Jurnalistul Antena 3 Nadina Campean posteaza un mesaj pe Facebook despre cel pe care eu l-am numit “acest Basescu american” :

Când lui Donald Trump nu-i place o ştire, e automat fake news. Când nu-i place întrebarea unui reporter, îi spune în timpul conferinţei că e un om îngrozitor, iar CNN ar trebui să se ruşineze cu un asemenea jurnalist.

Câteva ore mai târziu, îi retrage acreditarea. Dar parcă tot nu e suficient circul. Acuză reporterul şi de lovire pentru ca a refuzat să predea microfonul când a grăit clovnul suprem. Sinistru circ!

6 COMMENTS

 1. Nu trebuie sa mai insistati…se stie deja aversiunea pe care o aveti fata de TRAMP si PSD…nimic nou sub soare !

 2. ce sa zica si afiliatii CNN?
  mie mi s-a parut totul decent si civilizat (limbaj, ton, abordare) de ambele parti doar ca Acosta ala a fost prea tupeist si a incalcat toate regulile. Mai ales alea de bun-simt. I s-a dat cuvintul, i s-a raspuns la vreo 5-6 intrebari dar omul avea numarul lui de facut si insista in ciuda repetatelor solicitari si avertizari.

  Problema cu ziaristii, de peste tot, e ca in afara ca mint (adesea prin omisiune, dar nu numai) si ca obiectivitatea le e straina e ca se cred niste Dumnezei care nu pun intrebari ci isi exprina pareri, dau verdicte; si daca cineva nu e de acord cu ei insista, intrerup, deviaza cautind sa isi impuna punctul de vedere.

  Toata admiratia pentru oamenii care au vorbe si idei la ei; mai bine ati invata ceva de la ziaristii americani, nivelul discutiilor si mai ales al intrebarilor din presa noastra (inclusiv A3, destul de des) e spre jalnic, arata in mare majoritate diletantism si improvizatie mediocra. Si se rateaza atitea sanse, ca la noi sunt dobitoci epocali in politica… e marfa infinita. Comparatia Basescu -Trump descalifica profesional pe cel ce o face, indica un ivel d einteleger si o putere de analiza de nivel rural in cazul unui bacalaureant luat toamna. Macar la americani treaba e clara, unii sunt cu unii altii cu altii, la noi cam toti incercati sa ramineti prieteni cu toata lumea, sa mimati impartialitatea in vreme ce absolut toata lumea are o agenda publica.
  Da, a zis bine Trump: you are the enemy of the people. Si, ca sa- l mai citez o data: you and I have different opinions.

 3. Pff. Ce sa spun Antena 3 ia partea papagalilor care ii detin: CNN. Din ce am vazut acolo omul a avut o intrebare si, nesimtit, voia sa puna mai multe. In detrimentul altor colegi. Cine e mai nesimtit?:))
  Stiu, e CNN ala “sincer” care tot da stiri “adevarate”…
  Chiar ca circ sinistru, da nu al lui Trump.
  Si sar si cateii sa latre la ordin:))

Leave a Reply