”Au fost vehiculate anumite scenarii, care popular se numesc <făcături>. Pot să vă lămuresc asupra rolului președintelui. Vreau să fiu foarte clar: președintele sau președinția nu au protejat, nu au fost implicate în această acțiune Black Cube, nici formal, nici informal. Acuzațiile care se aduc SRI sunt caraghioase. SRI nu doar că nu a apărat, ci a ajutat la prinderea infractorilor. Că ei s-au gândit că dă bine că SRI și Președinția îi apără, e treaba lor, pentru cine se uită la filme cu spioni. Acuzațiile sunt total nefondate. DIICT își va face treaba. Singurul lucru pe care l-am spus, să nu vină cineva să zică că mă bag în treaba justiției, i-am zis lui Daniel Horodniceanu să facă ce vrea, când vrea, cum vrea, dar să lămurească defintiv aceasta speță. Nu am datele din ancheta. Nu există instituție din România care să protejezeze acești infractori. Ca unii s-au erijat in instituții, asta e alta treaba.”, a spus presedintele Klaus Iohannis la Bruxelles despre unele alegatii privind dosarul Black Cube.

 

31 COMMENTS

  • I-auzi! Ce noutati apar la iveala. Dar ce au facut concret cei de la Black Cube? Kodrutza ne-a spus cu subiect si predicat ca nu i-a ascultat nimeni telefonul si nu i-a interceptat emailul. Deci?

 1. Sa fiu in locul lui Hellvig, m-as supăra foc la auzul unei astfel de declarații pentru bunul motiv ca, daca tot mi s-ar pune in cârca prostia cu aruncatul la beci a celor doi tiriplici de la Mariott(chipurile, spioni angajați ai Black Cube) măcar sa nu mi se reamintească ce tâmpit sunt, fie si sub forma de compliment, de către șeful cel mare, la fiecare ieșire pe sticla. Departe de mine gândul ca Hellvig e o lumina sau ca SRI-ul pe care-l conduce ar fi format din supradotați intelectual, dar nici sa pui in spinarea unui serviciu întreg gafele unui procuror, cu minte îngusta si orgoliu supradimensionat, precum coana Koveși, nu merge la nesfârșit. Sa îndrăznesc sa cred ca si dl Hellvig-SRI făcea parte din cei ce se întâlneau “in deal, la vie” cu “mandruta” Codruta si ca, in urma mutării acesteia in Dealul Cotrocenilor , este nevoit sa culeagă ” iasomia” împreuna cu d-sa, pe cale ierarhica?

 2. Guran în platou: ”când nu ieşea preşedintele, de ce nu iese, acum că a inceput să iasă, iese prea des”! Nu mai ştiu ei cum s-o dea să fie bine!
  Spun eu şi mulţi: atunci ieşea şi vorbea rar, acum iese des şi vorbeşte mult şi prost! Şi-a atribuit rolul ”primul părerolog” al ţării!
  Deci, nimic serios ci doar vorbe goale pe gura părerologului!
  Cumva ocupă principalul scaun al ţării ca părerolog, individul ???

 3. Cred ca afost un caz tare stresant si dificil!Nu mai stim cum a fost cu acelea ….Flota, Rosia Monatana, guv Basescu, Clanul Cocos-Udrea-Col..,Afacerea jurnalistilor, Portul Constanta, Modrogan, Nana, Hexipharma…si altele care contribuie la ”bunastarea tuturor”!

 4. banuiesc ca e clar pt toata lumea ca ai nostri au vrut s-o elimine pe Kovesi si ea a beneficiat de suport contrainformativ american…

 5. Intamplator am apucat sa vad in timp real declaratia d-lui Presedinte. Pun in carca oboselii sfarsitului de saptamana toate acestea, insa m-am uitat mai ceva ca la o eclipsa (nu conteaza de care) … si am plecat vaca. Asa ceva ?!

 6. Bă, fireaţi ai naibii cu politica voastră de clan mafiot alergător după funcţii şi venituri la un loc cald şi sigur pentru vechimea în chiul, mahalagism şi escrocherii! Au fost inundaţii anul ăsta şi nu aţi mişcat niciun pai, ultimile în zona Galaţi unde a fost dezastru şi iar nu v-aţi mişcat cururile finanţate să schimbaţi ceva în bine pentru ţară şi popor!
  Vine iarna bă nesimţiţilor şi voi tot un scandal înflăcărat de circul etalat de minciuni crase, de ură şi violenţă verbală! Cum mama dracului să ceri prin impunere ceva dacă tu/voi nu aţi făcut nimic concret fiind în funcţia din care vorbeşti?
  Bă ”japiţelor”, o ţineţi de ani de zile întro politică non-stop dar nimic din ce clămpăniţi voi zilnic nu are legătură cu poporul, cu viaţa românului din interiorul acestei patrii! Nu vă mai satură nici dracu de alergat după funcţii? Aţi ocupat televiziunile îmbâcsind micile ecrane cu mizeriile voastre, încât, scârba e principalul motiv de a vă elimina din politică! E vorba de toţi politicieii şi tehno(căraţii din politica veche), inclusiv primarii şi numiţii în funcţii politic care pupă non-stop partidul, deşi au fost aleşi pentru localităţile respective! Nimic nu faceţi, de nimic nu sunteţi în stare bă ticăloşilor în afară de scandal, bălăcăreală, să împrăştiaţi ură, să limitaţi până la minim a activităţilor de serviciu sau să măriţi preţul la utilităţile care ţin de primării! Cum dracu să minţi dacă dovada reală e în faţa ta? Aici fiind vorba de vizele Canada-încă neacceptate şi madama PNL-invitat ne chiora de la ochi şi inclusiv pe Dana Grecu şi sociologul !
  🙂 Dar leafa şi vechimea vă merge bă lichelelor!
  PS.nu e jicnire sau denigrare, e atenţionare pentru ceea ce se întâmplă şi se va întâmpla în perioada următoare!

  • ma scuzi dar dana grecu cand e vorba de partidul basisto-penelist,pe care il admira si il sustine mereu, nu mai are nevoie sa mai fie pacalita. ea accepta din prima. oricum si-a asumat public de multe ori simpatia pentru partidul basisto-penelist si sustinerea acordata membrilor acestui partid in diferitele alegeri.

   • @alexph, aseară ai fost pe lângă emisiune de scrii aberaţii! Nu ai văzut şi auzit aseară ce enervantă a fost madama de la PNL? Încerca să ne chiorască de la ochi! Dacă nu ştii ce înseamnă televiziune, nu mai arunca cu mizerii în jurnalişti! Nu au cum să fie inegali cu toţi invitaţii! Jurnaliştii sunt obligaţi de rating să arate şi să spună doar realitatea! Că mulţi pupă poala…divesionismului pentru manipulare şi ură, e altceva!

 7. Aia E spioni sau nu E,ca nu se mai intzelege nimic? La tv-u se zice ca nu sunt acuzatii de spionaj ,ci ca au spart ceva,probabil vreun dulap ca sa descopere scheleti ceva.S-o fi descoperit ce “nu trebe”, se negociaza, sau ce?

 8. “Nu am datele din ancheta. Nu există instituție din România care să protejezeze acești infractori.” Presedintele nu are date, dar stie ce fac institutiile si i-a acuzat deja pe respectivii ca fiind infractori. Vorbim de baselu´ sau de ciolhanis? Fac grave confuzii…

 9. 🙂 🙂 🙂 🙂 Avem cumva în fruntea ţării un infractor şi un mincinos dovedit?
  I. Parcă era implicat în traficul/vânzarea de copii cu ăla de la Primatv dar cu video real ! Se mai ştie ceva de copii ăia ?
  II. Casa proprietate prin acte cu conţinut fals pierdută definitiv în instanţă!
  III. Canada fără vize ???
  – LA SCHIMB CU CE ???
  – CARE ESTE SACRIFICIUL ACESTEI ÎNŢELEGERI PENTRU ROMÂNIA ŞI ROMÂNI !!! NU E DE POMANĂ ! (ceva din subsol sau ceva lingouri de aur, portul Constanţa liber sau pădurile, sau golirea României: românii alungaţi din toate ţările deşi au patria mamă). Am ajuns o ţară de migratori forţaţi !
  ** Realizarea preşedintelui şi a “guvernului lui” care a durat câteva ore**http://www.cotidianul.ro/canada-fara-vize-realizarea-presedintelui-si-a-guvernului-lui-care-a-durat-cateva-ore-289918/
  **Tratatul de liber schimb între Canada și UE, blocat de Valonia** EŞEC TOTAL BRE ! CE RAPID TE LĂUDAŞI BRE!!!
  https://www.antena3.ro/externe/tratatul-de-liber-schimb-intre-canada-si-ue-blocat-de-valonia-382239.html
  Decât să vorbeşti mult şi prost să-i atribui momentul reuşitei(minciună), mai bine pune-ţi lacătul la gură şi nu te mai trzi vorbind mult şi prost, chiar, fără rost !
  IV. Dosarul /ancheta Black Cube-SRI-Kovesi în care pare a fi menţionat şi numele celui care ocupă primul scaun al acestei ţări!
  **Cube. În document se spune că misiunea agenților israelieni ai Black Cube era una autorizată la cel mai înalt nivel și că urmau să primească sprijin și să funcționeze ca celulă a SRI, iar șeful operativ al SRI nu trebuia să știe de operațiune:**
  http://admin.stiripesurse.ro/media/other/201610/media-147703965421481200.pdf
  http://www.stiripesurse.ro/bomba-firma-care-a-spionat-o-pe-kovesi-face-noi-precizari-am-avut-accept-de-la-cel-mai-inalt-nivel_990406.html
  NU CUMVA ROMÂNIA PUTE A STAT MAFIOT FOARTE BINE ÎNRĂDĂCINAT, ÎMBUIBAT DE CLANURILE CARE SE LUPTĂ PENTRU PUTERE ??? AŞA SE VEDE ÎN ŢARĂ ŞI DIN CEEA CE VEDEM PE MICILE ECRANE !!!
  Citii un articol în care era specificat că toţi cei care au încasat pensii speciale sau salarii mărite prin ordonanţa/legea izmănarului, e la fel de constituţional cu tăierile salariilor şi pensiilor din 2008 şi pentru care nu este răspunzător nimeni în faţa legii !
  Când returanaţi veniturile ilegal încasate lacomilor ???
  Ce GHINION pe această ţară şi pe acest popor!
  Cu ce au greşit marea majoritate a românilor de sunt chinuiţi în asemenea hal ???

 10. documentul prezentat in mass media e sau nu original? daca este ( inteleg de la avocata fostului membru sri arestat ca este depus la dosar) atunci diicotul are o mare problema. daca cumva va incerca sa musamalizeze acest document, sa-l faca pierdut, sa nu -i audieze pe helvig si ciolanis, vor aparea probleme chiar in instanta si poate aparea chiar o plangere penala contra procurorului de caz pentru ascunderea de documente ompirtante in cauza. ideea e ca de data aceasta ciolanis are dreptate: nimeni nu e mai presus de lege! sau pentru el, ciolanis, legea se termina in cazul lui si al familiei?

 11. ce-a ajuns si spionajul asta, vai de capul lui!
  in vremurile bune, spionii procurau planurile bombei atomice, faceau reteaua Caraman, furau planurile Concorde, etc… acum, au ajuns sa fure scrisoricile lu tanti procuroare in care se confeseaza prietenelor de coafor, lu iubitu lu domnia-sa sau aranjeaza la ce crama sa se vada cu oamenii de bine. Pentru ca, nu-i asa, nimic altceva – profesional, politic – nu poate fi in niste emailuri private, mai ales in alea venite de la,parasile de noapte.
  Si pentru ca trebuiau sa poarte un nume, li s-a zis Hilara din Codrutul Mov, o Clintoniana indigena.

 12. S-au stricat rău la căpuţ lacomii!
  Poate să răspundă nea Iohanis cu ‘guvernul meu’ la o întrebare? Pot să răspundă la aceeaşi întrebare şi organele statului care se cer respectate cu dârzenie !
  – Cum de preţurile în România sunt vorbite şi scrise în euro când de fapt moneda ţării este leul !
  Preţurile la cazări, locuinţe şi nu numai, sunt scrise şi citite în euro dar nu ni s-a spus dacă trăim cumva în ţara în care nu mai prezintă interes moneda naţională/anulată şi fiecare are opţiuni de a alege, sau se vrea haos total din toate punctele de vedere şi în orice ! Să ne anunţe şi pe noi restul poporului ca să ştim! Oare aceşti indivizi nu mai trăiesc cu moneda naţională? Ştiam că doar la bănci şi case de schimb valutar sunt afişate preţurile pentru schimb valutar dar nivelul de trai al românilor este la nivelul leului! Aţi făcut cumva referendum pe acest subiect şi nu ştim noi?

  • nu mi se pare ceva anormal ca informatia sa vina pe baza de moneda care nu fluctueaza zilnic la fel ca RON. ce-ai vrea altfel, sa refaca preturile zilnic?!… Legea e sa se plateasca in RON pe teritoriul Romainiei, daca vrei poti afisa preturile si in moneda Botswanei, atata timp cat nu sunt scrise in alta moneda decat RON, in contract sau pe bon/factura.
   tie cum ti-ar placea sa negociezi salariul? in RON, ca sa primesti o suma fixa la sf lunii indiferent de fluctuatie, sau in EUR, ca sa primesi lei actualizati cu cursul valutar? sa nu-mi spui ca ai vrea in lei…
   si inca ceva, nu esti singurul om de pe pamant care se uita la preturile de la cazari 🙂 poate pare greu de crezut, dar sunt si multi straini care se uita la cazari si vor sa aiba o moneda din care pot intelege ceva! pare complicat, nu? 🙂
   zic sa mai si gandim

 13. Aşa bă huţupanilor!
  Cheltuiţi din Pib-ul ţării cum aveţi chef fiecare şi populaţia o menţineţi în cea mai cruntă sărăcie!!! http://www.stiripesurse.ro/romania-pe-locul-5-in-ue-vezi-la-ce-capitol_1159204.html
  **În cazul României, cheltuielile guvernamentale au atins anul trecut 35,7% din PIB, iar veniturile guvernamentale 34,9% din PIB.**
  Vă lăudaţi că: **Oficiul European pentru Statistică (Eurostat) anunţă că România se află pe locul cinci în rândul ţărilor UE cu cea mai scăzută datorie publică în 2015.** ca faceţi împrumuturi şi să cheltuiţi mai mult, lacomilor ???
  Apropo de mitingul pentru ”unirea Basarabiei cu România”! După ce au dat cetăţenie şi paşaport românesc la mai bine de jumătate din moldoveni şi care vor fi activi la alegerile din România, acum se vrea şi unirea pământului de parcă l-ar fura cineva! Aveţi chef de nemernicii, ţara va rămâne pradă luptelor de clanuri! Populaţia României este neputincioasă şi bolnavă, nu are cum să se apere şi nici pe voi să vă apere!
  Oare nu vă e scârbă de voi nemernicilor?

 14. 🙂 🙂 de unde până unde cei de peste Prut fac miting în România? Cumva au dreptul prin lege: străinii să facă miting în altă ţară???
  Căutaţi prin imaginile zilei la miting şi o să-i găsiţi înscrişi pe liste la alegeri din România mulţi moldoveni de peste Prut! Da! Înscrişi pe listele noastre pentru luna decembrie! Afinii politicienilor români aduşi şi înscrişi pe liste la parlamentare în 11 decembrie! Se pare că între mitingii sunt susţinători ai echipelor de footbal: prea ritmaţi băteau din palme!

   • Radu, să spunem că aşa e cum spui tu, dar hai să facem o analiză a ultimei luni de zile din punct de vedere politic!
    1. PNL cu madam blonda au avut un plan pus în practică privind ziua de 22.10.2016 pentru miting 50 mii de capete.
    2. De unde i-au adunat?
    3. S-a aprobat mitingul şi tot scandal şi bălăcăreală a urmat.
    4. Ştiţi prea bine că politicianul care vrea să intimideze, adună agresivi din orice zonă a ţării şi pe lângă doar cu acte ca român.
    5. Au anunţat că mitingul va fi anulat dar înţelegerile între părţi(politicieni şi mitingii) au rămas.
    6. Acum: ”noi ne-am ţinut de cuvânt chiar dacă mitingul a fost anulat” voi partenerii ce faceţi?
    7. Au ieşit la vedere doar 2 indivizi: Ghiţă şi celălalt care au sau nu legătură cu mitingii, ca să nu se prindă alegătorii de ”afacere”.
    8. Agresivitatea etalată nu are legătură cu caracterul românului de rând şi majoritatea dintre mitingii vorbeau stâlcit limba română, motiv care bănuiala: au adus/adunat cetăţeni moldoveni de peste Prut dar care au primit acte româneşti pentru a impune idei necorespunzătoare acestei naţiuni şi a se impune prin agresivitate şi violenţă în orice!
    În conclizie:
    Mitingul PNL-PDL a avut loc dar nu cu românii adevăraţi care s-au săturat de nemerniciile politicienilor şi tehno-politic perindaţi la guvernare timp de 26 ani de zile! Băsescu stătea precum motanul la pândă şi urla din rărunchi la toţi care au acţionat pentru ordine la miting ! Acum se văd dovezile scrise ani la rând de ziare: se dă(cumpără) cetăţenie pe bandă rulantă(Vaslui, Focşani, Suceava, Botoşani, Iaşi, Bucureşti ++++) şi când e necesar se apelează urgent la aceştia! Pentru ce se mai urlă: Unirea cu Moldova dacă peste 50% din cetăţeni sunt plecaţi în afara ţării lor de baştină? De ce nu se face referendum pentru a stopa acest slogan gol de conţinut şi perfect pentru a manipula chiar prin violenţă ???
    O mică răutate cu scuzele de rigoare: v-aţi făcut de cap, de capul vostru să se ţină scăunarilor ! Omul de rând nu a contribuit la această formă de înşelătorie !

 15. Adevaratele fete ale tehnocratilor si ale lui Klaus se vad acum in Piata Victoriei ! Rusine sa le fie acestor venetici !

 16. Pe mana cui a ajuns Romania . Ca si pe timpul comunismului conducatori politici casatoriti cu rusoaice,cu femeile kaghebeului, acum cu fetele sau baieti lui Soros. Am avut la conducere ..o puslama politica , acum avem un excroc politic . Ce mi tanda ,ce mi manda.Bataia de joc a romanilor este in floare sj intern si extern , saracia ne inconjoara ,iarna vine ,,,,, de la cine sa te astepti sa fii ajutat ,crezut , incurajat sa treci peste toate ,,,,,, inundatii uitate , spitale infectate, scoli ne incalzite, viata de tote zilele se duce pe APA,DAZ.CURENT si alte impozite si taxe . .Saraca ROMANIE, bogata.Dati-ne cheltuielile lui IOHANIS in acesti ani si raportatile la nivelul saraciei poporului Si veti vedea de ce sunt romani ,,, indivizi ,, organizati in gasti.

 17. Romania are vreo 50 de servicii straine care se lupta pe teritoriul sau, si Iohannis se lauda ca a prins SRI-ul 2 spioni (pe care altii i-ar numi investigatori)? Hai serios acum. Astept sa se laude Iohannis si cand o sa prinda SRI-ul niste spioni americani, germani sau francezi. Sau aia sunt lasati in pace?

  • cu toata dragostea, DIICOT a spus ca a prinsi spionii… IOhannis a facut precizari cu privire la SRI, dar spioni i-a denumit DIICOT-ul.

Leave a Reply