Inspectorul sef al Inspectiei Judiciare de pe langa CSM a semnat ordinele pentru inceperea controalelor privind eficienta manageriala la Parchetul General si DNA, potrivit unui comunicat al institutiei.

Inspectorul sef Lucian Netejoru a stabilit obiectivele controalelor si componenta echipelor de inspectori judiciari.

”Inspectorul şef al Inspecţiei Judiciare a semnat ordinele pentru efectuarea controalelor privind eficienţa managerială la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Direcţia Naţională Anticorupţie – Structura centrală şi a stabilit, printre altele, obiectivele controalelor şi componenţa echipelor de inspectori judiciari. Cele două controale au fost incluse în calendarul de activităţi aferent anului în curs ca urmare a propunerii ministrului justiţiei.”, se arată în comunicatul instituției

Concluziile rapoartelor de control vor fi inaintate Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

”Pentru că la cele două autorități n-au fost făcute evaluări de fond privind activitatea managerială din 2007, adică de 10 ani de zile. 10 ani de zile o instituție să nu fie verificată, să nu fie evaluată, nu știu dacă este tocmai în regulă, motiv pentru care am sesizat Inspecția Judiciară. Verificările sunt în curs de desfășurare. Aștept cu interes rezultatele. (…) Sper să se constate că nu avem o justiție selectivă. Sper să se constate faptul că sesizările, cauzele de urmărire penală au fost puse pe rol, soluționate cu celeritate. (…) Noi avem nevoie de o justiție dreaptă.”, a afirmat Tudorel Toader.

2 COMMENTS

  1. No,dupa inregistrarea aia numa in Dna nu mai crede romanul…trebuie o reforma si pus un prag de 10 mil pana unde bate Dna tot ce-i peste trebuie nascuta o institutie capabila ,scolita,potenta,legiferata,vedeti voi procuror roman sa acuze Behtel sau Microsoft sau Eades parca o firma de echipamente optice?Vorbesc de prejudicii uriase nu crenvusti,trofee si termopane sau copiat la bac,cu monstrii in afaceri cu deschideri uriase in fluenta.

  2. La câtă incompetenţă şi câţi incompetenţi sunt numiţi şi plantaţi în funcţii, te poţi aştepta la orice!
    Degeaba ies în stradă ‘plimbăreţii’ dacă nu punctează strict pe incompetenţă şi incompetenţi!
    Toţi sunt pe corupţie de parcă corupţia e mama golăniilor! Mama golăniilor e incompetenţa! De la incompetenţi şi prin incompetenţi poţi face orice…micul şantaj verbal pentru o funcţie! Nu observaţi că s-au inversat valorile în democraţia românească? Ghici pe ce se bazează?
    🙂 🙂 pe incompetenţi şi incompetenţă!

Leave a Reply