Preşedintele Klaus Iohannis spune, într-un interviu acordat Financial Times, că premierul Victor Ponta trebuie să demisioneze, pentru că este inacceptabil ca într-o ţară europeană un prim-ministru să fie acuzat de fapte ilegale.

 

23 COMMENTS

 1. Numai că străinii ar trebui să ştie că în România, DNA-ul este un instrument de opresiune politică şi atunci se schimbă datele problemei. Exemple sunt cu duiumul. Gângavul de la Cotroceni scoate lucrurile din context ca orice pedelist care se respectă.

  • Mama lor de rusi ca s-au adus comunismul pe capul lor si mai apoi si pe al nostru. “https://www.youtube.com/watch?v=7GhPsJCXPqY”

 2. Pentru 17 capete de acuzare! Si pentru un singur cap de acuzare trehuia sa demisioneze, de fapt din momentul in care a fost gasit plagiator ar fi trebuit sa plece, dar îi place sa se afunde in rahat ponta…obrazul gros ca la porc

  • Pentru 17 facturi emise in calitate de privat, basisto. Incasate prin banca.
   Vai de tine. Cat mai iei pentru postarile astea ?

   • Varzare, iar nu stii sa scrii! “Pe deoparte” cand apare alaturi de opusul sau “pe de alta parte”, se scrie “pe de o parte” corect in limba romana, ba analfabetule ce esti!

    P.S. Fii amabil, cate clase ai? Cred totusi ca mama tuturor relelor este prostia ta cu flacari!

 3. Citez** iohanis: este inacceptabil ca într-o ţară europeană un prim-ministru să fie acuzat de fapte ilegale.**
  Cumva:
  – hoţul strigă hoţii?
  – este echivalentul a 6 case plus retrocedările ilegale, procese pierdute de tine iohanis?
  – a furat sau minţit mai mult ca tine şi eşti invidios?
  – eşti complicitate directă privind distrugerea unei naţiuni alături de fostii PDL cu băsescu, transformaţi în actuali PNL-işti?
  – eşti teroarea care se va pune peste români pur şi simplu dacă încep s-o ducă mai bine?
  Nu mai profita de naivitatea celor din străinătate care habar nu au ce se întîmplă în ţară la fel cum a fost cu votul la alegerea ta, nu mai arunca cu noroi şi rahat peste românica şi români de pe orice scaun unde ţi se pune un microfon şi web în faţă, nu e video-chat, e pur şi simplu imaginea ta de care nu te poţi debarasa, e imaginea hidoasă a milogului pus în scaun de neştiutori!
  ştii cum e: decît lung şi prost mai bine mic şi puternic(unu’ înalt ca prăjina, mai prost ca băşina) cam asta se vede din tot ce se dă pe micile ecrane în legătură cu scăunarul nr.1: robot plimbăreţ, pardesiul(prezervativul aruncat pe capota maşinii), disperatul care urlă şi impune deşi nu are dreptul, mojicul aruncător doar cu mizerii-clona macovei şi sunt destule). Nu nu nu, ghinionul trebuie să dispară!

 4. http://www.romaniatv.net/hancescu-declaratie-surprinzatoare-privind-cresterea-salariilor-pentru-profesori-nu-vrem-sa-dam-il_217065.html#ixzz3ZikBAZiy
  Vulpoiul frunzareste la turci din taristul Cantemir Religia Mahomedana, lasând sa se coaca perceptia ca unicul articol de program liberal e guvern Gorghiu-Blaga-Predoiu! Si pot genera in 2016 scurgeri de voturi niste asteptari-subintelesuri acumulate in postromânism: 1. Ca modelul de progres cu Sibiul Cultural va fi impus si Bucurestiului, care dincolo de Centru are o densitate a Infrastructurii Intelectuale compatibila cu a Baraganului. Adica: reconstituire cum a fost TVR Cultural. Biblioteca Nationala finantata cât a Frantei. Muzeu de Istorie functional. Un TVR Didactic in slujba Diasporei. 2. Ca buna cunoastere a mizeriei preuniversitare va dezbate in CSAT subsalarizarea dusa la absurd, remediind-o marind de 2-3 ori salariul profilor.

 5. E o problema cu articolul pentru ca nu stim care au fost intrebarile si contextul exact, dar oricum ar fi fost culmea ca Iohannis sa fi spus acum altceva, ca e bine sa nu mai demisioneze Ponta.

  • Pai putea sa spuna ca demisioneaza el,Iohannis,daca tot este musai sa deschida gura ca sa zica ceva si sa nu mai zica lumea ca moare de prost.

 6. Penibil d-l Ghinion, cu cererea lui nesimtita ca doar altii sa demisioneze. El care a fost samsar de case, traficant de copii, cu afaceri ilicite, aflat la data alegerilor in incompatibilitate si urmarit in justitie, face pe prea-curatul/nevinovatul, batandu-si joc de romani, in special de nefericitii care l-au votat. Rusine noule Basescu! O sa-ti vina curand si randul tau.

 7. asta e zdravan? pai el a dat casele inapoi ca sa vorbeasca de justitie? vad ca in capatana bolnava de avere a sasului ponta e deja vinovat si pentru el, din interviu, justitia inseamna dna! o fi bine pentru o tara europeana ca “seful statului” sa piarda in justitie casele pe care donate soacrei? o fi bine dom’ presedinte, o fi bine? cat de nesimtit sa fie ca sa nu-si vada barna din ochi?

 8. Pai să demisioneze și Iohanis. Dacă Ponta are probleme, nici el nu e chiar imaculat! Și faptul că vrea cu orice preț să acapareze toată puterea deși a promis cu totul altceva și acum e turbat că nu mai are răbdare, îl va aduce în situația de a fi sigur suspendat! Multă lume , chiar și dintre cei care au votat pentru el acum regretă pentru că Iohanis nu este nici pe departe omul care să merite această funcție. Faptele, lui și vorbele dovedesc că nu mai este decât o marionetă a serviciilor a, puterilor străine din UE , SUA, FMI. ?.și poate și alții! Și bineînțeles a PDL-ului și a lui basescu. NU VREM ASTFEL DE INDIVID ÎN FRUNTEA ȚĂRII!

 9. Dnule Tudor,

  Nu conteaza ce zice Iohanis. Conteaza ce zice poporul roman. Iar poporul roman tace. Daca taci atunci iti place. Luati de la Iohanis, luati de la Merkel, luati de la SRI si DNA. Popor de lasi.

  Multumiri a3 e singura la care ma mai uit.

 10. Mai bine si-ar el demisia. Un tradator ordinar distrugator de tara! Ii doresc sa traiasca bine!
  In orice tara normala, numirea in functiea de director sie a unui tradator si agent al altei tari ar fii provocat miscari in strada.
  La noi, liniste si pace! Dam din cap ca prostii, caci asta am fost invatati sa facem. Asa ne-au invatat nemtii.

  Discursul lui unguent din parlament a fost pe masura desteptaciunii, adica undeva pe la ciclul primar.

  Halal parlament de incompetenti.

 11. Tot din strainatate vreau sa-l intreb pe domnul presedinte daca stie de ce i se spune lui MRU
  “Mossedel”?

 12. Ce faca si Presedintele Republicii se plange pe la porti straine.
  Parca domnia sa nu este acuzat de fapte ilegale, numai ca l-a salvat functia.
  Sa fim noi sanatosi ca vom mai auzi de ei, de toti, ce ilegalitati au mai facut.

Leave a Reply