Home Articole Israelienii, donatie de 150.000 euro pentru cei grav raniti

Israelienii, donatie de 150.000 euro pentru cei grav raniti

8316
7
SHARE

Una din tarile care a contribuit imediat la efortul medical pentru ranitii grav de la Colectiv Club este Israelul. Medici si medicamente au sosit imediat si sunt de ajutor sistemului medical romanesc. Societatea israeliana Mediwound, ce produce NexoBrid, crema specială împotriva arsurilor, a facut o donatie în valoare de 150.000 de euro, cantitate care ajunge pentru tratarea a 100 de bolnavi. Crema a ajuns la spitalele din România unde este deja folosită. Aceeași companie a trimis și doi reputași medici israelieni în România. Este vorba de Ioram Saham, specialist la Spitalul Soroca din Beer Sheva, și Ilaria Matato.  Cel care a coordonat tot acest efort este dr. Tzvika Berkovitz, medicul personal al premierului israelian Beniamin Netanyahu și consul onorific al României în Israel.

http://www.antena3.ro/actualitate/o-echipa-de-medici-israelieni-opereaza-la-spitalul-bagdasar-321973.html

 

 

7 COMMENTS

  1. Industria farmaceutica israeliana este una de top, iar evreii romani plecati in Israel nu-si uita radacinile. Intotdeauna au sarit la greu, cinste lor, echipei medicale si medicului coordonator.

  2. Nu este nimeni vinovat deoarece asa cum ponta a plagiat nu a renuntat la doctorat…ca inculpat si urmarit penal nu demisioneaza, asa cum oprea din cauza abuzului in serviciu nu demisioneaza chiar daca au murit oameni din cauza lui, asa cum piedone da autorizatii de functionare pentru localuri care se transforma in crematorii dar nu isi da demisia…era sa-l uit pe preafericitul care nu vrea sa se dea jos din merțane sau din bisericile poleite cu aur…eu zic ca se poate merge asa in continuare ca asa este in tara asta lipsita de oameni de onoare si responsabili. La anu, romanii îi vor vota pe aceeasi criminali responsabili de dezastrul tarii in care ne-au adus.

Leave a Reply