Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că nu vede “cu ochi buni” racolările făcute de PNL de la PSD, arătând că traseismul politic este “o boală gravă” a politicii româneşti, scrie Agerpres.

“Nu văd cu ochi buni aceste racolări. Eu am fost dintotdeauna şi sunt şi acum împotriva traseismului politic. Traseismul politic este o boală gravă a politicii româneşti şi ori de câte ori am avut ocazia m-am exprimat public împotriva traseismului politic. Eu nu mi-am schimbat opinia”, a spus şeful statului, într-o conferinţă de presă la Palatul Cotroceni.

1 COMMENT

  1. Siperba emisiune, Radu! Acum simt si guvernantii actuali de lux ce inseamna presiunea, presiune folosita chiar de ei fara limite cand erau in opozitie! Dar tot mint si te chiorasc de la adevarul gol golut! Daca iti amintesti, Radu, din 2017 am pus un comentarui foarte dur facand comparatie intre egipt/cairo si romania, acelasi drum dezastruos, aceleasi metehne, doar caracterele mai difera usor: mizerie/gunoi peste tot in ambele tari, violenta, la fel si crime si saracia lucie, legislatia se practica pe ocolite si cu tinte doar de unii stiute in ambele tari si se vede clar in ce hal traim aici in tara. Am facut comparatie intre Romania si halvetica, este uriasa diferenta, nici la unghia mica nu poate fi plasata romania din cauza harburilor de lux cu drept de decizie penyru viata cetateanului. Am facut comparatie intre italia si romania, identica cu romania mai putin in ce priveste moneda nationala.

Leave a Reply