Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit în cadrul emisiunii „Subiectiv” despre dezvăluirile făcute de Liviu Dragnea la Antena 3.

„Interviul lui Dragnea a scos la iveală strategia lui de autovictimizare. A reușit o rară performanță. Strategia e următoarea.. noi nu putem face nimic. Am câștigat alegerile, dar nu suntem la putere. Imaginea PSD.. ei zic că sunt în opoziție”.

În ceea ce privește tentativa de asasinat despre care a vorbit Dragnea, Ion Cristoiu e de părere că „interviul e momentul în care PSD face o cotitură. Suntem la putere, dar de fapt suntem în opoziție. Noi suntem victime, care pot ajunge și la un asasinat. Trebuie să ne gândim cui se adresa. Probabil poporului român căruia îi plac telenovelele. Toată această poveste e un clișeu. Se devoalează o strategie de justificare a neputințelor. Marea problemă a PSD-ului e că are cea mai proastă guvernare. Acum, dacă vă uitați, e un dezastru”.

https://www.antena3.ro/actualitate/ion-cristoiu-despre-tentativa-de-asasinat-a-lui-liviu-dragnea-se-adreseaza-poporului-roman-caruia-484047.html

Cu privire la reacția lui Iohannis atunci când a fost întrebat ce părere are despre faptul că Liviu Dragnea se gândește la suspendare sa, Ion Cristoiu a spus că „Nu înțeleg de ce a ales partitura lui Traian Băsescu. El era un mare actor politic. Nu îl prinde acel „hahaha”.

 

4 COMMENTS

  • Maestrul basist Cristoiu isi pregateste noul salt in alta barca. O sa fie barca lui Ciolos sau a lui Iohannis ?

   Oricum in orice emisiune in care apare Cristoiu inchid imediat Antena 3.
   Sa vina un basist notoriu sa imi explice evenimentele …trabuie sa fiu nebun de legat sa-l ascult sau un fraier total.

 1. Asta nu e tema pentru castigat alegerile,din contra,il arunca mult in cadere libera,el si-a ales!
  Din start am spus ca e neconcordanta,ceva nu se leaga si nu e in favoarea lui! Cetatenii nu mai accepta si nu mai vor telenovele live si nu-i mai voteaza pe telenovisti!

 2. Soros si-a facut “prezenta” in Romania prin Brucan, Hrebenciuc (PSD), dupa care a schimbat macazul, la “venirea” lui Base (Macovei). Fosta politica a Departamentului de Stat se baza pe strategiile lui Soros (ale sefilor lui). Se finantau actiuni si din banii publici americani si din/prin reteaua de ONG-uri. Astfel, peste 100 miliarde dolari, anual, se duceau in peste 100 de tari, unde se scoteau oamenii in strada sau se dadeau lovituri de stat mascate. Toate acestea le cerceteaza acum Congresul american. Si Macovei e cercetata in Macedonia, unde ii invata si pe ei cum sa treaca Justitia de partea Baietilor.

Leave a Reply