Batrinul lup politic Ion Iliescu stampileaza din nou. Dupa ce i-a etichetat pe Adrian Nastase si Mircea Geoana, acum a venit rindul lui Victor Ponta. Iata ce-a declarat cunoscutul octogenar : ‘Este o practică, de regulă când un partid vine la putere, şeful partidului îşi asumă rolul de conducere. Sigur că se profilează varianta cu Ponta premier. N-are experienţa pe care o are Năstase, de exemplu, care a acumulat o experienţă pe care nu oricine o are. El a fost şi premier şi ministru şi preşedinte de partid. Năstase ar fi omul cel mai bun la toate, la orice. Numai că nu prea mai vrea să-şi asume o astfel de responsabilitate. Fiecare generaţie îşi aduce contribuţia proprie la un moment dat, iar Ponta are dinamism, o anumită  inteligenţă, o anumită spontaneitate. Tinereţea înseamnă multe, inclusiv anumite goluri. Toţi am trecut în viaţă prin asta’
Stiu de foarte multi ani ca Ion Iliescu vede tineretea ca pe un handicap. Este probabil o viziune generata de cei peste 50 de ani de administratie centrala si locala in care a lucrat intre 1955-2005. Are dreptate Ion Iliescu? Ponta dinamism, inteligenta si spontaneitate, dar si goluri? Ce credeti despre Victor Ponta, cel mai tinar presedinte al unui partid parlamentar de la caderea comunismului?  Si, apropo, despre Nastase ce pareri mai aveti?

 

22 COMMENTS

 1. Domnule Radu Tudor,

  Ca veni vorba despre Adrian Nastate eu cred ca e un REGE! Dv Ce parere aveti?

  Redau mai jos o postare a mea facuta cindva pe un alt blog.

  Ce mai TURA vura cu REGINA, LINCU pinku crocodilul. Vreti regina va dau eu regina cu tabla de sah cu tot.

  La o scurta cautare, pe GOAGAL vorba lui Nea Vanghelie Marean, se observa ca VASILE BLAGA ar fi indicat ca fiind REGINA dar din cautari in cautari se observa ca de fapt EXISTA o structura MAFIOTA la nivel NATIONAL.

  Ceea ce se intimpla actualmente pare sa fie un razboi de suprematie in PDL, intre Regele Traian Basescu care a incercat sa-i arate pisica Regelui Vasile Blaga. Intre timp, situatia a expodat si Tura Sorin Blejnar este scoasa la aparare. La rindul ei Tura Blejnar, va fi aparata de Nebunul Emil Boc cu ‚’SCHEMA : Toate tunurile pe Blejnar ba NUUUU, Blejnar e ofiter sub acoperire si a ajutat la anihilarea relelei Mafiote, e Herou National domne’

  STRUCTURA MAFIOTA A TABLEI DE SAH
  Glosar:
  ‘’In a military context, the chain of command is the line of authority and responsibility along which orders are passed within a military unit and between different units’’
  ‘’chain of command = A man at the top calling the shots’’
  ’Trebuie sa fiu consultat strict la numirea Ministrilor’’ Traian Basescu la inaugurarea lui Emil Boc.
  ’’Emineta Cenusie’’
  (La moartea lui Pere Joseph, omul cel mai temut din întreg regatul, Richelieu a exclamat: “Mi-am pierdut braţul drept!”)

  Structura fiind: Eminete Cenusii(Ganditorii)- Regine- Regi- Ture-Cai-Nebuni-Pioni Otraviti-Pioni Principali-Pioni de Sacrificiu.

  Adica mai explicit:
  Eminete Cenusii ( Theodor Stolojan, Mark Tkaciuk, Viorel Hrebenciuc, Adrian Thiess, Virgil Ardelean, Said Baaklini, Omar Haisan, Nicolae Văcăroiu, Marko Bela, Valeriu Stoica)

  Regina [Elemente si structuri ale fostei Securitati, [Departamentul Securității Statului” (D.S.S.), SRI, SIE, Grupari Straine,ex Marco Group/Vitmenco/ Vitali Matsitski, Elemente ale noii structuri Mafiote, Dorin Cocos, Ioan Niculae, Viorel Catarama]

  Regi ( Persoane ale fostei securitati, actuale SRI, elemente ale noii structuri Mafiote) Traian Basescu, Elena Udrea, Adrian Nastase, Gheorghe Falca, Adriean Videanu, Vasile Blaga, Radu Berceanu, Dan Radu Rusanu.

  Tura (Persoane cu rol de Executare / Dirijare a strategiilor si a oferi o zona tampon) Sorin Blejnar, Florian Coldea, George Maior, Gheorghe Fulga, Constantin Traian Igas , Daniel Morar, Marian Iancu, Ovidiu Tender, Sorin Ovidiu Vantu, Gheorghe Stefan (Pinalti), Eugeniu Petrescu, Marius Spinu, Gheorghe Ialomitianu, Petru Daniel Funeriu, Cristian Alexandru Boureanu, Gelu Visan, Marcel Hoara, Gabriel Berca, Cristian Diaconescu, Gabriel Oprea, Marian Sirbu , Sebastian Lăzăroiu etc.

  Nebun ( Persoane cu rol de a asista Implementarea startegiilor ) Emil Boc, Mircea Băsescu, Relu Fenechiu,, Aspazia Cojocaru, Mihaela Rodica Stănoiu, Graziela Iordache,Laura Codruta Kovesi, Gheorghe Stefan (Pinalti), Gheorghe Flutur, Roberta Anastase, Gheorghe Ialomitianu, Tudor Chiuariu (ministrii finatelor si justitiei), Firme particulare si retele de valorificare ale produselor, Parlamentari.

  Cal (Persoane cu rol de Executare a strategiilor la nivel National, sau Regional si a oferi o zona tampon) Radu Marginean, Iulian Pontas, Craciun Dorel Gavruta, Ion Handra, Gheorghe Ţârlea, Nicoleta Dobrescu, Iulian Teseleanu, Sefi de Parchet regional , Sefi de Post, Procurori, Judecatori.

  Pioni Otraviti (Persoane cu rol de Executare a strategiilor la nivel local, de a oferi diversiuni si a oferi o zona tampon) Liviu Florian, Ion Savu , Ioan-Romeo, Aurel Matiut, Camelia Mihăilă, Sefi de Vama, Lideri Sindicali ex : Vasile Marica, Vasile Lincu etc

  Pioni Principali (Persoane cu rol de Executare a strategiilor la nivel local si a oferi o zona tampon) Liviu Florian, Ion Savu , Ioan-Romeo Niţu, Sefi de Vama, Lideri Sindicali Vasile Marica, Lincu etc

  Pioni de Sacrificiu (Persoane cu rol de Executare a strategiilor la nivel local si a oferi o zona tampon) Lucratori Vamali, Lucratori Politie de Frontntiera, Lucratori DGIPI, Lucratori DIICOT, Lucratori ANAF, Lucratori DGA, Distribuitori, Mici Traficanti.

  NOTA Toate personajele si institutiile care apar în această lucrare sunt fictive. Orice asemanare cu persoane reale, vii sau moarte, sau cu institutii existente sau ne existente este pur întâmplătoare.

 2. Buna seara!eu sper ca Adrian Nastase sa nu fie “omul bun la toate,la orice”….asta ar semana cu boc…si-ar fi pacat,deoarece Adrian Nastase a fost cel mai bun premier al Romaniei de dupa 1989 pina astazi!pacat ca a facut si mari greseli(baronii locali,aroganta),dar a gresi este omenesc…a fost taxat pentru asta!cit despre Victor Ponta,”copilul”lui A.Nastase,este de departe copia fostului premier!niciodata nu-l va putea egala!dar decit cu boc,il prefer pe Victor Ponta!NUMAI DE-AM SCAPA DE NENOROCIREA ASTA DE INCOMPETENTI CE NE “GUVERNEAZA”!

 3. Iliescu nu-i la fel de bun ca si Ceausescu!

  Cam asa suna! Insa Ponta fara Iliescu,este PSD fara membrii.

 4. Are dreptate din păcate Ion Iliescu. Ce nu a menţionat însă Iliescu este faptul că … eşecul lui Geoană din 2009 la “prezidenţiale”, dincolo de fraude, dincolo de greşeli, dincolo de tot felul de combinaţii politice, i se “datprează” şi lui Năstase care în opinia mea, dpdv. politic ar fi trebuit să stea numai cu “gluga pe cap” în PSD, după “năravurile” dobândite în timpul mandatului de premier. Valabil asta şi ptr. Mitrea şi alţi foşti “elefanţi” politici – pesedişti – că despre ei vorbim. Şi o spune un pesedist.
  PSD-ul a greşit când la nivel central, fără prea multe consultări în teritoriu, a decis că este cazul să-l “mătrăşească” pe Geoană, ptr. pierderea alegerilor. Mi-a părut rău şi o să-mi pară rău ptr. Geoană care între noi fie vorba, are o clasă peste Ponta şi 3 peste Năstase.
  Năstase e “consumat” şi PSD-ul dacă se limitează la a-l reabilita pe Năstase pierde cu vârf şi îndesat pe termen lung. În fine, sunt multe de spus. Sunt multe greşeli care se fac şi la centru şi prin teritoriu , dar cine să oprească aceste greşeli ? Din păcate, cred că vreo 10 ani de aici înainte PSD-ul nu va reuşi să formeze un candidat la prezidenţiale de talia lui Ion Iliescu, care prpobabil, în 2009 l-ar fi învins pe Băsescu cu toate fraudele PDL-ului. Dar ce să mai comentăm acum ? Zarurile au fost aruncate …

 5. Iliescu,Nastase si toate,si toti din toate partidele sant vinovati pt distrugerea Romaniei.Implementarea coruptiei la nivel de metastaza in toate institutiile,vanzarea bogatiilor tarii, etc etc.Nu am cu cine vota .M-am fript cu CDR-ul si nu mai exista Romani adevarati .Ci doar profitori,anti-romani,lasi,lingai si slugi ale occidentului,multinationalelor si banului.

 6. Pai inainte de a ma “stupi” octogenarul puscariabil (caruia toti ii veti canta osanale cand va umple catafalcul), m-a lasat afis don Ciutacu zicand ca ANeul e o lumina fata de altii, numai bun de prim ministru la momentul asta.
  Acu ce sa zic, batranul invartitor de cadre a pregatit lovitura (in moalele capului tanarului tovaras) de ceva timp (unii ar zice ca tocma’ de la Congres), cunoscand bine curentii submarini de prin partid.

  Ca sa raspund mai simplu : da, cred ca luceafarul lovirutiei are dreptate, ponta e mai imparatul gol asa, de felul lui.
  De ce i-a ridicat-o ANeului ? Pen’ ca stie ca pe asta l-a ingropat dumnealui asa de bine sub “matusa”, ca nu-l mai dezgroapa nimeni nici cu slujbe. Pe principiul : “eu te-am facut, eu te-am photut”.

  Despre AN : eu nu pot sa uit cum si-a folosit puterea atunci cand insemna ceva in tara asta (nu in partidul ala de pigmei). Sa ne amintim ca lupu-si schimba numa’ parul…chiar daca memoria multimii e de scurta durata.
  E drept ca fata de base a fost un mafiot de mucava si a “marcat” ceva puncte-n plan extern, dar asta nu-l albeste…

 7. cu tot respectul pentru dl Ponta a carui prestatie televizata o urmaresc cu mare atentie la Antena 3 (la fel ca si pe dl Antonescu si mai ales pe dl Constantin care, desi nu atat de “pontos” sau vocal mi se pare mult mai ancorat in dorinta de a face “ceva”), nu era acum cativa ani “pupila” lui Nastase? Si ce a facut cu adevarat Nastase in afara de faptul ca o are pe matusa Tamara si o avere imensa…tot mostenire de familie? Cine se ingramadea sa vanda intreprinderi ridicate cu multa sudoare si munca pe 1 euro? Cand a fost pusa la mezat productia de echipamente petroliere (eram locul 3 in lume), fabrica de rulmenti de la Ploiesti, intreprinderea 1 Mai-Ploiesti de utilaje grele, etc.? A vandut totul clientelei sale cu cinism, iar acum face pe lupul moralist. Nu l-am auzit vreodata pe dl Ponta sa critice guvernarea Nastase care a fost o pecingine la vremea ei.
  Ponta nu s-a dezis de niciunul dintre baronii grei, Culita Tarata, Miki Spaga, Spagaton, Hrebenciuc, etc. L-au trecut in fata iar ei pandesc ranjind din umbra urmatoarele alegeri. Ponta nu are echipa, echipa lui sunt tot lupii batrani.
  cat despre Iliescu…am luat un lant pe ceafa in Piata Universitatii si cel care mi l-a aplicat avea o salopeta nou-nouta. Eram in trecere spre inmormantarea unei matusi, dar, ghinion!, purtam ochelari si aveam (ca si acum) un aer de intelectual usor ironic. Iliescu ar fi trebuit sa-si scrie memoriile dintr-o celula macar pentru ceea ce a fost atunci, dar justitia, bat-o vina, a fost legata la ochi si nu l-a vazut multumind “minerilor”.
  Probabil USL va castiga alegerile (daca nu se fura toate voturile), dar nu pentru ca Ponta sau Antonescu ne-ar fi explicat pe inteles ce vor face concret, au fost cateva prezentari de programe dupa care au lasat-o balta (cel putin in aparenta), ci pentru ca ne-am saturat de penalii din PDL si dintre doua rele romanul sta si cugeta.
  Deocamdata voturile le numara tot o hoata si se voteaza in continuare la doua maini, iar noi, prostimea, le platim salariile, ca asa suntem noi, buni, blanzi, tembeli, manipulabili…
  Maria Calin, bolnav de cancer incapatanat sa traiasca

 8. Adrian Nastase are calitatile lui dar si Victor Ponta are calitati nu vreau sa fac un clasament intre cei doi.La un vot intre cei doi il votez pe Victor Ponta.Faptul ca se face un clasament intre cei doi imi arata anumite interese ale batranului bolsevic. Tataie ti-ai trait traiul si le-ai mancat altora malaiul dute si lasa-ne,nu vezi ca striga lumea dupa tine pe strada animalule,comunistule! Dupa ce ai dat o lovitura de stat impreuna cu cati-va securisti in 1989 si te-ai inscaunat mare bolsevic democrat batand lumea pe strada cu ajutorul minerilor te-ai apucat sa scrii carti in care repeti obsesiv…a fost revolutie,a fost revolutie poate te crede cineva. Stai linistit ca ti sa pregatit un loc langa Lenin mumificat si pus in vitrina bolsevicule.

 9. Domnule,dupa 21 ani comunistul asta ne intoarce de unde am plecat,Antonescu daca nu vede sa mearga la O.R.L.la un consult mai complex,nici nu are nevoie de consultari politice. il avem pe chioru pe cap datorita sistemului creat de Iliescu din 90 incoace.

 10. Nastase evolueaza intr-o alta liga comparativ cu ceilalti reprezentati ai clasei politice din Romania. Doar ca poporul asta e prea prost pentru a-si alege liderii din randul elitelor lui. Iar Iliescu are, desigur, din nou dreptate.

 11. Ca ne place sau nu… Nastase este intr-adevar un om care se ridica la inaltimea unei functii ministeriale. Ca limbaj, cultura si mod de a face politica. Ponta e ok, insa pare mai tanar decat e de fapt pentru ca e impusiv si nu invata. Ponta nu ma convinge. Sper insa ca Nastase, dupa socul de a cadea de la putere si a se plimba la DNA, a invatat ceva. E prea destept si cultivat pentru a nu o fi facut. Parerea mea… 🙂

 12. Cineva spunea de greselile mici ale lui Nastase ca premier…aroganta, baronii locali…VAX! Va spun eu greseli…Privatizarea Petrom, Autostrada Bechtel, privatizarea Sidex si altele asemenea

 13. Am Pus-o De Mamaliga Si In Sport!

  Isteria cu Huidu a luat fata la orice insemna stire de interes national si, in afara de faptul ca ne-a terorizat trei zile la rand, a facut sa treaca neobservat aproape si ustaratorul esec al gimnastilor si gimnatestelor noastre, care s-au intors de la campionatele mondiale cu, vorba unui iliustru pesedist constantean, canci medalii de orice culoare, ba mai mult, mai aveau putin si ieseau din marginea de jos a clasamentului. Si asta in timp ce madam Leana o arde intr-o veselie cu bani cheltuiti pe construirea de piscine nefunctionale si de stadioane de fotbal la tara pentru octogenari, deoarece tineretul este plecat in pribegie, gonit de chiombu sa munceasca prin strainataturi ca acasa, din nou, canci munca.
  Pe vremea lu’ Ciuruitu’ muream dracu de foame, de frig de lipsa de medicamente, dar muream mandri ca aveam sportivi care duceau faima tarii pana, hat, la Poli.
  Acum murim si mai abitir si de foame si de frig, ba capitalismu’ lu’ chiombu ne-a pricopsit si cu somaj si cu amenintarea zilnica la adresa pensiilor, care ba ingheata, ba se impoziteaza, ba nu se mai dau deloc, dar cel mai tare murim de oftica si de rusine deoarece la toate capitolele care dau identitate, fala si notorietate unei natiuni incepand cu nivelul de trai si terminand cu reprezentarea sportiva in lume la nivel de performanta, am ajuns paria Europei in materie de social si ciuca batailor in competitiile sportive de anvergura.
  Stau si ma intreb: oare a mai ramas ceva neatins sau neintinat de morbul distrugerii practicat cu un sadism greu de descris si de inteles de chiombu’ si de gasca sa de derbedei in aceasta tara batuta de soarta? Si asta deoarece, ori de cate ori incerc sa rasuflu cat de cat usurat si sa-mi zic ca au terminat si nu mai au ce distruge sau fura, hop, apare cate o chestie noua si-mi demonstreaza ca la acest capitol aceste creaturi sinistre dau pe dinafara de atata inventivitate. Pana si dupa ce dadeau turcii tot mai gasea pisica ceva de care sa se tina cu ghearele cand o invarteai prin casa, cand vom scapa de astia vom intelege ce inseamna notiunea de “multime vida” sau “zero absolut” in materie de orice in aceasta tara.
  Asta in cazul ca vom scapa vreodata de ei!

  De cand Leana biciclista a pus mana pe buget,
  Si din el facu piscine fara apa nici de-un des’t,
  Sau stadioane pe-aratura in sate depopulate
  A murit sportu’ in tara, performanta ca la carte.

  Mandri eram altadata cand fetitele de aur
  Veneau din strainataturi cununate toate-n laur
  S’urcand steagul Romaniei pe cel mai inalt catarg
  Faceau lumea sa asculte cantecul de tara drag.

  Nu-i destul ca lui Basescu ii intorc toti dosu-n nas
  Mai facuram si din sporturi ” rusinica la obraz”
  Daca astazi Romania vrei in topuri s-o gasesti
  Trebuie sa intorci lista si precis o nimeresti.

  Suntem ultimii in lume si la sport ca si cu viata
  Unde chiombu cu-a sa gasca ne-au adus in jos cu fata,
  Si dosindu-ne-n prostie au facut din noi leprosi
  Fugariti prin Europa si cu forta-n-tara-ntorsi.

  Hagi cel de altadata sau Nastase rege-n tenis
  Fac azi clipuri pentru Leana multumiti cu un bacsis
  Nadia-i acompaniaza, creditand-o pe Lenuta,
  Cand in parcuri de distractii fac poze cu masinuta.

  Dam banii la clientela, pe reclame si pe voturi
  Iar in sport, cu nonsalanta, ocupam din urma locuri
  Campionii de-altadata adulati de-ntreg popor
  Astazi sunt marionete, bieti pioni in fals decor.

 14. cu multa neplacere constat ca dl iliescu iar da din gura ca sa ne batem …vorba ceea .
  nu sunt de acord cu aceasta modalitate de abordare. in definitiv, de ce nu il invata cum sa fie…asa parea ca l/au invatat cu totii, doar de aceea l/au ales cu atat de multa bucurie in fruntea partidului si l/au aruncat pe dl geoana cat colo. dl nastase, poate, are multe calitati. dar si case multe si i se pot imputa multe furaciuni care s/au produs in anii sai de guvernare. el este cel care a adus lipsa de comunicare,de democratie,de competenta in institutiile de stat, i se pot reprosa multe. chiar ca este un nor negru deasupra partidului. am votat psd dar nu cu toata inima din cauza unuia ca dl nastase care,,,etc

 15. Nu prea-l vad pe Ponta prim-ministru. Consider ca nu are nici calitatile politice, nici administrative ale lui Adrian Nastase. Cu toate greselile lui, Nastase a fost cel mai bun prim-ministru al nostru de dupa revolutie. Daca ar fi sa revina in functie, sunt sigur ca nu are mai face aceleasi greseli. A avut timp sa reflecteze asupra lor, are popularitate in partid, este pregatit si instruit, deci nu exlud o revenire.
  Adevarul e ca Iliescu i-a cam “nimerit” pe toti cu analizele lui.

 16. aproape on topic:
  imi pare rau ca nu l-am impuscat in 89 ma uitam la el prin catare .eram soldat in lupta cu “teroricii” (eu n-am vazut 1chioooor macar,doar alti soldati care trageau ca la nunta in mine).ce dezastru,ce dezastru a urmat!!eram copil dar instinctul acelasi ca si acum.

  cand i-am vazxut pe aia cum se ingramadeau la tv ,gloata aia de stateau unu peste altul,steagul cu o gaura in locul stemei,comportamentul de gaini in flacari a ofiterilorgenerali nene plangeau si zbierau ca/copii lui ce-or face hhhhhhh, plutoane ale aceias companii trageau unii in altii ca se despartisera 20 de metri,soldati care isi impusca colegul din fatza lui…etc… frate,poti sa-mi zici Brucan ca am avut o strafulgerare a viitorului atunci.

  pt mine a fost razboiul vesel dupa ce m-am lamurit ca n-ui nici dracu inafara de ..gaina in flacari asa zic eu la comportamentul asta numa beat si umflat de haleala am fost,vesel pana la un moment dat!
  cand am invatat ceva:

  niciodata sa nu lasi sa fie unu inarmat in spatele tau prieten cel mai bun sa fie..NU!

  daca am scris poologhia asta inseamna cheat?
  ce e aia ceat?

  scriu si io acum ca…acuma pot.dupa aia..

 17. @barosanul

  frate, mai pe scurt.. statul roman inseamna o balega manelista condusa de ghiurlan imbecil manelist cocalar comunist sh reshapat in democrqtie de 2 bani cu iz de ev mediu fanariot etc.
  we must kill all

 18. Nastase a fost si ramane un om foarte,foarte antipatic. El este omul care l-a facut pe Basescu presedinte !
  Nu am inteles niciodata fascinatia morbida a lui iliescu pt nastase. Nastase a fost alegerea lui, dar a fost , o alegere proasta probabil buna doar pt nea nelu, nu si pt partid, nu si pt tara,nu si pt votanti. Daca m-as intoarce in timp as pune acum stampila pe nastase in loc de basescu, dar la vremea aceea nimeni si nimic nu ma convingea ca nastase este o solutie ( si nici nu este ). Daca n-a fost bun atunci in nici un caz nu mai e acum vremea lui. De fapt , cred ca vremea lui adrian nastase nu a fost NICIODATA ….

 19. Poate Ponta nu e la înălțimea lui Năstase dar Ilici nu ne spune ca din cauza dictatorului Năstase am ajuns sa-l votam pe tatăl dictatorilor = Băsescu .

  Poate Iliescu nu a furat cu sacoșa dar personajele crescute la umbra lui au devalizat România .

  În timp ce unii falimentau fabricile sa le cumpere pe nimic el spunea ca oamenii nu-și pot primi înapoi pământurile și casele confiscate de comuniști .

 20. Ultimele doua secole sunt incercari semiesuate de conducere politica a societati ,prinsa in capcana coruptiei si incompetentei clasei politice cu implicati non benefice asupra societatii.Astfel, la inceputul sec. XX ,bugetele de stat nu depaseau 15% din P.I.B. ,astazi s-au atins valori de 55 %. Se poate reforma sistemul politic ? Progresul tehnologic -dezvoltarea mijlocelor de comunicare in timp real -telefonie mobila ,internet -ne ofera posibilitatea rezolvari acestei intrebari . Solutiile : Pt competenta .Orice stat poseda o institutie academica care trebuie sa preia puterea executiva.Presedintele sau vicepresedintele Academiei , de formatie economist sau inginer va conduce guvernul, deorece progresul societati este cu precadere unul tehnologic. .Legile ordinare vor fi adoptate de guvernul academic iar pt. cele organice vor fi consultati cetateni (obligatoriu pt.cei intre 21-55 ani). Toate functiile de conducere ale institutiilor statului vor fi scoase la concurs. Pt reprezentanti locali sau regionali(doar primari sau presedinti ai C.J) ,cetateni vor inainta o singura solutie pt fiecare post, fiind ales cel cu cele mai multe voturi care va accepta functia publica. Cetateni vor fi consultati prin telefonie mobila sau internet pt orice decizie de interes public al Primariei sau C.J.
  Va exista o perioada de tranzitie de doua mandate pt parlamentari si unul pt. consilieri locali sau judeteni.

Leave a Reply