Dezvaluire bomba pe www.dcnews.ro

Președintele PSD, Liviu Dragnea, are interzis la Palatul Victoria, în cazul în care va câștiga alegerile. Legea care îi interzice acest fapt este considerată nedreaptă de analistul politic Bogdan Chirieac. Potrivit Legii nr 90/ 2001, Art. 2, un om care a fost condamnat, nu mai are voie să facă parte dintr-un Guvern.

LEGE nr.90 din 26 martie 2001
privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor

Textul actului publicat în M.Of. nr. 164/2 apr. 2001

SECŢIUNEA a 2-a
Componenţa Guvernului

Art. 2. – Pot fi membri ai Guvernului persoanele care au numai cetăţenia română şi domiciliul în ţară, se bucură de exerciţiul drepturilor electorale, nu au suferit condamnări penale şi nu se găsesc în unul dintre cazurile de incompatibilitate prevăzute la art. 4 alin. (1).

 

 

21 COMMENTS

 1. Domnul Chiriac arunca mereu cate o bombita din asta mai avea una cu prabusirea monedei europene si cozi interminabile la ghiseu ca sa-ti poti retrage o suma infima…Acest domn chiar nu are nici o rusine baga spaima in oameni mai bine ar sta acasa si s-ar odihni pt ca e tare stresat.Ia sa se uite la data emiterii legii cine avea majoritatea in parlament cine era la guvernare samd

  • De parca ar avea PSD o sansa, una singura dintr-un un milion sa ajunga la guvernare. Nici daca face 90% in alegeri nu-l lasa sistemul.
   Dar afla si primul retard din fruntea tarii gratie lui Chirieac ca are o baza legala sa nu-l puna pe Dragnea prim ministru ca boul nu stia nici el nici consilierii lui.

 2. Mi se pare o lege de bun simt.Daca un muncitor cu cazier nuse poate angaja oriunde , de ce ar fi dragnea prim ministru ?

 3. La asta m-am gândit când urla apăsat ocupantul principalului scaun al ţării şi blonda, permanent penalul nu ştiu care şi nu ştiu care, deşi nu văd nimic penal ci sunt dosare civile din câte îmi amintesc!
  Dar puşcăriaşii de ce au drept de vot?
  Foştii condamnaţi de ce au avut funcţii în guvern?
  🙂 🙂 dar civilul din principalul scaun al ţării, de ce i se permite să rămână în funcţie şi scaun?
  🙂 🙂 că a rămas cu 4-5 din cele 6 case, 1-2 pierdute din cauza actelor cu conţinut fals?
  Justiţia le-a interzis în scris acestor indivizi cumva să mai candideze sau să mai deţină funcţii în oricare guvern?
  Totul funcţionează după moft, chef, interpretare, psihoza sau coşmar de noapte?

 4. Morsa Chiriac in slujba cui mai este? Ca vad ca nu il intreaba nimeni de contractele fara numar pe care le -a avut cu STS si nu numai. Ca de povestea cu Eicsson nu mai vorbim…. Suntem satui de cameleoni.
  Despre ce corectitudine vorbiti in emisiuni cand unii din colegi au acasa liberali care candideaza?

 5. Foarte interesant! Daca legea exista din 2002 de ce naiba n-au scos-o mai devreme ca sa-i dea cu ea in cap lui Dragnea? Sau, si mai interesant: de ce naiba nu i-au spus si lui Johannis de existența legii care-l îndreptățește sa arunce cu calificativul “penal” in dreapta si-n stânga? Si, iarăși, culmea: de ce n-a ieșit Dragnea însuși sa dezamorseze “bomba” inainte sa urle liberalii ca e malversațiune la mijloc si interese obscure? Voiau sa i-o “tragă” cumva după ce s-ar fi ales?

 6. Cum trebuie inteles cuvantul “numai” din stipularea “Pot fi membri ai Guvernului persoanele care au numai cetăţenia română şi domiciliul în ţară, …”?
  Dl Ciolos are “numai cetăţenia română”? De ce am teama ca nu?

 7. Hai să ne râdem de ei ! Nu vreţi?
  Cică Falcă vrea înfiinţarea Ministerul Satului Românesc! E unic în lume acest proiect!
  http://www.stiripesurse.ro/pnl-anun-a-infiin-area-unui-nou-minister-niciun-stat-dezvoltat-nu-are-a-a-ceva-i-asta-nu-e-tot_1164703.html
  Dacă-i să fim unicaţi în lume şi pentru că cei care vor înfiinţări unicat, propun alte ministere caracteristic celor vechi şi viitorilor profesionişti la locul de muncă şi cu pensii/indemnizaţii şi bonusuri grase! Ministrul Hoţului, Ministerul Escrocului, Ministerul Mincinosului, Ministerul Manipulatorului, Ministerul Evitaţilor de anchete, Ministerul Contra recuperărilor de prejudicii şi sechestre pe furăciuni din bugetul statului şi de la omul de rând, Ministerul de Umplut buzunarele din contracte de’an boulea, Ministerul Nemuncii, Ministerul chiulangiilor şi leneşilor în funcţii politice, Ministerul Sifonării Banilor Publici, Ministerul Deturnărilor de Fonduri, Ministerul de alungare a românilor, Ministerul de Ucidere Lentă a populaţiei, şi tot înainte ! Wow! Sunt destule…pas cu pas şi …la orice pas!

 8. Din pacate noi cetatenii de rand ne uitam la golanii astia, ba ca sunt de la “Victoria”, ba ca sunt in Deal, ba altul care vrea sa acceada la functii inalte in stat, ei se paruiesc pe bani multi, banii nostri si ca de obicei golanii, ca de aia sunt golani penali cu totii castiga iar, cetateanul de rand plateste si ramane buimac la golania de care a avut parte.
  Dl. Chirieac ca un fin analist lanseaza “bombe”.

 9. Prin 2030-40 să mai auzim de ei și gașca lor de hoți. Profită de naivitatea și mituirea cu un mic și o sticlă de bere la proști și puturoși, și ajung la putere și fură tot ce le cade în mână. Și mai apare câte un partener de gașcă și pune dosu la bătaie să-i apere.
  Câtă prostie doamne……!

  • Relule tu esti un usr-ist pe proasta factura cam pustan, postac, nepregatit, tare-n gura, prost crescut si dusmanos. Ai activat la viata vreo ora pe “campia muncii” ? Te-a batut cumva tac tu din zi pana-n seara de esti asa ?
   Cine zice ala e.

 10. intreb si eu: Chiriac asta nu era ala de se speria ca daca nu ia spaga nu mai are bani sa intretina amanta? aaa – da, ala e. nu mai am nimic de adaugat

 11. … a terminat stafetal, stie bine lucrul asta.Vrea doar sa lase pe pista o pozitie cat mai convenabila.Asta depinde de cine mai alearga in stafeta si prinde bastonasul.

 12. Legea e dreapta, asa cum.este scrisa, cei care fac justitie nu s drepti. S a vazut cu Gutau la CEDO. Oricum nu i bai ca nu intra dragnea in guvern . e terminat psd ul daca a ajuns sa fie condus de el.

 13. De știe de legea asta. A fost discutata și pe Luju.ro intr un Articol. Despre asta ar trebui sa vorbească PNL ul.

 14. Vad foarte multi nebuni pe aici care doresc sa fie condusi de condamnati la inchisoare definitiv. Mergeti mai la psihiatru!

  • De cine condamnati, de farsa de justitie care e mai rea ca cea din Rusia si Turcia conform CEDO oficial deci nu pe ce vedem noi?
   Romania pe locul trei in cifre absolute la numarul de procese pierdute la CEDO dupa Rusia si Turcia. Iar procentual pe primul.
   Nebuni sunt cei care preamaresc zilnic aceasta RUSINE ODIOASA numita justitie care a tinut oamenei la puscarie nevinovati precum Rarinca.

 15. ce tara!
  e o mare descoperire, o stire bomba sa se afle ce de 15 ani exista o lege
  asta spune totul despre nivelul politrucilor de toate culorile, al juristilor-politruci (toti deputati, senatori…) dar si al ziaristilor, in general
  toti, pina la nivel de presedinte, vorbe multe creier mic. All talk, no action

Leave a Reply