Europarlamentarul social-democrat Ioan Mircea Pascu, vicepresedinte al Parlamentului European, o face praf pe Alina Mungiu Pippidi, un important activist si lider de ONG.

—————————-

“Madam Pippidi, aceasta Diego Maradona a societatii civile, spunea guvernului Ciolos, la inceputurile sale, ca: “Ideea, foarte bună, de a introduce un concurs naţional de intrare în serviciul public (a ajutat în Coreea de Sud la profesionalizarea administraţiei), nu mai are nici un sens dacă tot partidele vor organiza prima ediţie. Concursul ar fi trebuit organizat pe un cadru legal minim, şi imediat, şi societatea civilă şi presa să fi urmărit după alegeri (şi să fi apărat) pe cei intraţi în administraţie prin acest concurs de noi încercări de politizare.”
Alo, Don Diego, Madam Pippidi, democratia inseamna ca decizia sa apartina celor alesi, nu celor nealesi! Ori dumneata vrei puterea in mana “societatii civile”!? Da’ cum se ajunge membru valabil al acestei “societati civile”? Prin vot, cumva? Nu, prin decizia unora ca Don Diego, pe care nu i-a ales nimeni!!!!!!!!!!!!!!!
Halal conceptie despre democratie!?”

 

6 COMMENTS

 1. Aceasta mare ong-ista, care se vrea capul “societatii civile”, e vai mama ei. Daca n-ar avea o sustinere solida si toata stiinta domniei sale ar fi canalizata in folosul Romaniei nu in detrimentul acesteia, ar fi extraordinar. O coada de topor bine lustruita.

 2. KO… (f*cking) rect!!
  .
  Ar fi bine ca Ioan Mircea Pascu să facă EXACT aceleași observații și iluștrilor membri ai Komisiei Europene. Tot nealeși, tot numiți de… nu se știe cine, selectați din rândurile… nu știu cui.
  Diferența e că Maradoanca are deocamdată DOAR vise erotico-politice cu ”societăți civile” goale pe când Komisia are de gând ”să amendeze” țările membre UE care nu acceptă kotele de refugiați cu 250.000 eur/cap de v… (sorry) refugiat refuzat. Tot Komisia (cică) dorește la unison cu doamna Kancelar renunțarea la viză de către țările ”Șenghen” pentru cetățenii turci în condițiile în care Turcia (cea koșer și democratică) NU ESTE MEMBRĂ UiE.
  Așa că Maradoanca se inspiră doar în ale democrațelii de la iluștrii Komisari, Kancelari, sergenți și Kadre.
  .
  Altfel, domna Pipătrat-ori-diametrul poate înghiți observații mult mai acide – are cur-suri de ”nesimțire o-en-gistă” și ”popo-atlanto-europeană” la aktiv.
  .
  notă: de câte ori aud de staliniști adevărați îmi vine să folosesc litera ”K”

 3. Dle Pusca ,esti un nesim. daca o compari pe Alina, cu piticul ala cu gusa, care nu era membru al societatii civile !

Leave a Reply