Home Articole Intrebare pentru Ponta

Intrebare pentru Ponta

3598
114

Am o intrebare pentru primul ministru Victor Ponta :

Domnule prim ministru, cind rupeti pactul de coabitare cu fratele lui Mircea Basescu?!

 

 

114 COMMENTS

 1. Cand rupe Ponta pactul de coabitare cu stapanii lui, ambasada SUA si UE si creste o colana vertebrala si nu mai pune mizerii umane cum ar fi Kovesi si Horia Georgescu in fruntea institutiilor. Si omul lui Ponta, Nitu, procurorul de care nu se aude mai nimic niciodata, cand incepe anchetarea lui Kovesi, ca am inteles ca el e singurul care ar putea-o ancheta.

  • Raspuns: niciodata. Nu poate.
   Cum poti tu sa semnezi coabitare cu un individ pe care l-ai batut mar in alegeri: 70 la suta?

  • Nici n-am ce sa mai adaug, parca am fost intr-un gand! Nu rupe nimic, ca nu e de capul lui! Mai nou, vrea sa-l faca senator de drept pe idolul sau coabitator! Daca nu credeti ca il idolatrizeaza, pana la copy-paste, pe base, o sa-l vedeti ca presedinte! Dar poate n-ajunge, mi-ajung 10 ani de dictatura!
   Poate il intreaba dl Tudor pe ponta ce face cu iubita sa intru justitie, kovesi?! Nici nu ma indoiesc ca nu si-a luat portia de la bercea… Abia astept sa scoata tiganii dovezile!!! Pentru ca s-au incurcat cu cine nu trebuie… 😉

  • Faptul ca Kovesi si Stanciu au tacut malc vis-a-vis de acuzatiile lui Bercea la adresa lor cum ca le-a dat bani acestora pentru a scapa de inchisoare dovedeste faptul ca aceste doua basiste din justitia romana sunt vinovate de luare de mita si trafic de influienta. Daca nu se simteau cu musca pe caciula ar fi iesit imediat in public si ar fi dezmintit aceste acuzatii. In schimb a iesit CTP la rampa, ca fost securist, sa le spele hoiturile acestor doua pupincuriste basite din justita romana.

   • S-ar părea că ăsta e adevărul.Abia aștept noi dezvăluiri din partea lui bercea .El știe acum sigur că nu mai are nici o șansă de scăpare și va exectua cei 8 ani de pușcărie, și pt. că s-a simțit trădat de cei cărora le-a dat bani, acum spune tot ce știe sau are despre ei , cu înregistrări.
    Și într-adevăr tăcerea suspectă a celor două Koveși și Stanciu, …poate or mai fi și alții cărora acum le tremură chiloții , .. spune multe.

  • Prin declaratia de ieri Basinescu sef recunoaste cum ca el si numai el a pus la cale infractiunea de santaj in carca clanului Bercea Mondial. El si numai el l-a sfatui pe Mircea Basinescu sa depuna plangere penala la DNA iar DNA tot la comanda lui Traian a declansat aceasta actiune. Cand in fapt in acest scandal Bercea Mondial isi cerea doar inapoi cei 600.000 de euro cerute de clanul Basinescu ca sa-l scape de puscarie si asta pentru ca capii clanului Basinescu sunt avizi dupa banii altora pe care vor practic sa-i ia chiar si cu japca.

  • Sa fim seriosi , asa-zisul pact a fost ,,de ochii lumii,, , pentru a arata ca in Romania situatia s-a calmat . Tot pentru binele tarii . Nu trebuie sa fim carcotasi . Adevaratul pact cu satana l-a facut , pe sest , in batjocura neamului romanesc , Antonescu (cel caruia , pana mai ieri , ii spuneam Crin) .

   • De aia a fost obligat de extrema dreapta PPE-ista sa faca acest pact ? De aia a fost obligat sa nu asculte votul oamenilor si implicit sa incalce statul de drept in Romania ? Democratia s-a sfarsit odata cu neaplicarea legii in cazul referendumului pentru demitere. U.E. a compromis democratia din Europa si acum se mira ca au ajuns nationalistii sa ia puterea in diferite tari. Pai daca se poarta ca niste nebuni, normal ca lumea occidentala si normala la cap vrea altceva.

   • @nimabe,

    Bine-ai revenit pe blog, Nicoleta! Sper ca, după ce ai ”asteptat lumina Lui Hristos din zilele Sfintelor Pasti” , această lumină pogorându-se peste noi, peste toată suflarea creștină, ai ieșit din ”bezna si abureala de până atunci”(inexplicabilă mie mult[ vreme) așa că va fi posibil a ne întinde mâna și a ne reconsidera unele atitudini potrivnice din trecut cauzate de unele cuvinte și replici reciproce ”inadecvate” care, deloc de înțeles pentru mine, încă, ne-au despărțit !. Sperând ca acest gest al meu, de reconciliere, să nu fie înțeles greșit, te rog să fii convinsă de toată considerația mea.

    Cât despre PAKTUL de KOABITARE, nu știu dacă reții ceea ce am considerat și consider eu a fi acest PAKT și dacă nu, punctul meu de vedere îl am la îndemână și ți-l pot transmite el, punctul, fiind și-acuma, văd, adus în actualitate.

    Paktul de Koabitare. Aşa se scrie de către unii: și pakt și….koabitare cu kappa, ca să se ştie. Şi să se mai ştie că aceasta sunt mai…GRAVE, mai ACUZATOARE decât….pact și coabitarea scrise , obișnuit, fără ”kappa” . Acum a devenit un cod de recunoaştere între ei, anti-pontiştii sadea acest mod de scriere. Apropo, citesc acum cum o anal-fabeta scrie si ea despre Voiculescu ca despre un „Kapitalist de cumetrie”. Aşa ca: „Ceea ce nu-ţi place altuia nu-i face”. In mod sigur acest ”K” are o mare rezonanta la ultraşi…. Şi la cei mai nătângi. Ai noştri, de aici, înteleg mai bine „duritate” acestui K si asta este si scopul de a transmite acest lucru. Acum e de bon-ton cu kapa …şi să-ţi mai pui şi-o insignă-n piept cu …..Jos Koabitacu Tonta! N-au o altă variantă cu…. Sus X-ulescu ! că şi-ar scrie-o cu litere de-o şchioapă. M-am uitat în urmă, în arhivă, şi am constatat că prima folosire a expresiei „koabitare” îi aparţine lui… @capsunar şi ceea ce părea (si chiar era) o…greşeală, a unui mărunt …căpşunar a fost exploatată mediatic, imediat fiind preluată de dl Radu Tudor şi mai apoi de restul. Şi s-a văzut că a avut ca efect aglutinarea celor înverşunaţi pe Ponta pentru ca….koabitare, înteleg eu asta, înţeleg sigur şi ultraşii, este peiorativul cuvantului inofensiv….coabitare. Şi, de atunci, dacă zici de Ponta ceva de bine e ….jaleeeee. Koabitare in sus, koabitare in jos. Diferenţa faţa de alte bloguri anti-pontiste este că dacă intervii aici se mai păstrează o anumită neutralitate 😀

    • Bine te-am regasit ! Am avut calculatorul stricat . Vrei sa-ti spun ceva ? Si acum pastrez lumina sfanta . Am doua candele aprinse continuu , pentru a nu o pierde pana la invierea viitoare . Daca se stinge una , sa ramana cealalta .

   • @ nimabe,

    (spre știință @protestez)

    @nimabe
    .
    Dragă Nicoleta,

    Apelez la tine ca la un… prieten” vechi” ..și nu care să mă ajute la ceva gen…”vreau să fiu miliardar” ci care să mă confirme, sau nu, într-o poziție de-a mea, clară, controversată însă în capul unora care văd, pe aici fac ca toate alea, iar, și iar, cu PAKKTUL de KKOABITARE(a lu peshte prăjit)
    .
    După lupte seculare cu …mulți dar mai ales cu multe….. precepte(da cu cine n-am luptat?!- persoane importante! , chiar cunoscuți de-ai tăi) hai să-ți spun și părerea mea diferita, văd, de a multora, o părere imbrăcată într-o poveste despre acest. ”PAKT DE KOABITARE”
    EN BREF.
    .
    Pactu’ este o hârtie…în fond(mai mult… o bucată de hârtie igienică cum zicea cineva aici….”persoană importantă”) căreia noi, unii, îi dăm ….valoare. Pentru a ne agăta de ea toate motivațiile urii acumulate împotriva lui PONTA. Valoare adăugată unei hărtii igienice. Noi(nu eu) ii dam o importanta pe care nu o are.
    Lui Ponta nu-i trebuia o hârtie ca să …TRADEZE (ca să NE TRADEZE cum zice majoritatea de aici) că asta-i ”durerea”, asta cu TRADAREA. Această TRADARE a fost constatată însă de către cei de aici INAINTE de 12,12,2012 cand PONTA deja era catalogat și SECURIST și TRĂDĂTOR. Cum putea să-I tradeze un deja…TRADATOR pe ei. Nu se clama si inainte de 12,12,12 si cu tot atata inversunare TRADAREA lui PONTA? Păi, Ponta tu crezi că l-a TRADAT pe unul ca @protestez -aici de față- și toți care vorbesc in numele votanților și care n-a votat , o spune el cu USL-ul?.
    Revin. Este vorba de TRADAREA lui Ponta cu SERVICIILE , cu MRU la investire, cu REFERNDUMUL …TRUCAT? . Tradarea nu se face la vedere. Numai un prost , un sinucigaș ar face așa ceva.
    Așa că făceți-l(și-acum mă adresez ăstora mulți)…. PROST și/sau SINUCIGAȘ( politic). Nu o puteți face că , atunci, personajul ar fi lipsit de logică. Și-atunci faceți-l …. ILOGIC. Ilogic in raport cu logica noastră. Așa mai venim de acasă.
    .
    Câtă vreme o să îl credeți pe basescu ”că_consilieriii” lui au gandit-o , și că Ponta, antonescu și Dragnea s-au dus spășiți, ”de buna voie si nesiliti de nimeni”, intr-un miez de noapte să semnneze așa ceva, chiar avem unii o problemă.
    .
    Repet pentru a Șaptea Mia Oară ( luând-o pe scurtătură)

    Jandarmul(băi @protestez!) când vrea LINISTE este INDICAT să ţii cont de asta!
    Asta nu vă da (…prin cap) de gândit? Adica să te pui cu cine? Cu cei care recunosc …Kosovo ca stat?!(”Kosovo, entitate de tip mafiot cu pretentie de stat NS citat RT”)în pofida tuturor datele privind faptul ca a fost o gashca teroristă sustinuta din exterior economic , militar si politic pentru divizarea (care nu se mai termina o data…) a Iugoslaviei. U n stat (zic unii ) artificial. Altii zic, probabil, si de Romania, același lucru. C-așa-i… în tenis!
    N-as prea vrea sa vad …cu tot parteneriatul cu SUA, ca avioanele sa preceada introducerea democratiei cu de-a sila ăn Romănia …si unii de pe aici sa fie, (inainte de a trece pe la GUANTANAMO) deferiti TPU pentru lovitura de STAT ANTIDEMOCRATICA SI ANTIPOPULARA CU CCA 2,5MILIOANE DE VOTURI FURATE si… neprescrisă până astăzi . Ce-ai face tu atunci…@protestez? Ai sta mândru cu …piepturile goale …. precum belgradenii în fața bombardierelor B52 cărora , multora, atunci mai europeni …la propriu , decăt noi, nu le venea sa le creada ochilor o asa nebunie.

    S-au l-ati vrut pe Ponta să vă fie erou si Ţara asta TERMINATA? . Reamintesc că “ Terminatorul” n-a fost român. Şi el face abstractie de PIERDERILE COLATERALE. În numele RESTABILIRII DEMOCRATIEI și a SALVARII INSTITUTIILOR STATULUI de catre o MAJORITATE DICTATORIALĂ se pot lua ORICE FEL DE MASURI . DE LA CELE ECONOMICE să ne ânvătăm minte să nu mai susținem acel USL nociv.
    Putea s-o faca antonescu. Adică să fie el EROUL vostru. De ce n-a facut-o ? S-a gandit la stabilitatea USL-ului atunci cand baga batul prin gard, sau s-a gandit la STABILITATEA TARII când direct sau indirect a ințeles DE LA PONTA (că el e varză la aceste exerciții de logică elementară) ca …E GROASĂ ? S-a ascuns (conștient sau inconștient insă, sigur, din spirit de conservare adică să fie si cu AIA și cu ĂȘTIA in spatele si pe la spatele lui Ponta . Ponta ăla,îl știți care, ăla NEMERNICUL , SECURISTUL, TRADATORUL (…de neam si de tară, cum se zice pe aici) fiind…. PARTRĂSNETUL lui antonescu și al PNL –conspiratorii ceillalți mai mărunți ai LOVITURII DE STAT”
    .
    Ce trebuia să facă Ponta în aceste conditii(ele fiind mult mai dure, mai complicate, decăt pe …scurtătura mea) și n-a facut?
    .
    Administratia Americană și barosso au salutat și după semnare…PACTUL. În aceste conditii ce este atât de greu de inteles faptul că numai 11 cuvinte(de data asta spusă in engleză), rostite sau nerostite scrise eventual … pe un colț de șervețel(eventual … două) cu mesajul : SUA și COMISIA EUROPEANĂ VOR LINIȘTE –Vă veti conforma acestui lucru!(deci
    Și-acum ce-ar vrea ”lumea” pentru a fi cât de cât linistită cu pactul ăsta? Și pentru a-i mai spăla PĂCATELE LUI PONTA(hei, nu chiar toate!)?
    .
    Întreb: Deci să vină el, Ponta, acum, să-i dea una peste bot lui băsescu(la figurat), cum ne-ar plăcea nouă… mult, da mult de tot si să ne spună NOUĂ(postacilor și ”poporului …NGÎ…NGÎ…), cu ”subiect si predicat”(cuvinte îndrăgite din folklorul de pe aici) că, acel băsescu, când a spus (chestia cum că_consilierii lui ar fi gândit Pactul de Coabitare ) NU ARE DREPTATE (cum nu a avut NICIODATĂ) și că TOTUL i s-a impus, lui și lui basescu, din EXTERIOR ?

    Din ”păcate” nu poate spune așa ceva că ar fi …PĂCAT DE ȚARA ASTA. Și asta-i durerea …unora.
    .
    Eu nu mai pot! Nu mai pot deloc cu acest.. pact!….. cum spunea de vreo 7 meleoane de ori Mircea Badea.

    Cine ține, sau nu ține cont de pact, cine-i dă ,sau nu, o cât de mică importanță, acela poate să-l rupă acela poate sa-l dezavueze, acela poate sa-l …infiereze. O hârtie cu valoarea unei hartii nu are valoare cat timp toate prevederile sunt superfluue…caduce. Așa că …punct.
    1. Sunt de acord (ținând cont de considerațiile de mai sus) cu semnarea ORICUI ACT(inclusiv acesta) vizând STABILITATEA ȚĂRII.
    (Reamintesc că și ruperea actului privind ALIANTA USL datorată coabitarii TONTALAULUI SECURIST cu Kiorul NU S_A AVUT IN VEDERE de către mintile raționale , lucide, din PNL-ul de atunci(nu vă mai reamintesc declarațiile și ale lui antonescu și ale lui Tăriceanu) FIE ȘI MĂCAR PENTRU acelesi ratiuni pentru care PONTA și ANTONESCU si DRAGNEA semneaza sau, după caz, consimt (sub presiuni pe care eu si , păcat! majoritatea de aici la ignoră TOTALMENTE făra a lua in calcul RIPOSTA IMINENTĂ atat din EXTERIOR cat si a lui alde PAPICI in ȚARĂ după….) care vizează STABILITATEA ȚĂRII cu toate că toți ultrașii considera că aceasta ALIANTA(in fond tot o coabitare) deja compromitea GRAV PNL-ul))
    Nu uit îngrijoririle celor de la Antena 3, din timpul REFERENDUMULI (și a mea pe lângă ei) și cand unii intrebau : Ce-i cu participarea asta mizerabilă pina la aceasta ora? Ce face USL-ul ? Ce fac cei 3000!? de primari psd-iști? Ce face Dragnea? (Eu as fi continuat cu :Uitati astea cu Ponta Securistu , cu Ponta Tradatorul (cele 11 porunci) vehiculate pe aici și veniti macar 50%+1). Oamenii astia au crezut ca nemultumirea celor de la Antena 3 este generala , la nivelul Țarii si nu in procente de 47, sau 57, ci 77% . S-au înșelat de puțin. Pe linga prostia tandemului (recunosc) RUS-DOBRE.
    .
    Unde scărțâie aceste puncte de vedere care mă fac să concluzionez total diferit față de toată lumea ? Unde aberez? Poți sa-mi spui …ca intre prieteni direct dar motivat unde greșesc și-am să incerc sa …reevaluez.
    .
    Multumiri anticipate pentru un eventual răspuns ! Rămâi aceeasi.

    • Pe scurtatura : ai dreptate , nici eu nu mai pot cu pactul asta ! De ce ?! Pentru ca toti cei care il condamna pe Ponta pentru asa-zisul pact , STIU ca nu a fost decat o abureala .

     • Deci, să-nțeleg, ”Toți pentru unul și unul pentru toți!”

      Oricând îți voi oferi ”umărul” tu fiind, lucru dovedit, o luptătoare pnl-istă autentică și nu… ”pulberea pământului”.

      Era cât pe ce să aleg să merg pe ”drumul lui…Hucko”! 😀

     • @ nimabe,

      Îți propun, dacă ai disponibilitatea să citești și altceva și, dacă nu ai timp, să adnotezi, sau să comentezi pe scurt un alt subiect TARE pe aici, care mă zgândără(și-am tot zis-o mereu ca fiind o mare mizerie) un subiect tratat de mine și adresat cuiva ”apropiat nouă pierdut, însă, in ceața vremurilor acestea tulburi subiect pe care să-l discutăm, să ne punem de acord. Asta pentru că tu te pricepi foarte bine la astfel de teme. Cele ale justiției, ale numirilor ”controversate” la PG și DNA făcute de către Ponta la 03,04,2012? Ești de acord? Desigur OFF TOPIC și atunci când tu ești disponibilă 😀

 2. Cand va veti decide sa ne scapati da rusinea ce sufoca Romania.Eu nu cred ca nu exista solutii pentru asta,trebuie doar sa vreti.Cand o veti face?

 3. Nu il va rupe, stia si de Kovesi.. Poae acum se dezvaluie si adevarul despre pactul cu Basescu. Iar cei care aruncau pietre in Antonescu ca a rupt USL, poate acum isi reconsidera punctul de vedere….

  • anca s,
   daca antonescu voia sa fie credibil, trebuia sa rupa USL atunci cand a fost propusa kovesi.
   Daca nu difuza Antena 3 filmuletele, probabil nu se intampla nimic si antonescu + iohannis isi vedeau linistiti in continuare de fuziunea cu basaul.

   • Ceea ce nu inseamna ca antonescu si iohannis nu doresc in continuare fuziunea cu pdl-ul, ramasitele basaului. Sunt tare curios ce vor decide liberalii la Congres.

    • Dar ce legatura mai exista intre actualul PDL, ramasitele celui caruia ii facea betivanul cu mana de la perdeluta si baselu? E cam aceeasi legatura care este si intre UNPR si baselu. Ambele au sustinut masurile aberante ale betivanului si ambele isi pun cenusa in cap acum. Asa ca scuze, dar uitati-va si in curtea voastra inainte de a va uita in cea a vecinului. Betivanul nu are treaba acum decat cu partiduletul ala creat pe plaja pentru choorvistina lui. Atat si nimic mai mult. Dar atentie si la ala. Nu de alta dar s-au grabit sa isi anunte un candidat scos din joben. Cristian Diaconescu. Iti spune ceva numele asta? Crezi tu ca asta e mai apropiat de actualul PDL si PNL sau de PSD si UNPR? Eu as merge pe ultima varianta totusi. Asta ca sa pricepeti ca partidul betivanului, aia cu marul in gura se baga in seama singuri dar nu au absolut nicio legatura cu acea dreapta unita de care se vorbeste. Nici choorvistina nici betivanul.

 4. Micul “titulescu” a luat decizii foarte proaste semn clar de “frica de stapan”

  In concluzie pactul e “institutional”, e “legal” si nu va fi rupt in ciuda tuturor evidentelor!

  Iti vine greata cand vezi clasa politica a “marionetelor” lui Basescu!
  Au avut in ultimii 2 ani nenumarate ocazii sa-i traga “jiltul” de sub pretiosul fund si nu au facut-o!

  Si acum stau si prin tacerea lor contribuie la terfelirea imaginii Romaniei in lume!

  Cu alte cuvine Marele “Imun Aparator al justitiei” care ne-a inselat salutandu-ne cu “Sa traiti bine!’ spune acum ca
  „Între consolidarea justiţiei şi reflexul firesc de a-mi apăra fratele, aleg consolidarea justiţiei”

  SI EI IL CRED!

  ROMANIA TREZESTE-TE!

  • A uitat doar să spună …ȘI EU SUNT COMPLICE, PT. CĂ AM ȘTIUT DE 2 ANI. ȘI ASTA SE CHEAMĂ TĂINUIRE !

 5. DOMNULE RADU TUDOR – COABITAREA VA CONTINUA – JERTFA COABITARII VA FI DOMN PROFESOR VOICULESCU – DACA L-A ARESTAT PE MIRCEA BASESCU , INSEAMNA CA VINE APOCALIPSA PENTRU ADVERSARII LUI BASESCU – DUMNEZEU SA VA APERE –

 6. On-topic: Raspuns >>> Never

  Off-topic: Cea mai tare si ironica faza a deceniului este faptul ca poporul vede razbunarea venind din directia cea mai putin asteptata; chiar daca premisele pentru actiunile familiei Anghel (careia saptamana trecuta i-as fi spus cu dispret “clanu’ lu’ Mondialu’) sunt blamabile.
  Media, votul, opozitia, aliantele, protestele, militantii interni si externi, avocati, “parerologi”…toate aceste forte – adunate – n-au reusit sa expuna atat de concret adevarata fata a clanului Basescu cum a reusit s-o faca familia Anghel.
  Stiu ca in tara asta nu se va schimba nimic – in timpul vietii mele – in mentalul colectiv, ca ideologie asupra democratiei si a valorilor ei, DAR simt o bucurie imensa ca seful celui mai (cum era aia?…) puscariabil clan din tara mea este NU suspendat, NU demis, NU condamnat ci UMILIT.
  Desi a fost un conglomerat de factori si motive personale si egoiste tin sa multumesc familiei Anghel pentru satisfactia de a-l vedea pe umilitorul familiei mele umilit.
  NU suspendat. NU demis. NU condamnat… UMILIT!

  • Da, și îi pasă de umilință ca de ziua de ieri! Dacă ar fi om de onoare, I-ar păsa dar cum majoritatea cînd se văd sus , uită de onoare, demnitate, bun-simț, educație…. atîta timp cît nu-l atinge la buzunar, îl doare fix în bască.

 7. Atata timp cat Ponta nu rupe coabitarea cu Basescu, o mentine pe Kovesi, Horia Georgescu,…, Romania va merge din rau in mai rau.

 8. Radu, probabil, că ceea ce se petrece de cîteva zile,,este Strategia reală de Securitate Naţională a României” din punct de vedere politic ş al politicienilor. Cred, că prin metode de acest gen au distrus ţara = vînzare prin distrugere pentru bani, venituri de care nu se mai satură niciun politician, indiferent de partidul din care face parte, ori, politician vechi sau nou ales. Cît despre Ponta, cam…trebuie să dea şi el cu subsemnatul, pentru bătaia de joc privind impunerea şi obligarea poporului în limitarea drepturilor(vezi:terenurile concesionate, vîndute rmg-ului, chevron, cu siguranţă erau în proprietatea statului şi trecute în proprietate de loialii politici, politicienii, cu acte legale sau nu, modelul NANA şi metoda MANDATARUL se cam practică în ţară)

 9. Cu toată consideraţia, dacă tot se aprobă legile cu o majoritate de două treimi din numărul deputaţilor şi senatorilor, la ce mai sunt plătiţi ceilalţi deputaţi şi senatori??? la ce mai ocupă scaunul ca demnitar??? Şi apropo de Constituţia Romăniei, articolul devastator pentru ţara noastră, pentru securitatea naţională a Romăniei, tot din cauza scăunarilor care semnează fără să citească, fără să înţeleagă, pot spune,,fără discernămînt”:
  http://www.cdep.ro/pls/dic/site.page?den=act2_1&par1=6

  ,,CONSTITUŢIA ROMÂNIEI
  TITLUL VI
  Integrarea euroatlantică

  Integrarea în Uniunea Europeană
  ARTICOLUL 148:
  (1) Aderarea României la tratatele constitutive ale Uniunii Europene, în scopul transferării unor atribuţii către instituţiile comunitare, precum şi al exercitării în comun cu celelalte state membre a competenţelor prevăzute în aceste tratate, se face prin lege adoptată în şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului, cu o majoritate de două treimi din numărul deputaţilor şi senatorilor.

  (2) Ca urmare a aderării, prevederile tratatelor constitutive ale Uniunii Europene, precum şi celelalte reglementări comunitare cu caracter obligatoriu, au prioritate faţă de dispoziţiile contrare din legile interne, cu respectarea prevederilor actului de aderare.

  (3) Prevederile alineatelor (1) şi (2) se aplică, în mod corespunzător, şi pentru aderarea la actele de revizuire a tratatelor constitutive ale Uniunii Europene.

  (4) Parlamentul, Preşedintele României, Guvernul şi autoritatea judecătorească garantează aducerea la îndeplinire a obligaţiilor rezultate din actul aderării şi din prevederile alineatului (2).

  (5) Guvernul transmite celor două Camere ale Parlamentului proiectele actelor cu caracter obligatoriu înainte ca acestea să fie supuse aprobării instituţiilor Uniunii Europene.”
  – ESTE UN TRATAT MAI MULT PENTRU DISTRUGEREA ROMÂNIEI, NU PENTRU PROGRESUL ÎN SINE(părerea mea)!!!

  ,,Aderarea la Tratatul Atlanticului de Nord
  ARTICOLUL 149
  Aderarea României la Tratatul Atlanticului de Nord se face prin lege adoptată în şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului, cu o majoritate de două treimi din numărul deputaţilor şi senatorilor.”
  Incredibil !!!

 10. Ponta nu are un pact de coabitare cu Băsescu Traian și niciodată nu a avut așa ceva.Relația politică dintre Ponta și Băsescu e una de parteneriat!
  Eu vreau ca amândoi Ponta și Băsescu să DEMISIONEZE.Ponta se face complice la sprijinirea unor grupuri infracționale prin simplu fapt că a pus-o pe Koveși la DNA și-acum poftim!Koveșiacuzată că ar fi primit bani de la interlopi.Deci întrebarea pentru Victor Ponta e când,deci nu dacă,ci când DEMISIONEAZĂ și Ponta?

 11. Domnule Radu Tudor cu plăcere șicu tot interesul sunt pe DEMISIA lui Băsescu( mai mult chiar pușca 😀 ) dacă îmi prezentați sau mă trimiteți al un link,un act prin care din punct de vedere legal și constituțional,Băsescu Traian e cu acte în regulă președintele țării
  Pe baza a ce Băsescu Traian a revenit la Cotroceni din moment ce referendumul de DEMITERE a președintelui,a trecut?
  Până în acea zi îl voi considera pe Băsescu un terorist care zlnic pune în pericol siguranța națională de așa natură încât să necesite intervenția Armatei Române.
  Așadar,vreți DEMISIA lui Băsescu?Fain!Un act sau mai multe prin care se adeverește că Băsescu Traian ocupă funcția de președinte al României cu acte în regulă

 12. In Romania, din pacate se coabiteaza din 1989 cu minciuna, hotia, manipularea, ” principii de baza” in a deveni un mare om de stat, de afaceri; ce sa invete generatia urmatoare de politicieni ca Ponta, de oameni de afaceri si multi, multi altii, decat sa coabiteze?!

 13. DE CE OARE SUNTEM ASA DE NAIVI SI CREDEM ACEASTA LALSA PROBLEMA CA AMERICANII, NEMNTII, FRANCEZII ETC SE IMPLICA IN ALEGEREA CONDUCATORILOR NOSTRI? DACA ,ANTONESCU SI PONTA NU ADMITEAU CE SPUNEAU EI ,ADICA BAROSO,MERKEL SI… NU ERA NICI O PROBLEMA? CE PUTEA SA NE FACA? ACEASTA STARE O CREEAZA ACESI ‘GUSTERI AI NOSTRI CARE SE UMILESC PANA LA COCOSARE IN FATA LOR, SI NE ARUNCA NOUA POANTA CA CE SA VEZI NU VOR EI CE VREM NOI SA FACEM IN TARA NOASTRA…CU VOTURILE DATE DE ROMANI!! IN CE TARA SE MAI PETRECE CA LA NOI? SI DE VINA ESTE SI PRESA CA INGHIT ACESTE GALUSTE!!!
  DACA AVEAM UN PARLAMENT CU ROMANI INTEGRU, BASESCU ERA DE MULT DEMIS?
  NU VEDETI CA NU AU NICI O REACTIE DE NICI UN FEL? CE INSEAMNA STA CA SUNTEM NAIVI SI PROSTI CU TOTII, NE LASAM PREA MANIPULATI DE UN ANUMIT GRUP POLITIC SI DE O PARTE SI DE ALTA CARE ISI URMARESC NUMAI INTERESELE PROPII!
  PONTA DACA ESTE BARBABAT SI VREA SA DEVINA PRESEDINTE ,SA NUMAI JOACE ALBA NEAGRA CU BASESCU , SA IASA SA SPUNA REPETAT CA A RUPT COABITAREA PENTRU CARE S-A FACUT VINOVAT SI SE FACE VINOVAT CA O MENTINE!!
  AR FI FFFF BINE DACA BRAVII ZIARISTI DE LA ANTENA 3 AR PUNE PRESIUNE PE PONTA, GUVERN MINISTRU DE JUSTITIE, SI MAI ALES PE PARLAMENT SA CEARA IN CONTINU DEMISIA LUI BASESCU , CA ACUM ESTE UNNUL DIN MULTE ALTE MOMENTE!

 14. La sfantul asteapta… rupe PACTUL.Se vorbea ca Basescu era smeu in ROMANIA ,iar in afara/exterior era mielusel.Comparativ cu basescu PONTA este in exterior mielul mieluselului(el ne-a procopsit cu CVORUM la REFERENDUM).De fapt zicala spune :Spune-mi cu cine koabitezi(te insotesti) ca sa-ti spun …cine esti.
  Si familia BASESCU a Koabitat cu familia lui BERCEA MONDIALUL(zicala este aceiasi) incat de atunci …multi romani(inca neconvinsi) s-au convins de nivelul (subnivelul) familiei basescu.

  • bai ghitza,iar arati publicului cat esti de tamaios.pai cvorumul a fost stabilit de hotararea curtii constutionale definitiva si inatacabila,data inaintea mersului lui ponta la barroso.in hotarare se spunea ca; referendumul va fi validat in masura in care prezenta la vot va fi de peste 50 la suta.dar tu nu-ai nici cunostinte despre ce vorbesti si nici memorie ca ti-au mancat-o moliile.tu turbezi de ponta.

 15. Nu s-a vrut nici odata sa se rupa legatura pdl-psd. Coabitarea l-a facut pe Ponta sa fie mai cunoscut in Europa. Si apoi, basaul a fost si inca mai este mentorul lui ponta. Sa nu uitam de increngatura Maior, Ponta,Basescu, Oprea. Daca s-ar sparge gasca asta,cu ce mai ramane Romania?
  Iar despre antonescu ce sa mai zicem,cand se prezinta ca fiind “viitorul presedinte al Romaniei”?
  ASTEA SUNT ADEVARATELE PROMISIUNI ELECORALE,pe care le-au respectat uslistii.

 16. domnule Tudor,nu mai amintiti de pactul de coabitare ca se supara psd-istii si iar ne injura . ponta coabiteaza cu basescu? Parca se lupta de zor cu sistemul mafiot.

  • Ne va spune Bercea curînd.
   Pt că tot nu mai are nimic de pierdut.
   Acum e toată familia lui la zdup.
   Așa că , va dezvălui și el tot , ca să-i bage și pe ei la zdup, pe ei, cei cărora le-a dat bani grei, pe ei, apărătorii justiției ,Koveși, Stanciu, Băsescu, etc… care de fapt sunt corupții, corupților !
   O! Vom avea ce vedea zilele astea.
   Cum ziceam, telenovela are continuare și se pare că e una de zile mari.

  • Foarte manipulați ați devenit încât sa credeți aberațiile unui condamnat de 29 de ori… A unui interlop care a terorizat Oltenia și cu greu a fost totuși trimis după gratii… Credeți o haita de golani și interlopi? Eu nu cred astfel de oameni!

   • Da’ , pe unu’ care a vandut o intreaga flota , a provocat incendiu in portul din Franta , si-a dat casa singur , mintind ca nu are alta , a renuntat la recuperarea tezaurului tarii pentru a-si aranja el profituri de milioane de euro , prin altii , cu Rusia ……… si cate altele . Mi-e lehamite sa le mai enumer !

 17. PSD-UL NU ARE NICI UN SPRIJIN EXTERN. N-ATI VAZUT CA LA REFERENDUM NICI SOCIALISTII LOR NU ERAU DE ACORD CU CE SE INTAMPLA IN ROMANIA? NU AU CREDIBILITATE PENTRU CA TOATA LUMEA II CUNOASTE CA PE UN PARTID DE HOTI,CORUPTI,COMUNISTI,ETC… SUNT TRATATI CU SUSPICIUNE PENTRU CA SUNT RECIDIVISTI. NIMENI NU A UITAT ASTIA 24 DE ANI IN CARE PSD-UL A JEFUIT TARA. DOAR ROMANII UITA,ASTA E,TOT INAINTE MANDRI PIONIERI.

  • mamarea ta stie ce tampenii arunci tu p’aici?stie cat de ofticat esti ca basistii tai, care au jumulit tara asta cel putin de 10 ani incoace, nu vor mai fi la putere, cel putin secolul asta?stie ca poti sa dai in turbare si sa musti tot familionul?

 18. cind i-o da voie “licuriciul” si ue, pina atunci M(ulta)UE la popor, pe gloriosul drum al intergrarii multialateral dezvoltate al prosperitatii noastre in averea lor!

 19. Avocatul lui Mircea Băsescu, Nelu Tașcă, a dezvăluit că fratele președintelui Mircea Băsescu s-a prevalat de dreptul la tăcere în fața procurorilor DNA și va vorbi doar în fața judecătorilor.
  Mircea Băsescu a spus doar “înregistrările nu sunt reale”. Pe de altă parte, surse din DNA, citate în presă, spun că nici Bercea Mondial nu a vrut să vorbească cu procurorii. Suprinzător, dacă luăm în calcul declarațiile lui Bercea Mondial de la intrarea la DNA, când, prin geamul gros al dubei, se chinuia să învinuiască șefii din justiție în fața jurnaliștilor.
  MIRCEA BĂSESCU a fost REȚINUT pentru
  – See more at: http://www.dcnews.ro/mircea-basescu-la-dna-inregistrarile-nu-sunt-reale_446436.html#sthash.lKslV1HG.dpuf

 20. basescu nu are mama nu are tata. daca l-a arestat pee fracsu va dati seama ca acum nu mai are nici o greata sa-l acuze pe ponta de trafic de influenta in cazul duicu? am senzatia ca in cateva zile saptamani va veni o arestarea lui ponta

 21. Nu se va rupe nimic, din mai multe motive :
  1. Ponta nu poate face nimic de capul lui, din cauza ordinelor pe care le are
  2. Basescu nu va fi chemat la nicio audiere, din cauza “imunitatii procedurale speciale”, indiferent ce ar mai iesi la iveala, inclusiv o inregistrare in clar cu el cum ia bani. Este imun la orice
  3. Kovesi nu va pati nimic
  4. Ponta are darul asta, de a face pacte cu diversi, vezi ultimul exemplu domnul DD …
  Ce mai vreti ? Va bucurati acum ca e Basescu in rahat ? Stati asa, a mai fost de cateva ori, la fel de grav, si au venit oameni la el pentru coabitari. OK, sa zicem ca la un moment dat iese si el din scena. Cine o sa il inlocuiasca ? PSD-ul ? Ati uitat de ce a fost Basescu votat masiv in 2004 ? O sa aiba grija unii sa ne aduca aminte, stati fara grija …

 22. MAINE TIGANII VOR SPUNE CA IMAGINILE AU FOST TRUCATE SI TOTUL A FOST O VRAJEALA. SA TRAITI BINE. CATA LUME PROTESTEAZA IN TARA ROMANIA CA FRATELE PRESEDINTELUI E INTERLOP? UNDE SUNT AIA 7 MILIOANE CARE DAU OCHII PESTE CAP AICI PE NET?

 23. CONTRACTUL CU BECHTEL AIA CU AUTOSTRAZILE L-AU GASIT? TOCMAI CAND SA-L DESECRETIZEZE SA VADA LUMEA CUM STA TREABA, L-AU PIERDUT. ASA SI CU PACTUL DE COABITARE,PONTA L-AR RUPE DAR CRED CA NU-L MAI GASESTE.

 24. Am vazut cu totii ca Mircea Basescu este vinovat suta la suta. Dar, pana nu se da o SENTINTA definitiva si irevocabila de condamnare a lui M.B. nu se poate lua o asemenea hotarare.
  Abia atunci cred ca Victor Ponta ar trebui sa RUPA contractul de coabitare. Iar Bashinescu sa-si dea demisia.

 25. Nu rupe nici un pact… Mai bine l-a sacrificat pe CRIN … de aiai i-a pus pe NITU si CAZANCIUC … sa fie asa dePROSTI si SERVILI incat saNU priceapa ca Luluta Kovesi si Sprancenata LIVIA STANCIU au luat bani.
  Pai LIVIA STANCIU NU s-a plans penal si ea de SANTAJ ???????
  Tot de bani pe care trebuie sa-i RETURNEZE ????
  Jegul asta de Procuror ratat ne-a ingropat pe noi 7,4 miliane ….cu Basescu al lui > LA PISCARIE CU AMBII.

 26. Eu cred ca pactul de coabitare nu are valoare si asta se vede dupa felul in care se ataca cei doi . In ceia ce-l priveste pe ALBA CA TACIUNELE din mesajul de mai sus, acesta face parte din partidul de hoti reali PDL care a distrus populatia Romaniei prin taierile de salarii , pensii etc. si nu PSD care a redat sperantele romanilor .

 27. PE TIGANI II INTERESEAZA SA-SI PRIMEASCA BANII INAPOI. NU SE OFILESC EI CA JUSTITIA DIN ROMANIA E CORUPTA. DACA ISI VOR PRIMI BANII VOR RENUNTA LA ACUZATII SI VOR SPUNE CA A FOST UN SANTAJ DIN PARTEA LOR. BALAURUL ALA BATRAN ORICUM ARE CONDAMNARE DEFINITIVA,ASTIALALTI VOR SCAPA MAI IEFTIN. PE TIGANI BANII II INTERESEAZA.

 28. Si cu ce mai ajuta daca rupe acest pact de coabitare acum? Mai poate schimba cumva procurorii numiti ca urmare a coabitarii? Mai schimba ceva din ceea ce s-a intamplat dupa alegerile din 2012?

 29. Că mafioatele Kovesi şi Stanciu n-au dezminţit, nu înseamnă că sunt mai vinovate
  decât Blaga, care a negat vehement că ar fi primit ceva de la baragladine. Tind să cred că, şi de data asta, Mondial are dreptate. Două milioane de euro e o sumă astronomică pintru majoritatea dintre români. Problema e că nimeni nu l-a întrebat pe Bercea Mondial de unde are atâta amar de bani. “Biata” Isaura are nevoie de 300.000 de euro pentru a avea grijă de puşcăriaşi. După câte ştiu, fiecare puşcăriaş beneficiază de aprox. 2.300 lei lunar, de trei ori mai mult decât salariul primit de mulţi dintre noi, deci, pentru ce mai are nevoie de alte tone de bani?! Sunt convins că, în curând, vom asista la nişte arestări-bombă în lumea ţigănească. Asta va fi răzbunarea cruntă a diavolului de la Cotroceni, cu largul concurs al mafioţilor din Justiţie că, din păcate, instituţia legată la ochi, nu duce lipsă de aşa ceva, oameni care chiar nu-şi mai văd nici măcar lungul nasului. Asta ca să mă refer doar la una din instituţiile băsiste până-n măduva oaselor.

 30. Domnule Radu Tudor!!!
  Ce se intampla daca rupe sau nu coabitarea???Suntem condamnati sa alegem intre doua rele la nesfarsit????Chiar nu exista nici-o sansa sa ajunga un om potrivit la un loc potrivit???Chiar trebuie sa suportam un mincinos care minte mai putin decat mincinosul mai notoriu pe care-l schimba???Trebuie sa acceptam un plagiator,pe micul Titulescu in locul unui securist,un pupincurist de Iliescu in locul unui mafiot???Ponta in functia de presedinte de partid a fost suficient de toxic prin schimbarea politicii”jos Basescu” cu coabitarea.Ponta este compromis,mincinos si toxic este definitiv stampilat cu coabitarea sa mai fie credibil vreodata!!!Daca nu suntem suficient de exigenti,noi alegatorii,si acceptam compromisul sa alegem intre doua rele vom avea numai rau in fata ochilor!!!Nu ma intereseaza Ponta,nu ma intereseaza pentru ca nu are ce cauta in functie de decizie nici ca presedinte de partid,nici ca premier,nici ca presedinte!!!Ponta este un mincinos stupid, penibil si absurd!!!

 31. intrebarea e cel putin stupida! a citit totusi cineva ce scrie in celebrul pact? ce tot se invoca pactul ala cum nu iti ies pasentele? in fata tacerii complice a liderilor marii uniuni de dreapta trebuia bagata soparla asta cu pactul? din cauza celebrului pact supervizat de antonescu s-a rupt cumva usl-ul? din cauza pactului au tradat antonescu si liberalii lui sperantele celor 7,4 milioane invocate doar cand dai in ponta? din cauza pactului nu au vrut liberalii sa ancheteze cazul nana? din cauza pactului se unesc liberalii cu sustinatorii lui base din pdl?din cauza pactului se pupa-n bot antonescu, johannis, atanasiu,orban & co cu blaga, boc, anastase,flutur,falca&co? ce tot bagi pactul in fata radule cand aici e vorba de trafic de influenta si coruptie? scrie ceva in pactul ala despre asta? s-au nu ai cum sa-l ataci pe ponta si reiei teza asta tampita? nu cumva in emisiunea ta ponta,dar si stroe, ti-au explicat clar care au fost pasii cu pactul asta? de ce te faci mereu ca uiti acest lucru? vrei sa fii credibil dar asa zisa ta uitare ridica semne de intrebare! ca esti simpatizant liberal e dreptul tau ca si al oricarui alt om. dar sa tot faci aceasta insinuare cu pactul cand stii despre ce e vorba ridica mari semne de intrebare!

 32. Din pacate, mie mi se pare ca Ponta este cam moale, a lasat prea mult de la el (pact coabitare, numirea nesuferitei de kovesi, …). Eu nu vad o iesire din caracatita creata de basescu (oamenii astia nu merita sa le scrii cu litere mari numele). Poate sunt prea radicala, dar ar trebui luate niste decizii clare vis-a-vis de minunata noastra justitie. Poate peste cateva generatii se va scoate mentalitatea asta din noi. Dvs. ce parere aveti domnule Tudor?

 33. CSM A SESIZAT INSPECTIA JUDICIARA. PE AIA DE VROIAU SA ANCHETEZE INVITATII DE LA ANTENA 3. INCEPE SPALAREA SI ALBIREA LUI KOVESI SI LIVIA STANCIU.

  • ted,
   „Vor veni alegerile prezidențiale, vom avea un candidat noi și probabil un candidat dânșii (celelalte partide de dreapta – n.r.). Vom merge frumos la alegeri. Daca unul se va califica în turul doi și se va confrunta cu candidatul socialist, putem să votăm acel candidat, nu-mi trebuie pentru asta vreo negociere, vreo tocmeală, vreo alianţă” – antonescu 05.04.2014

  • Normal. Cum sa te aliezi cu basisti ? El este cel mai vinovat. Daca era mare si tare, asa cum se da, trebuia sa il demita pe Basescu cu orice pret, dar n-a facut-o. De ce ? Pentru ca e mana-n mana cu el si la fel de vinovat.

 34. cred ca in locul acestei intrebari stupide, radu tudor si colegii lui de la antena 3, ar putea sa faca o scrisoare deschisa adresata ambasedor din tara, in special sua – marea sustinatoare a laurei kovesi, dar si tuturor organismelor europene si nu numai, in care sa prezinte o serie de fapte evidente: de la maniera in care sunt adusi la dna opozantii regimului basescu, cu mascati, catuse si ziaristii garla( vazi ultimele cazuri mazare, nicusor constantinescu sau duicu) la eleganta in miscari a dna-ului cand e vorba de ai lui baselu( vezi cazul mircea basescu sau florin popescu); de la trimiterea pe surse de catre dna a celebrelor stenograme masluite la uitarea in sertarea a inregistrarilor catastrofale cu traficul de bani si influenta in cazul mircea basescu; la acuzele lui bercea mondialul facute la adresa sefei iccj liviastanciu sau sefei dna kovesi versus retragerea acestui caz de la procurorul iacobescu cel care gasise aceste sute de mii de euro in 2011 si probail si destinatarii lor. se pot pune, cu probe, zeci de intrebari legate de actiunile dna, actiunile sefilor iccj de acuzare si condamnare a dusmanilor lui basescu, sunt zeci de cazuri, si apararea oamenilor lui basescu de catre aceleasi institutii. asta da intrebari care pot pune presiune pe acele organisme care inca protejeaza politia politica facuta in cadrul dna, iccj sau ani in numele justitiei de drept???!!!

 35. Cateva chestiuni: 1) Ieri, ca simplu privitor, m-am exprimat pe acest site, anume, DACA e adevarat ca Mircea Basescu a luat bani de la mondiali pentru ca mondialul cel mare sa fie scos din puscarie atunci, TB e necesar sa demisioneze, nu mai are credibilitate, punct. 2) Aseara, din duba, mondialul spunea ca si LCK a luat bani, am inteles ca in fata procurorilor nu a mai declarat asa ceva, cumva a fost “instruit” sa spuna asta? Pare ca o data cu valul trebuie maturat cam totul in justitie, astfel incat cei ce au dosare sa fie scapati, sub pretextul “justitiei basiste”, multi se bucura acum, se gandesc ca, poate, daramam cu totul DNA-ul si scapam, aici zic eu ca e marea incercare, TB e la sfarsit de cariera politica, nu mai reprezinta o tinta, DNA-ul va ramane si dupa. 3) Serviciile s-au “defectat”? Imi vine greu sa cred ca nu stiau ce se intampla, cum ca fratele presedintelui e in “rahat”, nu l-au anuntat pe TB? Aici e o mare intrebare, cred ca TB e foarte suparat din cauza asta, poate chiar mai suparat in comparatie cu ce a facut MB. 4) In ciuda aceea ce se spune, justitia nu functioneaza, daca era asa Mircea Basescu era inculpat de multa vreme, s-a asteptat sa se “vada” ce se mai intampla. Daca mondialii erau linsititi atunci MB scapa, asa …. De-asemenea, daca justitia functiona oameni care acum se bucura de ceea ce se intampla erau demult unde trebuiau sa fie, pana la urma cei EUR 60.000.000 ai lui DanVoiculescu sunt mult mai mult decat EUR 600.000 ai lui MB, asta nu il face pe MB mai breaz. Daca justitia functiona si Victor Ponta nu mai era prim ministru, vezi numai cazul Duicu. Lista ar putea continua. Sunt curios ce se va intampla, fie MB va scapa, fie nu, daca nu va scapa atunci cred ca vor aparea dosare grele pe piata. Toti sunt legati intre ei, mie mi se pare ca Ponta, Antonescu, Zgonea, Dragnea … etc sunt foarte surpinsi de ceea ce se intampla si se gandesc la ce ar putea pati si ei, nu gasesc alta explicatie pentru tacerea lor. Victor Ponta si Antonescu au cerut demisia lui TB dar cu juma de gura, pe de o parte trebuiau sa spuna ceva, asa, de ochii lumii, pe de alta is cam mielusei, probabil fac un “review” propriilor magarii. Antena 3 isi aroga dreptul ca a “dezvaluit”, dezvaluire e cand ziaristii de ancheta lucreaza pe branci luni si ani de zile, uneori cu riscuri, pentru a aduce la lumina diverse situatii, in cazul de fata Antena 3 a primit un colet la usa cu inregistrarea respectiva, munca a fost facuta de altii.

 36. Pai ce a facut Traian Basescu?! Parca se raspunde personal in fata legii si nu raspunde fiecare si pt faptele fratilor. De exemplu nu va vad dandu-va demisia din firma unui condamnat penal si a unui turnator la securitate. Ca sa pretinzi de la altii rigoare trebuie mai intai sa fii tu riguros

 37. S-AU TREZIT PSD-ISTII SA SPUNA CA ANTONESCU E DE VINA CA A RUPT USL,CA A FOST DE ACORD CU PONTA SA FACA PACTUL,PORCARII DE ASTEA , CE V-AM SPUS MAI DEVREME? FAPTUITORII NU AU NICI O VINA, DOAR AIA CARE CICA SUNT COMPLICI. PONTA AR TREBUI SA BENEFICIEZE DE CIRCUMSTANTE AGRAVANTE IN FORMA CONTINUATA LA JUDECAREA LUI IN DOSARUL DE SUSTINERE A LUI BASESCU. ARE PREA MULTE EXEMPLE DE SUSTINERE A SISTEMULUI MAFIOT BASIST.L-A GIRAT,L-A SUSTINUT SI L-A IMBRATISAT. ASTA ESTE COMPLICITATE LA FAVORIZAREA INFRACTORULUI,TAINUIRE SI INDUCEREA IN EROARE A ORGANELOR JUDICIARE…..HA HA HA SA VEZI ACUM CE O SA MA INJURE PSD-ISTII ASTIA MICI SI ROSII, HA HA HA

  • alba ca baseala,
   spui niste aberatii si ai pretentia sa fii injurata ? As putea sa te injur daca ai spune niste lucruri serioase iar eu as fi fanatic si nu as vedea adevarul. Asa cum fac basistii. Esti pe araturi cu presedintele tau.

   • Extrema dreapta din Romania condusa de Basescu nu stie nici macar sa taca. Alba despre care tu vorbesti vrea sa arate cat de arian(a) este ea la fel ca Basescu.

   • SFANTULE PETRU SI PAVEL,SUNT CHESTII SERIOASE,CAT DESPRE PSD-ISTI UITA-TE SA VEZI CA PNL SI ANTONESCU E DE VINA IN CAPUL LOR.

   • alexph says:
    June 20, 2014 at 7:34 am
    intrebarea e cel putin stupida! a citit totusi cineva ce scrie in celebrul pact? ce tot se invoca pactul ala cum nu iti ies pasentele? in fata tacerii complice a liderilor marii uniuni de dreapta trebuia bagata soparla asta cu pactul? din cauza celebrului pact supervizat de antonescu s-a rupt cumva usl-ul? din cauza pactului au tradat antonescu si liberalii lui sperantele celor 7,4 milioane invocate doar cand dai in ponta? din cauza pactului nu au vrut liberalii sa ancheteze cazul nana? din cauza pactului se unesc liberalii cu sustinatorii lui base din pdl?din cauza pactului se pupa-n bot antonescu, johannis, atanasiu,orban & co cu blaga, boc, anastase,flutur,falca&co? ce tot bagi pactul in fata radule cand aici e vorba de trafic de influenta si coruptie? scrie ceva in pactul ala despre asta? s-au nu ai cum sa-l ataci pe ponta si reiei teza asta tampita? nu cumva in emisiunea ta ponta,dar si stroe, ti-au explicat clar care au fost pasii cu pactul asta? de ce te faci mereu ca uiti acest lucru? vrei sa fii credibil dar asa zisa ta uitare ridica semne de intrebare! ca esti simpatizant liberal e dreptul tau ca si al oricarui alt om. dar sa tot faci aceasta insinuare cu pactul cand stii despre ce e vorba ridica mari semne de intrebare!………PENTRU STAN ,PETRU, PAVEL, SI ALTII.

 38. SI SE MAI FACE VINOVAT DE INSELACIUNE IN FORMA AGRAVANTA.CEI 7 MILIOANE CARE CICA SE SIMT INSELATI IN URMA VOTULUI. FIIND RECIDIVIST S-AR PUTEA SA IA CU EXECUTARE.

 39. La acest moment, offside-ul cel mai mare nu e la Basescu, offside-ul cel mai mare este la PDL in primul rand, dar si la viitorii lor aliati, penelistii. – See more at: http://www.dcnews.ro/inregistrari-mircea-basescu-bogdan-teodorescu-explica-la-cine-este-offside-ul-cel-mai-mare_446461.html#sthash.4WIKYWoZ.dpuf…..ASTA A SPUS BOGDAN TEODORESCU,CONSILIERUL LUI PONTA. TREABA CE-I FREACA PE ASTIA DE LA PSD E TOT CU PARTIDELE DE DREAPTA CARE VOR ALIANTA SAU CE DRACU O SA FACA. DOMNUL ASTA CONSILIER N-ARE TREABA CA FRATELE PRESEDINTELUI TARII E INTERLOP. EI ARUNCA VRAJEALA LA PDL SI LA PNL. DACA SI ASTA NU E INTOXICARE,MANIPULARE ORDINARA,ATUNCI N-ARE ROST SA MAI VORBIM IN TARA ASTA DE RAHAT.

 40. pentru ce sedinta de azi pentru arestarea lui mirciulica a fost cu usile inchise?
  se pare ca numai adversarii lui basescu sunt umiliti in public

 41. Pactul cu T. Basescu cred ca a fost facut mult mai demult , si anume cand Ponta a candidat ( pentru sefia psd )si a devenit apoi presedintele PSD ….! Clasa politica in Romania nu exista … ! Exista o mocirla si numai MAFIE ….! Stia Geoana ce stia …, si -anume ca a fost tradat chiar de unii din PSD !

 42. Tot am vrut sa scriu, dar m-au luat evenimentele si am uitat.
  Domnul ilie serbanescu spunea acum cateva zile la Antena 3 ca pe el nu il intereseaza chestiile astea cu interlopii, cu basaul, bla, bla. El e cu economia, cu colonia, etc, chestii serioase, nu asa de doi lei, de care ne tot lovim noi, prostii astialalti.
  Sa-i spuna cineva domnului ilie serbanescu faptul ca fara o justitie independenta nu putem avea o economie performanta. Oare nu stie lucrul asta sau nu vrea sa-l stie ?

 43. Am si eu o intrebare:Din cei 600.000 $ unde sant 300.000 $ ? La Traian sau la Ponta ? Nu cumva Traian a platit pactul de coabitare cu banii de la Mircea ?

 44. presupun ca pactul de coabitare pica in momentul in care Basescu nu va mai fi presedinte .pana atunci Ponta ramane in stare de vasalitate .el a fost singurul care a spus ca Basescu trebuie sa demisioneze si-mi inchipui ca a spus asta fortat de imprejurari .avand in vedere ca restul clasei politice tace ,a trebuit sa zica cineva ceva fie si macar cu o jumatate de gura si cred ca a spus asa ca sa mai spele nitel onoarea patata prin semnarea coabitarii.mi-e groaza sa-mi spun mie insumi in ce stare proasta e imaginea Romaniei ce caractere urate formeaza clasa politica romaneasca si mai ales ce ordinarii se petrec la nivelul acestei clase politice si la nivelul presedintiei .sunt siderata daca am ajuns sa avem fani ai ,,basescianismului”.ma ingrozesc in ce mocirla am ajuns sa traim si nu pot sa nu ma intreb daca nu am gresit cand l-am judecat asa aspru pe Ceausescu ,macar ala a fost un patriot .cu ce ma incalzweste ca am voie sa critic regimul,sa circul libera unde ma taie capul daca atunci cand ma intorc vin in aceeasi mocirla urat mirositoare .am auzit un prost spunand ca legea data in privinta unei averi ilicite era o lege comunista ,dar sa furi cat poti de mult sa faci avere ilegal ma intreb daca este egal cu o lege capitalista?in timpul comunismului cine fura i se confisca averea ilicita ,astia fura si daca prin absurd ajung sa fie judecati si condamnati fac puscarie si in scurt timp ies si se bucura mai departe trei generatii de furaciune .M. Basescu nu va face puscarie si nimeni din familia lui nu va plati .

 45. Cu sau fara pact, cu intelegeri intre politicieni la vedere sau nu, cu numiri mai mult sau mai putin clientelare, a devenit clar ca lumina zilei ca aproape toti sunt o apa si-un pamant, dictati doar de interese marunte, personale sau de grup…Oare cine urmeaza? Si sa ne intelegem bine, noi i-am votat pe multi dintre ei si urmeaza alegerile prezidentiale! Pe cine sa mai votezi? Mai e vreunul credibil din cei ajunsi acolo sus, la putere sau in opozitie? Cred cu tarie ca trebuie inceputa o curatenie serioasa in randul acestor parveniti si asta cat mai urgent! Dar, din pacate, nu se va face de la sine…mai intai trebuie fortat TB sa demisioneze, chiar iesind in strada, daca parlamentarii au alte treburi, apoi numiti alti magistrati cu renume in instante si parchete, schimbate legile care-i protejeaza si poate va incepe si Romania sa functioneze ca un stat de drept, pentru ca ceea ce se intampla acum pe scena politica romaneasca pare desprins dintr-un film prost..

 46. Dle.Radu Tudor de ce nu cereti lui Ponta sa ceara in numele guvernului validarea in parlament a rezultatelor referendumului din 2012 care, validare coroborata cu inimaginabilele dar previzibile infractiuni ale clnului Bercea Mondial-Traian si Mircea Basescu sa scapam de tiranul care subjuga si dezbina Romania de 10 ani.Ce parere aveti ?

 47. Ponta e un pui de lele, v-a tras pe toti antenistii pe sfoara cu vrajeala antibasista. La timpul potrivit o sa se disperseze de PC si dl Voiculescu fara nicio strabatere.

  • PC are deja un numar nesemnificativ de parlamentari. Plecarile la parlamentul european, demisii gen Dinu Giurescu, racolarile, au facut ca numarul celor de la PC sa fie mai mic decat grupul PP-DD sau chiar celor “independenti” fugiti de pe la PDL sau PNL. Daca maine PC-ul pleaca nu e paguba ptr PSD datorita “aripii” Tariceanu, racolarilor UNPR din PP-DD.

   Singurul motiv pentru care PSD are nevoie de cei de la PC este trustul Intact. Ponta nu-si permite sa mearga in campania prezidentiala doar cu Romania TV.

 48. D-nul Alx a dat raspunsul corect.Cine indrazneste sa-i infrunte pe americani sau nemti azi cand ei conduc NATOsi respectiv UE?

 49. Revin si adaug la raspunsc,ca inainte ca d-nul Ponta sa ngajeze Romania la americani si nemti a fost un faimos conducator al tarii noastre:Traian Basescu

  • @paris,

   Bravo, domnule! O intrebare de nota 10(zece). Oricum nimeni, pe aici, nu-l va reevalua pe Ponta, respectiv cei care au credința din 12,12,2012(vezi , nu spun fixația!) că el deja a TRADAT prin acest PACT. Și nu va rezolva, cu acest gest, absolut nimic. Să cred acum că l-or reevalua pnl-iștii, prm-istii, pdl-istii, pmp-ii sau alții? Da de unde? Ba , e posibil a fi considerata ca o declarație belicoasă(la spartul târgului) față de cei care au impus și mai apoi, lăudat, această ”cooperare instituțională” dintre Guvern și Presedinție după acea atenționare privitor la Lovitura de stat din România-ca atentat la democrație dată de ”dictatura majorității” considerată și nereconsiderata încă de către Marile Puteri. Mari Puteri in preajma cărora unii sunt mai egali decât alții. Asta e. L-au vrut EROU pe Ponta, culmea, toți cei care l-au considerat permanent, permanent fie SECURIST, fie TRADATOR, fie MINCINOS, fie PLAGIATOR.

 50. am si eu o intrebare
  Cand va cere V Ponta ca justitia sa fie aplicata si lui Duicu, N Constantinescu, Oprisan si restul baronilor mafioti?

 51. imi pare rau. pactul de coabitare ca si numirea procurorilor sefi au fost facute daca va amintiti in preajma scandalului cu plagiatul lui Ponta. Tare ma tem ca atunci trocul cu basescu a fost facut pe seama acestui “te las in pace in justitie cu acest plagiat la doctorat”, iar Ponta i-a dat procurorul sef pe dna, caci si basescu a fost pe atunci “mucles” cu plagiatul dupa numirea procurorilor. Ma tem de aceea ca Ponta nu va denunta in veci pactul de coabitare.

  .

Leave a Reply