Inaintea intrarii la un concert in Biserica Romano-Catolica Sf Iosif, presedintele Klaus Iohannis a declarat despre refuzul PSD si ALDE de a participa la consultari :

“Ëste o atitudine nepoliticoasa. Constitutia a fost interpretata asa cum trebuie. Nu stiu ce vor sa obtina. Cred ca gresesc.”

 

 

 

14 COMMENTS

 1. După părerea mea , Iohannis a lăsat toate porțile comunicării deschise pe care un condamnat cu suspendare , le închide și-l scuipă pe Iohannis și pe constituție în față

  • Cu alte cuvinte pe langa morcilosi, au devenit si nepolititcosi, sustinatorii psd.
   Cam ce mai urmeaza?
   joshanis este jalnic.

  • Din pacate retardul impostor are dreptate. De ne s-a dus PSD la retard sa-i propuna prim ministrul? Hmm…pai pentru ca..
   PSD nu s-a dus pentru ca in acest moment legea nu-i da voie lui Dragnea sa faca parte din guvern. Asta e, are o condamnare. Si psd a zis tot timpul: lasa sa ajungem noi acolo, uite ca am juns si ei ii ridica mingea la fileu retardului.

   • Si Dragnea are o condamnare pentru ca a stat ca o gaina asuns si n-a suflat in timp ce Olgutza Vasilescu s-a luptat pe fata cu procurorii si sitemul.
    O vreau pe Olguta Vasilescu prim ministru nu gaina coabitaca Dragnea.

  • Legea 90/2001 Art. 2. (data de guvernul PSD- Nastase)
   Pot fi membri ai Guvernului persoanele care au numai cetatenia romana si domiciliul in tara, se bucura de exercitiul drepturilor electorale, nu au suferit condamnari penale si nu se gasesc in unul dintre cazurile de incompatibilitate prevazute la art. 4 alin. (1).
   ————-
   Asa ca Pa Pa Dragnea !!

 2. La ora 19 am avut-o pe cea de la 18 în reluare. Emisia e de la ora 19.06 în reluare acum la ora 20 dar scrie live. Mai reglaţi sau nu site live online?

 3. Basescu2 isi da arama pe fata. Vrea sa fie “jupan” pe mosia numita Romania.
  Lupta pana la capat, lupta la baioneta, niciun pact de coabitare, poporul a decis, Dragnea premier, restul e vanare de vant!
  Si daca sasul nu se potoleste, iesim si in strada cu indemnul stravechi:Iesi afara, javra ordinara!

 4. Care nepoliticoasa ma, smenarul asta slugoi la stapanii din Bruxelles!! A sunat repede peste ocean sa se asigure ca nu se lasa pana nu face o noua mizerie, la fel cum a facut si Sticlistul ala ordinar inaintea lui! Daca alegerile nu conteaza in Romania sa spuna direct, pe fata, sa nu o mai dea la intrepatruns, sa ne lase cu sclavia lui si cu golania ca noi romanii chiar suntem satui de tot felul de slugoi asa cum este el!

 5. Nepoliticos eşti tu şi paporniţa ta cu care tot afişezi şi ţi-ai dori să i se spună “prima”…Nesimţituleeee încăciulat şi împlatonat!!! Cum ştii tu să-ţi instigi “turma de zombi” cu ieşirea în stradă, Mutul-muţilor care eşti tu, pe persoană fizică! Aştept să iasă Nicu-Dricu-Polonicu şi toţi rârâiţii “oengişti” în stradă…dar, să vezi tu şi SISTEMUL tău când vom ieşi NOI, cei mulţi cărora ne este lehamite de voi, NEMERNICILOR…Marsh nenorociţilor în cioloşul neamului vostru de vânduţi!!!
  Decât sorosist, mai bine PSDist
  Decât “oengist”, mai bine ALDEist
  Decât cioloşist, mai bine ANTENIST
  Decât plagiator, mai bine PROST
  Decât securist, mai bine MORT
  Decât pupîncurist, mai bine PATRIOT

 6. Calm baieti ca in programul de guvernare al PSD nu scria ca vor sa puna un penal ca premier sau mai exact pe domnul Dragnea. Nici macar nu or avut curajul in campanie sa mearga cu un nume. Ca acum sa zica ca Dragnea premier ii vointa electoratului. Fals! Electoratul o votat programul PSD de guvernare si or votat oamenii PSDului pentru a ocupa locurile din Parlament.
  Legea ii lege si trebuie respectata.
  Acum PSDul forteaza majoritatea absoluta care nu o sa-i ajute si forteaza eliminarea acelei legi care iarasi nu o sa-i ajute. Imi e teama ca vor crea o noua emotie si se vor trezi cu zeci de mii de oameni in strada. Nu cred ca isi doresc asta.

Leave a Reply