele capitalei pana incep alegerile, n-am cum sa ajung la vot.

 4. dupa ce au esuat s-o decredibilizeze pe Olguta Vasilescu plimband-o la DNA, singurul efect fiind crestea considerabila in sondaje, s-au gandit ca va merge si cu Orban… vom vedea

 5. DNA , sau Kovesi , ar trebui sa faca publica o lista cu toti politrucii care sunt si care urmeaza sa fie anchetati , pt. ca partidele sa nu -si mai faca planuri de viitor , dar cum fete mari nu mai gasesti nici la gradinita (este o metafora luata dintr-un banc cu Bula ) , nici politruci curati nu mai exista ! Oricum Orban este doar un mascarici si nu cred ca bucurestenii sa fie atat de fraieri sa-l puna primar doar ca-i de la PNL ! Banuiesc ca au un plan B , adica Bushoi , alt retard care si-a gresit vocatia si se crede mare politruc !

 6. Dl. Orban probabil nu stie ca la DNA te duci citat si nu invitat.Invitat se duce la nunta,iar la DNA se duce citat.

 7. A fost eliminat singurul LIBERAL AUTENTIC minunat nu gor-ghiu si maimutoii tai care se dau ”liberali ???”
  NEMERNICIE TOTALA

 8. D-le Fuior?
  Oare chiar nu va dati seama ca e piesa de teatru chemarea lui Orban, marele PNL-ist, la DNA. Se vorbira, ca doar Miorita laie si acuma pentru niste luni e si bucalaie…gura nu-ai mai tace…
  pacat ca nu va dati seama ca sunt doua feluri de chemari:
  – una cu adresa PSD, deoarece stau bine in sondaje
  – una cu adresa PNl, mai rara, dar ticluita bine, cu strangeri tovarasesti de mana
  Eu zic sa ne uitam printre randuri la campul tactic….si sa stiti ca s evede si de aici de peste mari si tari.
  felicitari d-le radu Tudor, ca deobicei echilibrat si correct.

 9. Şi rîdea de alţii!
  A uitat cînd urla în gura mare cu laudaţio la adresa actualului ocupant al principalului scaun şi funcţie a ţării? I-a pierit piuitul !

Leave a Reply