Gabriel Hizo, jurnalist Antena 3, posteaza un mesaj ferm pe pagina sa de Facebook :

Romania e tara aia unde stirile ca are ar trebui sa fie importante (si care la altii sunt) se pierd printre istericale. Cum e si stirea ca Tiberiu Nitu a primit clasare pentru un dosar penal. O veste buna, nu? A scapat omul! De fapt, o veste proasta din moment ce Nitu, atunci procuror general, a plecat din functie impins printr-o manufactura. Tin minte istericalele de atunci, #nitudemisia, da’ nu le mai vad si astazi nici macar pe ideea ca aceeasi poveste se poate intampla oricand, oricui. Chiar si celor care astazi cred ca sunt de partea “binelui”…

5 COMMENTS

 1. Chiar nu vad astia ca spiritul de turma nu tine la toti cetatenii din romanica? Ne cerem scuze ca nu acceptam adevarul din gura altora si ne incapatanam sa citim,sa ne documentam,sa analizam si cu alti oameni care mai stiu cu ce se hraneste o turma! Ma bucur ca sunt cetateni care mai gandesc,care au alte optiuni si nu ies in strada la prima basina trasa de manipulatori!

 2. De fapt n-a fost nici o manufactura. A fost cercetat pe o definitie a abuzului in serviciu si intre timp a intervenit CCR si a schimbat definitia. Si in opinia jurnalistului antena 3 procurorul trebuia cumva sa ghiceasca viitorul, ce o sa faca CCR si sa nu cerceteze. Deci jurnalistul ori e prost informat ori dezinformeaza.

 3. A primit clasare pentru ca l-a salvat CCR-ul:
  “pe parcursul urmăririi penale a apărut Decizia nr. 406/2017 a Curții Constituționale care a dus la abrogarea parțială a infracțiunii de abuz în serviciu, în sensul că doar încălcarea acelor atribuții de serviciu prevăzute de legislația primară (lege ori ordonanță a guvernului) poate constitui element material al infracțiunii de abuz în serviciu, nu și încălcarea unor alte acte normative, cum sunt hotărârile Guvernului.”

  Istericalele sunt acum in partea cealalta: “vai, nevinovat”, cand de fapt l-a salvat schimbarea legii.

  Si odata cu Nitu au scapat de “abuz in serviciu” si Oprea si ala care trebuia sa se ocupe cu semnalizarea rutieră. Au mai ramas acum doar neglijenta si omorul din culpa.

  Parintii lui Gigina sa multumeasca PSD si CCR!

 4. A plecat din functie pt ca asa era normal. Cunostem cum se dau verdictele astea in instanta, ne-am lamurit.

 5. Cand se va termina cu toata aceasta mascarada politica alimentata deopotriva de majoritate si opozitie ? Cine va plati pentru toate “ingineriile” care au dus incet dar sigur catre ruinarea Romaniei ? Cine va plati pentru asasinatele politice si nu numai care au vizat oameni cu atrbutiuni de decizie pentru a netezi drumul marilor mafioti care au vandut tara la bucata ?
  Cu totii avem mari asteptari, din partea cui, a celor care se tot perinda la butoane si ne vand gogosi ? As vrea sa vad pe cei de la #rezist, tefelistii si toti vocalii astia, sa iasa in strada sa traga de maneca intreaga clasa politica, autoritatile, care nu iau masuri ferme impotriva celor care in cei 28 de ani si ceva, au ruinat Romania, au adus prejudicii incomensurabile natiunii. Ne plangem ca nu avem muncitori calificati, maistri si ingineri pentru putinele capacitati industriale, doar nu noi simplii cetateni am pus pe butuci marile si micile capacitati industriale mostenite de la vechiul regim.

Leave a Reply