Potrivit site-ului Lumea Justitiei (www.luju.ro) apar noi probe care arata ca dosarul “RCS/RDS-Intact” – in care directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, este urmarit penal pentru santaj, iar Dan Voiculescu si Camelia Voiculescu au fost pusi sub invinuire in aceeasi cauza – nu este altceva decat o facatura. Dovada este o incheiere a Judecatoriei Sectorului 5 Bucuresti, prin care s-a respins o cerere a procurorilor DNA ai Laurei Codruta Kovesi de efectuare a unor perchezitii la sediul Intact, pe motivul lipsei de competenta si a probelor pentru infractiunea de santaj. Practic, procurorii DNA au inceput urmarirea penala in acest caz si abia apoi au cautat probe.

La sfarsitul lunii mai 2013, DNA, prin procuroarea Iuliana Bendeac, a cerut emiterea unor autorizatii de perchezitie domiciliara la sediul Intact Media Group din strada Garlei nr. 18, sector 1, Bucuresti. Vizate erau biroul lui Sorin Alexandrescu, dar si cele ale Cameliei Voiculescu si Dan Voiculescu.

Judecatoaria Sector 5: “Nu sunt dovedite utilitatea si necesitatea efectuarii unei perchezitii, in situatia in care nu exista nicio dovada a refuzului invinuitului de a pune la dispozitia organelor de urmarire penala inscrisurile vizate”

In cuprinsul incheierii prin care cererea de perchezitie a fost respinsa se arata ca nu exista nicio proba sau vreun indiciu din care sa rezulte ca Sorin Alexandrescu l-ar fi amenintat pe administratorul RCS/RDS, Ioan Bendei:

In speta, organele de urmarire penala nu au deteminat criteriul ce atrage competenta instantei investite cu solutionarea cererii de perchezitie, din procesele-verbale incheiate in urma interceptarilor efectuate din data de 22 si 26 aprilie, 14, 16 si 21 mai, rezultand ca intre parti au avut loc mai multe intalniri, respectiv la Hotel Marriot, Hotel Pullman si Hotel Sofitel – vol.I, iar sediul organului de urmarire penala si locatiile pentru care se solicita perchezitiile exced razei teritoriale a Sectorului 5 Bucuresti.

Sub aspectul materialului probator administrat in legatura cu infractiunea de santaj. prev. de art. 194 alin.2 C pen. rap. la art. 13 din Legea nr. 78/2000 retinuta in sarcina invinuitului Alexandrescu Sorin, instanta apreciaza ca la acest moment procesual, materialul probator administrat nu contureaza date sau indicii concludente cu privire la savarsirea acesteia.

Instanta are in vedere procesele-verbale de transcriere a interceptarilor existente la dosar, care ilustreaza faptul ca invinuitul intentioneaza sa emita adrese catre societatile contractante pentru a primi un raspuns oficial cu privire la acest contract – RCS&RDS raspunzand la solicitarea Intact Publishing Jurnalul National prin adresa nr. 14437 din 15.05.2013, sa sesizeze autoritatile cu privire la acest contract, ii sugereaza partii vatamate ca poate solicita un drept la replica si ii propune sa incheie un contract de retransmisie prin intermediul avocatilor, stingand in acest fel orice lictigiu dintre parti.

In acelasi sens, instanta observa ca alaturi de procesele-verbale sus-mentionate, nicio alta proba constand in declaratiile partii vatamate si ale unui martor, nu denota indicii din care sa rezulte ca invinuitul Alexandrescu Sorin ar fi constrans-o pe partea vatamata, prin violenta sau amenintare cu darea in vileag a unei fapte rele sau imaginare, compromitatoare pentru unul sau pentru altul, la o actiune sau omisiune, in vederea obtinerii unui folos injust”.

De asemenea, potrivit incheierii Judecatoriei Sectorului 5, utilitatea si necesitatea unor perchezitii nu sunt dovedite, in conditiile in care nu s-a demonstrat ca Sorin Alexandrescu ar fi refuzat sa puna la dispozitia procurorilor inscrisurile vizate: “In aceste conditii, nu sunt dovedite utilitatea si necesitatea efectuarii unei percjhezitii, in situatia in care nu exista nicio dovada a refuzului invinuitului de a pune la dispozitia organelor de urmarire penala inscrisurile vizate, acestea putand fi dispuse in original, in temeiul art. 97 C.pr.pen., sau obtinute de la societatile contractante, prin comunicarea unor copii conform cu originalul, precum si dupa actele conexe.

Mai mult, nu a fost dovedita nici existenta materiala a acestui contract, atat din declaratiile partii vatamate – fil. 16, 25 vol. I, cat si din procesele-verbale de transcriere a interceptarilor existente la dosar, rezultand ca Alexandrescu Sorin nu i-a prezentat niciodata contractul in original sau copie.

Aceleasi argumente sunt valabile si in ceea ce priveste solicitarea de perchezitii domiciliare la birourile numitilor Voiculescu Camelia – presedinte al Intact Media Group, Logofatu Zaharia (asistent), Voiculescu Dan – presedinte al fundatiei “Dan Voiculescu”, Popa Alexandru – vicepresedinte Relatii Publice Intact Media Group si Matiescu Dan – director general al Intact Publishing SRL.

Cu privire la acest aspect, din referatul organelor de urmarire penala rezulta ca la data de 28.05.2013 s-a inceput urmarirea penala “in rem”, pentru savarsirea infractiunii prevazute de art. 26 C.pen. rap la art 194 alin 2 C.pen si art 13 din Legea nr. 78/2000, cadrul procesual creat fiind insuficient pentru autorizarea unei perchezitii domiciliare si materialul probator referitor la aceste persoane, constand in procese-verbale de la transcripturi si Note, nu reflecta indicii din care sa rezulte savarsirea faptei mentionate.

Drept urmare, in temeiul art. 100 alin 3,4 C.pp. va respinge ca neintemeiata, cererea Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – Directia Nationala Anticoruptie”.

Sorin Alexandrescu i-a recuzat pe procurorii DNA Iuliana Bendei si Gheorghe Popovici

Pe de alta parte, Sorin Alexandrescu a formulat marti, 24 septembrie 2013, o cerere de recuzare a procurorilor Iuliana Bendeac si Gheorghe Popovici, cei care instrumenteaza dosarul sau. In cererea transmisa sefei DNA Laura Codruta Kovesi, Sorin Alexandrescu, prin avocatul sau Gheorghita Mateut, acuza starea de incompatibilitate a celor doi procurori, dupa ce Parchetul Judecatoriei Sectorului 5 si-a declinat competenta in favoarea DNA in ceea ce priveste dosarul constituit in urma plangerii pentru denunt calomnios formulate impotriva lui Ioan Bendei, iar aceasta cauza a fost conexata cu dosarul de santaj instrumentat de Bendei si Popovici.

Prezentam cererea de recuzare formulata de Sorin Alexandrescu:

“Prin Ordonanta din data de 08.08.2013, Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti si-a declinat competenta de solutionare a dosarului nr.7832/P/2013 inregistrat la data de 22.07.2013, avand ca obiect plangerea penala formulata de mine impotriva numitului Bendei Ioan pentru savarsirea infractiunii de denuntare calomnioasa, infractiune prevazuta si pedepsita de art.259 alin.1 si 2 C.pen., la PICCJ-DNA.

Motivul indicat in ordonanta face referire la faptul ca plangerea penala cu privire la care am sustinut ca a fost formulata in mod calomnios face obiectul cercetarilor in dosarul penal nr.129/P/2013, aflat pe rolul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – Directia Nationala Anticoruptie, intre cele doua cauze existand legatura, iar reunirea acestora se impune in interesul unei mai bune infaptuiri a justitiei.

Prin Ordonanta din data de 12.08.2013 s-a dispus conexarea dosarelor penale nr. 243/P/2013, declinat de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti, si nr. 129/P/2013 ale Directiei Nationale Anticoruptie – Sectia de Combatere a Coruptiei, urmand ca cercetarile sa se efectueze mai departe in dosarul nr. 129/P/2013.

Intre cele doua infractiuni, respectiv de santaj (dosar nr. 129/P/2013 al DNA) si denuntare calomnioasa (dosar nr. 7832/P/2013 al Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti) nu exista insa o astfel de legatura, nefiind caz de conexitate.

Pe de alta parte, cele doua infractiuni nu pot fi cercetate de acelasi procuror. In plangerea penala formulata impotriva numitului Bendei Ioan am aratat ca invinuirea ce mi-a adus-o privind presupusa infractiune de santaj este mincinoasa deoarece in cauza nu exista probe, conform art.63 C.pr.pen., sau indicii temeinice, conform art. 68/1 C.pr.pen., din care sa rezulte presupunerea rezonabila ca as fi comis fapta penala imputata.

Or, in dosarul nr. 129/P/2013 al DNA procurorul s-a pronuntat deja cu privire la existenta probelor si indiciilor savarsirii de catre mine a infractiunii de santaj, prin Rezolutia din 24 mai 2013 fiind inceputa urmarirea penala, iar la data de 30 mai 2013 dispunandu-se si punerea in miscare a actiunii penale impotriva mea. Pe parcursul desfasurarii urmaririi penale procurorul a administrat si alte probe in acuzare, fiind inadmisibila efectuarea urmaririi penale de catre acelasi procuror si cu privire la infractiunea de denuntare calomnioasa.

In speta este prezenta situatia de incompatibilitate prevazuta de art.48 alin. (1) lit. d) C.pr.pen., deoarece procurorul din dosarul penal nr. 129/P/2013 in care am fost acuzat de santaj, are un interes in solutionarea cauzei si in acelasi timp si a plangerii mele penale, intrucat am aratat in cadrul plangerii penale ca din analiza inregistrarilor efectuate in cauza se poate observa faptul ca numitul Bendei Ioan, stiind ca este inregistrat, a ticluit probe mincinoase, prin incercari repetate de a conduce discutiile purtate cu mine in sensul in care ar putea face dovada unui santaj.

In acest sens invoc declaratia partii vatamate Ioan Bendei din data de 19.04.2013: “mentionez ca utilizez postul telefonic cu numarul 0770.100.201 si imi dau acordul sa fiu interceptat de catre organele de ancheta”. Aceasta declaratie genereaza suspiciunea rezonabila ca acesta a colaborat cu organul de urmarire penala in scopul obtinerii de probe impotriva mea, cu orice pret, chiar si acela al nerespectarii dispozitiilor legale si al incalcarii principiului aflarii adevarului in cadrul procesului penal. In aceste conditii, este limpede ca procurorii care efectueaza urmarirea penala in acest dosar nu pot fi obiectivi pentru ca si-au intemeiat actele de urmarire penala chiar pe probele cu privire la care Bendei Ioan, asa-zisa parte vatamata, este acuzat ca le-ar fi ticluit, fiind vorba de probe mincinoase, in termenii de incriminare prevazuti de art.259 alin. (2) C.pen., care formeaza obiectul dosarului nr. 243/P/2013 conexat la dosarul nr. 129/P/2013”.

76 COMMENTS

 1. Dl. Radu Tudor, rog confirmati urgent!!

  Va rog sa imi spuneti daca de fapt SRI-ul, serviciile noastre nu vor instrainarea avutiei nationale, a averii poporului si de aceea organizeaza tot felul de scenarii cu actorii lor santajati, politicienii si cu toti lucratorii lor din institutiile statului, ca sa tranteasca toate privatizarile, OLTCHIM cu Dan Diaconescu, Posta, CFR Marfa, Bechtel ca a pierdut dosarul etc. (glume de santier) si sa impiedice cedarea resurselor naturale ale patriei catre investitori straini, trimisi de FMI sa ne cumpere ieftin. Vom fi oricum luati la japca de marii finantisti ai planetei! Cine are banii, dicteaza regula. E in natura lucrurilor.

  Sa traiti!

  P.S.: Scenariu: Se iau mai multe tari, se unesc intr-o uniune de state numita Uniunea Europeana, dupa care se dau credite doar cu buletinul tuturor in toate partile si apoi se trag banii din piata de catre bancheri si ti se spune, ia sa te vedem acum cum iti achiti tu creditele si datoriile (contractie financiara a pietei se numeste procedeul si consta in reducerea masei monetare aflata in miscare pe piata). Dupa care, dupa ce falimentezi si intri in datorii, sunt trimisi unii de-ai lor sa iti cumpere afacerile falimentare pe doi bani si ti se acorda imprumuturi tarii tale, cu dobanda “foarte avantajoasa”, in speta esti ajutat de finantistii mondiali, care “iti sunt prieteni” si “vor sa te ajute sa te salvezi”. E foarte complicat. Noroc ca dl. Radu Tudor care e adeptul binelui general, el nu crede in “teoria conspiratiei”, dar constata pana si el la ochiul liber care sunt efectele ingineriilor marilor finantisti mondiali, lucru pe care nu poate sa il conteste. Bineinteles ca toate lucrurile acestea se desfasoara la un mod absolut intamplator, nu este nimic concertat, organizat. E evident ca banii se fac la intamplare. Toti constatam ca e asa, este normal. Complicat grav…

  • Banii se fac la intamplare, toti stim asta, mai ales noi romanii care de aia nu facem niciun ban. Pentru ca in capul nostru nu e nimic organizat, e doar varza cu carne ce avem noi toti in cap. Suntem praf. O sa ne cumpere FMI-ul si cu Banca Mondiala la metru patrat de proprietate, cu toate fabricile si cu magma vulcanica cu faliile de sub pamant cu tot, inclusiv cu politicienii de pe proprietate cu tot! Ne iau la japca! Acesta e finalul. Sclavi. Dar, sa fim optimisti, Basescu, Ponta, Antonescu, pactul de coabitare, foarte marea rezonanta, proasta guvernare USL, “Noi nu ne vindem tara!”, “Nu cianurilor de la Rosia Montana!”, vrem piste pentru biciclisti, vrem pe mama, vrem pe tata si o sticla cu vodka sau macar palinca, pentru ca s-a marit acciza la alcoolul dublu rafinat. Cu toata stima si respectul, va salut! ‘Traiti!

   • Cretinul asta de Calimente e liberal sau e omul RMGC, facand asemenea declaratii aberante fara nici o dovada concreta c-asa ar fi. Cretinul aruncand astfel pisica moarta in curtea demonstrantilor anti-cianurare tocmai pentru a pune capacul pe zecile de milioane de dolari cu care escrocii de Steinmetzi au mituit oameni politici din Romania pentru a fi partasi la furtul aurului si argintului de la Rosia Montana. “Seful Comisiei parlamentare SIE, Mihăiţă Calimente, a declarat pentru gândul că ONG-urile din România finanţate de omul de afaceri George Soros au un rol determinant, de “catalizator”, al protestelor din Piaţa Universităţii împotriva proiectului minier de la Roşia Montană.

    “Având în vedere că domnul George Soros se situează pe o parte clară a baricadei, împotriva acestui proiect, am observat că această părere a finanţatorului şi-au însuşit-o şi ONG-urile care au primit finanţare de la George Soros”, a spus Mihăiță Calimente.

    Deputatul PNL a precizat că această intervenţie din exterior poate reprezenta şi un pericol pentru siguranţa naţională şi că trebuie evaluată situaţia.

    Întrebat dacă a primit informări că aceste proteste ar fi finanţate din afară pentru a bloca exploatarea minieră de la Roşia Montană, Calimente a răspuns:
    “În mod explicit, nu am primit asemenea informaţii pentru că fiind vorba de ONG-uri care îşi desfăşoară activitatea în România ele nu fac obiectul SIE. Dar este clar că finanţările care au venit din afara ţării au ajuns la foarte multe din aceste ONG-uri şi chiar şi în presa din România se arată că ele sunt finanţate de domnul George Soros. Având în vedere că domnul George Soros se situează pe o parte clară a baricadei, împotriva acestui proiect, am observat că această părere a finanţatorului şi-au însuşit-o şi ONG-urile care au primit finanţare de la George Soros”.

    Potrivit președintelui Comisiei SIE, legătura între George Soros ca poziţionare şi ONG-uri este “mai mult decât o coincidenţă”.

    Întrebat dacă aceste ONG-uri reprezintă un catalizator pentru ca oamenii să iasă în stradă împotriva proiectului minier de la Roşia Montană, Calimente a răspuns afirmativ. “Nu am văzut niciunul din aceste ONG-uri să aibă o altă părere, decât cea pe care o are George Soros”, a mai spus președintele Comisiei SIE. “

    • Javra mare Calimente asta vopsit in liberal, adica cretinul nu e interesat de mita cu zecile de milioane de dolari platita de cei de la RMGC pentru a mitui politicienii tocmai ca acestia sa aprobe un asemenea proiect spoliator pentru Romania ci de faptul ca lui i se pare cum ca Soros finanteaza demonstratiile anti-cianurare.

   • mai sunt si alte opinii .Iata o postare preluata de pe net
    “Varanul e cel mai prost om din tara !
    Punem pariu ca judecatoarea asta va intra in puscarie ?Este oare in tara asta un singur om care sa creada ca n-a fost santaj ? Este oare in tara asta un singur om care sa creada ca waranul e cinstit si nu are nici o legetura cu santajul ? Toti stiu ca WARANUL A PUS LA CALE SANTAJUL , i-s impins in fata pe latraii si pe vorbeti…da… nici aia nu sunt naivi …stiau ce fac !…si faceau ca primeau PARTE DIN BANII DE SANTAJ !…direct sau indirect , de ex mucea badea a luat spaga un jip mercedes 4x4de la varan dupa un santaj reusit ( sanky …varanul a FACUT SCHIMB CU EL …I-A DAT MERTZANUL SI A LUAT UN LOGAN…CA NOI SUNTEM PROSTI SI NU INTELEGEM SUBTILITATEA …ALTA DATA DUPA UN SANTAJ REUSIT I-A DAT LUI MUCEA BADEA UN CEAS DE AUR DE 50 000 DE EURO SI A LUAT LA SCHIMB UNUL DE PLASTIC ….CAM PROST VARANUL !) Nea varane am si eu un ceas de plastic (7 euro ) si un logan de 6 ani ….dau la schimb ….vreau un ceas de aur (minim 30 000 euro si un jip mertan vechi …maxim 1 an )”

  • Dacă o să mişcăm greşit în front sau ne apucă frecţiile sau figurile, ne luăm urgent extemporalu’ cu cele 11 puncte ale lui Barroso, constiparea Angelăi Merkel şi a lui Viviane Reding, nou prag istoric la moneda euro pe toate posturile tv de la ora 07.00 dimineaţa din cauza “prăbuşirii acţiunilor româneşti pe bursele internaţionale ca urmare a instabilităţii politice din ţară generată de suspendarea” Chelului, ameninţările FMI-ul că ne sistează tranşele din împrumut, venirea emisarului american Philip Gordon, ameninţări că ne pleacă investitorii etc.

    • pensia?ehhh..pensia..apaii..pti sa vorbesti cu ei si sa mai traiesti2ani nasol sau poti sa nu vorbesti cu Ei si sa-i omori si sa le mananci mancarea din frigider u timp…si pa ei dupa ce ai terminat haleul..ca sunt grasi si gustosi,in cazul asta nu e nevoie sa te plangi si sa vorbste cu ei…un timp da’ bun..mai curie maa

     • Te face barossanii, e, e, taie transe, taie inprumutu, ramai fara papica, fara pensii si salarii, o, o… Ramai cu competentii care conduc Ro. Mananci aer. O, o. Nassoll

   • ““De ce se prăbuşeşte România?”
    Cum a ajuns statul român să nu mai decidă asupra propriului destin? De ce în douăzeci de ani de libertate, din 1989 până în 2009, statul a înstrăinat aproape toată bogăţia naturală şi construită în ţară? România este vărul sărac al familiei europene.
    În douăzeci de ani, din 1989 până în 2009, România a reuşit o performanţă unică:
    • În ’89 datoria externă era 0(zero) usd, azi este de 100 miliarde euro (o sută de miliarde) euro. Ceauşescu fusese acuzat la proces ca deturnase 1 miliard usd.
    • Nu mai are industrie,
    • Nu mai are agricultura
    • Nu mai are resurse proprii minerale şi energetice
    • Nu mai are flotă
    • Nu mai are decât parţial comerţ şi servicii
    • Nu mai are bănci
    În douăzeci de ani, băieţii ce-au condus ţara au făcut un prăpăd nemaiîntâlnit în istorie. Au vândut tot şi au făcut o datorie externă de o sută de miliarde de euro. Repet, au vândut tot şi au făcut şi o datorie externă de 100 miliarde euro! Răspunde cineva pentru asta?
    În douăzeci de ani s-au construit:
    • 150km (o sută cincizeci de kilometri) de autostradă,
    • 0(zero) km metrou,
    • 0 (zero) aeroporturi,
    • 0(zero) sisteme irigaţii,
    • 0(zero) staţiuni turistice şi de recuperare,
    • 0 – 0 – 0- etc… Realizări pentru ţara = 0(zero).
    Averile lor, ale celor ce-au condus ţara, număra însă milioane bune de euro. Ce dovadă mai clară vreţi pentru corupţia generalizată în România?
    Vă întreb, pe cei ce-aţi condus ţara din ’89 încoace. Jaful ăsta de proporţii l-aţi făcut din ticăloşie, pe spinarea naţiei, sau din prostie, oportunism, servilism şi carierism?
    De ce au fost revoluţiile din 1989 din blocul Est-European o mare afacere? Cine le-a determinat şi care a fost scopul? De ce a fost vândută România bucată cu bucată?
    De ce nu răspunde nimeni pentru acest jaf fără echivalent în istorie? Au vrut să vândă Canalul Dunăre- Marea Neagră pe cincizeci de milioane de dolari, au vrut să dărâme Casa Poporului (Palatul Parlamentului), au risipit miliarde de dolari îndatorând populaţia!
    Slugile lui Ceauşescu au ajuns stăpâni peste România!
    Astăzi, Guvernul României nu poate face faţă unei situaţii de criză majoră pentru că am rămas în fundul gol! A crescut numărul analfabeţilor în ţară şi nu răspunde nimeni pentru asta iar ei semnează un “Pact pentru educaţie”! Partidele colcăie de oportunişti, societatea declarat civilă nu există, militarii români sunt risipiţi pe fronturile altora prin lume, Biserica Ortodoxă Română s-a transformat într-un SRL turistic.
    România n-are un plan de dezvoltare, n-are o strategie. România, spre deosebire de Irak, a fost cucerită paşnic! În 1877 ne-am cucerit Independenţa prin jertfa Armatei! A rămas numai Istoria ca o dovadă a existenţei noastre ca stat independent!”

    • toti teoreticienii cu maicsarea banilor ne spun ca nu avem sanse. Pai asa cu manipulatorii ce sanse avem? Saracia si falimentul de tara.

     Pai da ei se umplu de spagi si o sterg , au bani din spagi sa traiasca 10 generatii.

     Pentru un om de rand varianta cu FMI-ul pica. Eu de exemplu as incerca varianta sa scap de FMI avand in vedere unde duce varianta FMI.

     Ne mai dau astia cu RM 3000 de locuri de munca, si desfiinteaza vreo 10000 cu Oltchimul si CFR-ul. Mare inginerie.

 2. traiasca Tonta,Adormitul si koabitarea!!!aveam nevoie de USL ca sa continue pas cu pas distrugerile guvernarii Basescu si politizarea Justitiei si a tuturor institutiilor statului care in tarile normale la cap sunt apolitice!!!bravo USL,sa vedeti ce o s-o luati peste bot la europarlamentare si prezidentiale!!

  • si pe cine o sa pui stampila ,pe boc ?osa ramii capsunar si tu si urmasii tai ca reidustrializarea Romaniei nu o vreti

    • Poţi să mai ai 150 de partide politice şi / sau politicieni. NU MAI AVEM VARIANTE. Pur şi simplu. Stingem lumina. Amin. Ce s-o mai dăm după cireş ? Am devenit, şi vom muri sclavi. Şi noi şi generaţiile următoare. Tot politicul, de la revoluţie încoace, e CANCER.

   • Pai un sta nimeni cu pusca la curul tau sa pui stampila pe hahalerele care va nenorocesc tara.Nu-i obligatoriu.Votul in Alb exista.Si Boc pe langa Tonta incepe sa fie cu mult mai bun.Reindustrializare cica.?Fi serios.Vanzare si privatizare adica hotii asta-i industrializarea .

 3. Justitia, da-o in mortii ei, ca e cu ghidonare de la Bruxelles, sa le asigure interesele lor economice si tot restul de vrajeli. In statele memebre ale marii Uniuni, la care-am aderat. Vrajeli.

 4. Dumnezeu sa o ajute pe dna. judecator. Ori nu stie in ce film joaca, ori e foarte curajoasa. Despre stenograme – n-am vazut hirtia cu stampila, am citit cu totii, am vazut cum se plingea nea caisa ala, ca el, ca ma-sa, ca n-a fost in concediu, ca ma-sa, ce e infricosat, ca ma-sa, ca el n-a fost in concediu, ca ma-sa, ca e bolnav, ca ma-sa, ca tremura-n chiloti, ca ma-sa, ca de infricosat ce e pleaca la Nisa, CE MA-SA, ce mai, TEATRU DE CEA MAI PROASTA CALITATE. Si, OK, daca sint suficiente stenogramele de ce nu-i impusca dracului, odata, pe toti sa terminam, ce ne mai trebuie proces cind totul e atit de clar? Ce sperau sa gaseasca la perchezitii procurorii, daca SANTAJUL avusese loc deja, dupa CUM BINE S-A VAZUT IN STENOGRAME? Lamuriti-ma si pe mine ca sint nestiutor in domeniu.

 5. Foarte bine ca ati rezolvat cu perchezitia. Acum mai aveti sa rezolvati si cu pedepsirea de catre justitie a colegilor de la RTV, care au declansat campania aceea murdara de presa impotriva trustului dvs., in cazul Sorin Alexandrescu. Va doresc succes!

  P.S.: Sa ne tineti la curent cu fazele procesului!!

  • faci o confuzie,RTV e un post destul de independent si care de asemeni a scos in evidenta penibilitatile din dosarul in cauza.probabil te referi la RoTV,o hazna securista condusa de o interfata a SRI-ului cu Tonta si macabrii din PSD

 6. Eu as avea o intrebare. Justitia noastra lucreaza si cu inregistrari audio/video sau doar cu transcripturi, asa-zisele stenograme?

 7. toti lesinati de bani..banii..fara nr..mor dusmanii..bani bani bani..ce inseamna banii de fapt doamna radioactiva?hai sa facem schimb .iti dau un porc pe un kkt de porc..nuuu invers..basau si gusatii..va dam Tot sa traim noi bine..hahaha aoleu..va dati seama in ce salbaticie traim de fapt?e acelasi lucru ca intre sporii de .mucegai s..sau ceva asa.gandind ca or avea si astia “civilizatie”(daca Basau e “presedinte” apoi se poate orice,si extraterestri)..fratilor suntem in plin Regres!

  • Bani inseamna spumele din ei si nu doar ca s-a blocat imprimanta si scoate intruna, la plus infinit. Banii, important nu e numarul lor, ci potentialul, adica sa capacitezi! Bati pana departe?!

 8. Altceva mi se pare mai grav.Băsescu a zis că Adrian Năstase a fost arestat pentru un nimic.
  1.De ce nu l-ai grațiat dacă spui că Năstase a fost arestat pentru nimic?
  2.Băsescu Traian a lezat justiția spunând că Năstase a fost arestat pentru un nimic.
  NICI O JUSTIȚIE AICI!DOAR BĂSEALĂ IAR NOI U AVEM ÎNCREDERE ÎN JUSTIȚIA LUI BĂSE MAI ALES CĂ EL NE-A DAT MOTIVE SĂ NU AVEM îNCREDERE îN JUSTIȚIA BĂSESCU!

 9. Cine a pus-o pe Kovesi la DNA? cine l-a pus pe Nitu? Ce rezultate are Nitu? Spunea doamna Weber c-a facut ceva sesizari in PE privind justitia. Ce s-a rezolvat cu sesizarea?

  Chiar asa nu ia nimeni flota sau dosarele hotilor din Romania sa le tranteasca in UE in fata avocatilor sau judecatorilor de la CEDO?

  Statul roman sa se dea in judecata la CEDO ca este sabotat de justite. Ca am impresia ca daca dai justitia in judecata la Cedo dai statul roman. PAna la urma sa se dea in judecata.

  Eu nu reusesc sa inteleg cum e posibil sa ajungen sa ne joace judecatorii si procurorii fara baza legala si sa nu raspunda.

  • Da daca e cardasie intre partide cum cred eu si secu si-a trimis judecatorii acolo degaba se discuta, totul e circ si gata, se plimba si ei pe la judecatorii iau cu suspendare si raman cu banii si cu alte smecherii.

   • Am gasit asta la un forumist.

    “Trebuie sanctionati politicienii care mint. De exemplu, Adina Valean (europarlamentar PNL, sotia lui Crin Antonescu -n.red), a facut o audiere publica in Parlamentul European, in care a adus-o pe doamna avocat Sova (mama vitrega a ministrului Marilor Proiecte, Dan Sova) din partea Rosia Montana Gold Corporation ca acestia sa prezinte proiectul in favoarea companiei.Acum spune ca nu e bun proiectul. Oamenii trebuie sa stie cum ii mint politicienii, pentru a-i sanctiona la vot. ”

    De ce nu spune nimeni ca proiectul RM e cu ordin de peste ocean si va trece? Toti politicienii stiu asta, inclusiv Ponta, Antonescu si Basescu, noi doar o banuim. Circul asta pe care-l fac la tv e doar asa de voturi.

 10. Europarlamentarul PDL Monica Macovei a vorbit, intr-un interviu acordat Ziare.com, despre nou-infiintatul “Guvern Alternativa” al PDL, in care se va ocupa de Justitie, dar si despre protestele de strada fata de proiectul de exploatare a aurului de la Rosia Montana.

  Macovei, un opozant al proiectului, spune ca oamenii trebuie sa iasa in strada pana cand vor fi siguri ca Puterea a renuntat definitiv la el, amintind ca sunt multe pericole si ilegalitati legate de aceasta exploatare.

  Fostul ministru al Justitiei a vorbit si de un alt tip de proteste care ar putea aparea – actiuni de strada organizate de PDL in cazul in care USL ar incerca sa puna mana pe justitie si sa desfiinteze DNA si ANI.

  Doamna Macovei si Miscarea Populara ar trebui chemati in fatza Parlamentului sa fie trasi la raspundere ca instiga populatia la Revolta de ci eii sunt factorii demonstratilor din strada si din tara si in strainatate

 11. Întrebaări pentru apărătorii de maidanezi: Sunteți porniți să castrați câinii și cățelele.Sunteți de acord și cu castrarea pedofililor?Și până acum de ce nu ați castrat voi cățelele de care vă plângeți că puiază?

  • Iubitorii de animale au castrat catelele lor si alea din fata blocurilor. Doar taranii de la coada vacii n-au facut-o si isi lasa cainii legati in lant sa zaca in rahat si in pisat, sa faca pui cu caru’, dupa care ii arunca pe strada sa fie calcati de masini si de trenuri sau otraviti de alti cretini… Intelegi ? Daca nu stii, taci. Sustin pedeapsa cu moartea pentru pedofili, criminali si violatori…

  • Pana la urma noi suntem linistiti,iubitorii de animale,isteria asta va macina ficatii,rautatea se calmeaza cu putin xanax,pentru linistire!Este pacat ca va uratiti sufletul!

  • Nu mai spune, de cand pana cand ei sant obligati sa rezolve mizeriile facute de niste jeguri cu doua picioare.Si ce mai vrei.Cumva iubitorii de curatenie sa faca curat dupa Romanii mizerabili care-si lasa cacatul dupa picnic sau arunca miseria de la geamul blocului.Asta intre timp ce primarii jefuiesc búgetele primariilor?.Asteptati toti mura-n gura.Sa faca sa dreaga altii.Iar restul cu manan-n p….a.Ca aia de la inundatii.Pompierii un stiua pe unde sa alerge iar satenii la birt.

 12. Domnilor sunteti oamenii maturii, sunteti ziaristii cum puteti concepe ca acestii copii sa iasa din parc si sa mearga atita drum singuri? cum puteti sa va imaginatii asa ceva da daca erau de vreo 12-16 ani , copii au fost luati de cineva momitii sa mearga in acel loc, Andrei daca poate sa spuna numai atit Andrei.sa il intrebe…la iesirea din parc cine? va luat? ce femeie s-au barbat? atit cred ca poate sa spuna copii au fost dusi si omoritii dar nu pe amindoii undeva in una din cladirile unde era paznicu, pe care nu la luat la intrebarii au aruncat copilu mort sa zica ca l-au mincat ciinii, capul lui IONUTZ A FOST PUBLICAT CU 3 ASA ZISE MUSCATURII SE VEDE CLAR CA SUNT TAIETURII DE CUTIT, CINELE NU MUSCA CAPUL CA ESTE OS….RUPE MIINILE PICIOARELE, INTERESANT CA PICIOARELE ERAU NEATINSE FOARTE INTERESANT PANTALONII NESFISIATII NUMAI DATI IN JOS , SI FOARTE INTERESANT ANDREI CIND SE INTOARCE IN PARC LINGA EL UN CIINE VAGABOND….PAI DACA ERA ATACAT DE CIINE NU RAMII CU SPERIETURA DE CIINE? AICI ESTE CRIMA MAFIOTA NU SE STIE DAR POATE TATAL COPILULUI FACEA PARTE DINTR-O ORGANIZATIE MAFIOTA, S-AU POATE ASCUNDE CEVA MAFIOTII S-AU RAZBUNAT DECI PAZNICU TREBUIE TRAS DE COAIE ….SI ANDREI NUMAI ATIT SA IL INTREBE SA MEARGA CU EL PINA LA IESIREA DIN PARC SI SA IL INTREBE CINE IA LUAT DE ACOLO FEMEIE S-AU BARBAT…UITATI-VA SI LA TEREN NU A FOST O MASINA DE TEREN? SI IA MOMIT SA SE PLIMBE CU MASINA? ANDREI POATA SA SPUNA DACA NU O VA SPUNE MAI TIRZIU.

  Deci crima sa facut cu citzi va metri mai incolo nu sa constatat ca copilu a fost tirit nu se vede nici o urma iar sacul acela plin de singe care sa gasit nu erau dela ceii care au venit sa ia copilu va mai intrebati ca uite cum au lasat astia sacul pe aici.nu este adevarat aia nu arunca sacii pe oriu unde astia au fost profesionitii prostii care au facut crima ok am inteles ca tatal lucreaza la TAXI? E CLAR RAZBUNARE MAFIOTA

 13. Partidul Miscarea Populara shared Eugen Tomac’s status.
  September 21
  Traversăm o perioadă zbuciumată și plină de încercări.

  Milioane de români sunt dezamăgiți, nu mai știu în cine și câtă încredere pot avea.

  Putem traversa cu bine această perioadă dacă privim cu atenție către sursa acestor rele. Ce ține România blocată și pe românii din întreaga lume dezorientați?

  România are resurse să reușească!

  Avem nevoie de mai multă implicare, determinare și curaj.

  Democrația înseamnă implicare! Dacă îți pasă de România, alătură-te Mișcării Populare și fii parte a unui altfel de viitor pentru cetățenii români!
  4Unlike · · Share

  Top Comments
  Y\
  Mih Mih Faptul ca prea putina lume trece pe aici si si mai putina are ceva de spus, ar trebui sa dea de gandit. Sper ca aceia care dau like sa se gandeasca si ei la cat de necesar e sa se exprime si prin comentarii. Cred ca e mare nevoie de dialog…Care inseamna implicare si…miscare! Succes si…hai, CURAJ!!!
  Like · Reply · 1 · Yesterday at 4:47am
  Mih Mih Cred ca mesajul PMP trebuie sa castige in pragmatism, pentru ca asa are sansa eficientei. Nu ajunge “altfel”, e nevoie de oferta concreta. Spus simplu si clar pt ca impactul sa fie prompt: “da, asta imi place, oamenii astia chiar stiu de ce am eu nevoie si daca stiu, probabil ca au si solutii, deci sunt gata sa-i ascult!” (cred ca in aceasta ordinea ) noii suntem pe Baricada peste tot aparam Aurul Dacilor Jos Guvernu Ponta Jos Antenele lui Voiculescu cu eii la Puscarie,

 14. “Este groaznic ce se întâmplă în România!” Francezii, îndemnaţi să adopte căţei din ţara noastră
  Sursa: Antena 3
  Unde sunt ciobanii prosti de la coada vacii care urla “luati-i voi acasa !” ??? Franta este o tara necivilizata, asa e ? De aia gandesc aia asa… De necivilizati ce sunt. Au venit taranii de la coada vacii si tortionarii sa ne explice noua cum e cu civilizatia cand ucizi animale ca nebunu’…

 15. Acum doua saptamani am fost blocat pe acest site. Subiectul era Rosia Montana si acoperirea lui de catre A3. A fost un feedback clar, dur dar sincer al unui fost fan A3. As fi vrut sa mai comentez dar daca Radu Tudor a decis ca nu sunt demn de acest blog ii respect dorinta.

 16. Scuze de doi lei.Justitia ca celelalte institutii e MAFIOTIZATA.Nu ca procurorii ar fi ei expertii lexpertiilor.Dar justitia e la mana infractoriilor si clanuriilor interlope.Culmea ca de 23 de ani tot dosare fara probe fac Procurorii.Prea de tot.In Timisoara mafia tiganeasca face legea avand la mana ei toate institutiile.Mafia imobiliara tiganeasca din Timisoara.

  • Mergi la politie sa reclami pe cineva si cand il intre p’ala ca ce faci in caz de … Iti zice sa suni la 112. Ce mai vrei mai mult ? Marii smecheri… Niste papagali. Sunt mari si tari doar cand protesteaza lumea impotriva ciocoilor spurcati care calca pa cap omul cinstit.

 17. Doar o mica completare la cele spuse de tine, completare pe care sper sa o expun tot asa de clar ca tine.

  De fapt erau 4, din care 5 au venit, trei au plect, 2 s-au dus si restul au ramas acolo! Si era negru cu V de la Vendetta, acolo imediat pe dreapta cum stai cu fata catre stanga, cam la 4-5 mile marine. Concluzia este deci ca DA si ca nu a fost de fapt cum a fost, ci cum nu a fost tot ce a fost exact cum a fost. Nu ca zic, da’ vreau sa spun completand! 😎

 18. Presedintele LPF,Mitica Dragomir,(unul dintre cei mai mari comici ai micului ecran),a declarat ca echipele de fotbal care s-au lacomit sa achizitioneze fotbalisti liberi de contract,si-au luat-o urat de tot in freza.
  Eu nu stiu daca trustful Intact a achizitionat-o pe jurnalista libera de contract,Cristina Topescu sau are doar statutul de invitata la emisiunea lui Mihai Gadea.
  La inceput a avut o atitudine destul de umila si decenta,comparabila cu a nefericitului pe care-l iei de pe strada si ii oferi un adapost cald.Dar n-a tinut-o foarte mult.A inceput sa se manifeste in emisiunea lui Gadea ca la ea acasa.Cotcodaceste non stop ca o tata de la piata,ii intrerupe pe invitati sau chiar ii admonesteaza.
  Pe mine unul chiar ma scos din minti aseara si n-a lipsit mult sa schimb canalul.Gandeam…femeia asta nu are vreun buton la spate de unde sa poata fi oprita.Saracul,Sorin Rosca Stanescu…nu-mi amintesc sa mai fi apucat sa spuna si domnia sa ceva.

 19. Ce îl oprește pe premier să o schimbe pe Koveși din DNA?
  De ce am impresia că Ministrul Justiției e inexistent?
  De ce nu pun liberalii un ministru al justiției ceva mai vocal,să auzim că a făcut ceva totuși.Mona Pivniceru a mai făcut una-alta,am mai auzit de ea,dar ăsta nou nu l-am auzit nici când a fost anchetat BAC-ul.Nici măcar nu știu cum îl cheamă.

 20. Indiferent cât de jalnic sunt administrate probele în dosare la un moment dat ești extras din bol de un judecător servil, ce-și știe locul, interesul și verdictul înainte de ai parveni dosarul spre judecare și sentința vine, după toate aceste premise îndeplinite, de la sine. Aceasta e justiția din țara unde „Ștefan omorâia pe la ospețe fără giudeț”.

 21. Suntem condusi de cei ce conceputi dupa chipul si asemanarea celor care-i numesc. Am mostenit fostele structuri comunistoide si noi suntem condusi cam peste tot, de aceiasi mitocani, hoti, brutali si prosti. Ceea ce rezulta, este tot ceea ce se observa in jurul nostru la ochiul liber. Disconfort. Parnae. ‘Traiti!

 22. Pana si asta este un plagiat. Prin “92 a rulat un film din”84 La Piovra
  cine isi aminteste de comisarul Catani. Totul este copiat ,mai putin comisarul. La noi personajul principal lipseste sau apare voalat cand cineva tre sa castige alegerile. Cand tre sa le piarda devine antipatic si este aruncat in arena sa-l devoreze comentacii

 23. Cred ca profesionist ar fi sa nu vorbiti despre acest subiect, despre care este evident ca sunteti subiectiv si orice s-ar intampla veti tine doar cu o parte, cea a firmei unde lucrati.

 24. Judecătorii Curții Constituționale a României au respins sesizarea de neconstituționalitate a celor 29 de parlamentari cu privire la legea eutanasiei.

  Judecătorii au dat liber la eutanasia câinilor, iar legea poate fi trimisă spre promulgare către președintele Traian Băsescu. Președintele a declarat anterior că va promulga, fără rezerve, eutanasia câinilor fără stăpân.
  Ce sa te astepti de la jigodii ? Oricum, cei ce pot sa plece din tara asta s-o faca mai repede. In curand nu va mai fi nimic aici… Nu va mai imbatati cu apa rece. Suntem pierduti. Daca nu credeti, ramaneti si suferiti in continuare…

 25. E o fractura in logica juridica a DNA: incepi urmarirea penala pentru infractiunea de santaj, dar cercetarea obiectului acestuia( contractul), care poate concluziona daca este sau nu santaj, este in faza actelor premargatoare.
  Probabil , dupa aceeasi logica, vor condamna inculpatii pentru santaj, dupa care vor ajunge la concluzia ca, actul incheiat intre Dragomir si RCS-RDS este unul in frauda legii iar presa are dreptul constitutional la libera exprimare , informare si comunicare, ca de-aia e presa.
  Sau ni se va interzice de catre DNA dreptul la informare asupra unor acte ce sunt incheiate pentru fraudarea banului public ?
  Oricum, eu sunt curioasa ( apropo, de inteceptari) cate persoane( publice sau nu ) au fost instiintate de catre procuror ca li s-au interceptat/inregistrat convorbirile/ comunicarile.
  Pentru ca, exista o asemenea prevedere in codul de procedura penala art.91 ind.3 alin.5, ca procurorul este OBLIGAT sa instiinteze persoanele inteceptate/ inregistrate daca s-au dispus in dosar o solutie de netrimitere in judecata.

 26. Dle Radu Tudor,
  Cu parere de rau,trebuie sa imi dau seama,ca in afara de dvs., nu prea au fost multi care au crezut ca justitia nu are “probe” ,impotriva dlui Dan Voiculescu. Iata ca pentru prima data observam ca,si “infractiunea de telepatie” se pedepseste penal. Se vede de la o posta ca si judecatorii sunt o echipa unita cu procurorii care executa ancheta respectiva. Ce vretj oameni buni,mai mult decat ca pe de-o parte se spune ca nu sunt dovezi concrete,(asa cum afost cu probele indirecte ,ale lui Nastase),logic,chiar daca nu avem o ora de cursuri de drept,ar fi trebuit sa credem ca la asemenea dosar sa se inchida ,simplu ,cu NUP. Numai la noi sd poate crede ca justitia nu lucreaza. Ba da, lucreaza,dar nu pentru popor si tara! Restul,nu mai poate fi nimic de spus,NU MAI ARE SENS LOGIC.

Leave a Reply