Lista remanierii de saptamana viitoare se face si se desface in fiecare ora. Evident, cel mai important factor decizional este Liviu Dragnea.

Cea mai mare surpriza este ca in proportie de 90%, Lia Olguta Vasilescu va pleca de la Ministerul Muncii, o institutie care s-a identificat cu titularul ei in aproape 2 ani.

Lia Olguta Vasilescu va prelua postul lui Paul Stanescu, un greu al PSD care a cazut in dizgratie dupa ce a semnat scrisoarea prin care i se cere demisia lui Liviu Dragnea.

Lista remanierii poate suferi modificari, dar se pare ca Olguta Vasilescu e decisa ferm sa plece de la Ministerul Muncii.

 

4 COMMENTS

  1. si ce anume e asa de spectaculos in asta ?… nici nu era locul ei in fruntea vreunui minister. poate doar obedienta fata de dragnea sa o fi recomandat pentru postul ala . in doi ani a tot marit pensiile alea pana a reusit sa le reduca ca si putere de cumparare

  2. Astia se pot schimba intre ei la nesfarsit, transporturile pe calea ferata sunt o catastrofa, Baia Mare-Bucuresti 16 ore, infrastructura rutiara este un pericol public, iar restul se misca cu viteza melcului. Schimbati-va fratilor intre voi pana ametiti.

  3. Ioiiii!
    S-a incheiat capitolul din reforma “saracirea prin lege”? Zilele trecute am aizit-o pe Carmen Avram cu dezvaluiri uriase privind semnarea si acordul ca traitorul muncitor in romanica, sa ramana cu nivelul de trai la 2-3 cm deasupra pamantului romanesc! Da, e vorba de multimea care este inclusa in reforma “sataciti prin lege” !

Leave a Reply