Genialul caricaturist Ion Barbu loveste din nou…

Ion Barbu

15 COMMENTS

 1. Să știi că sunt mai multe blonde ticăloase.
  1.Elena Udrea
  2.Sorina Plăcintă
  3.Roberta Anastase
  Deci pe care să aleg?Nu e întotdeauna valabil,într-o caricatură că Băsescu și Udrea=love.Poate și soția lui,Maria deci sunt atâtea blonde…

 2. Cred ca acum Javra Tonta pupa el mai mult decat UdRea la Bas.Diferenta este ca securistul o face prin AsuMare.Sper ca f. multi cetateni nu vor vota regionalizarea lui Tonta.

  • Nu putem permite lucrurilor sa ramina asa cum se prezinta ele acum. NIMENI nu trebuie lasat sa isi bata joc de tara asta. Ponta trebuie pedepsit pentru inalta tradare, in forma agravanta si repetata, iar complicii sai, mai mari sau mai mici, trebuie inlaturati, ca si el, de la orice forma de putere in Romania. Daca PNL realizeaza adevarul situatiei, el poate fi nu doar un partener ci chiar un calauzitor al poporului. Daca nu, el devine volens-nolens un complice la crima performata de basescu si ai lui, prin intermediul tradatorului Ponta, impotriva Romaniei.

  • Sa nu ma puneti domnule Tudor sa reformulez pentru ca mai decent decat atat nu pot sa fiu.
   Prima data am vut sa spun ca buldogul i-a avariat si slitul panatalonului dar m-am autocenzurat.
   Daca ma banati atunci….rusine domnu Patriciu!
   🙂 🙂 🙂
   …mai si glumim,nu?

 3. Creşte nr celor care-l pupă acolo pt că tot timpul l-au pupat, doar nouă, proştilor, care i-am votat, ne-au spus că îi vor pedepsi pe hoţi. Jos Băsescu! Jos mafia din toate domeniile care îl tot pupă acolo pt că au nevoie de el!.Miliardele furate, recuperate, ar face şi din ţara asta o ţară normală, locuibilă.

 4. Daca cainele a muscat-o de fund inseamna ca o pupa in ….nu,nu ,nu asa ceva nu se poate!.Un presedinte nu poate face …asa ceva.Doar poate presedintele/guvernatorul unei tari …colonizate/neindependente si nesuverane, ceeace nu este cazul…ROMANIEI.Conducatorii patrioti ai Romaniei nu au acceptat si nu vor accepta sa negocieze niciodata si pentru nimic … suveranitatea Romaniei.

 5. Nu seamănă deloc cu Nuți,ci poate cu Roberta Anastase,Sorina Plăcintă,Maria Băsescu…Băsescu are mai mute blonde

  • javra e o boală a câinilor ce echivalează cu CIUMA la oameni.Deobicei o javră e neputincioasă,nu se mișcă foarte mult datorită atrofierii mușchilor

Leave a Reply