Fostul premier Victor Ponta a scăpat de controlul judiciar impus de procurorii DNA pe numele său. Judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție (ICCJ) au decis azi să revoce măsura dictată de procurori:

Minuta instanței:

”631/1/2016 – Plangere control judiciar – Victor Ponta – Admite contestația fomulata de Victor Ponta, desfiinteaza ordonanta atacata si revoca masura controlului judiciar dispusă prin ordonanta din 06.09.2016”

Măsura a fost impusă de DNA Ploiești în ceea ce media numește Dosarul Ponta-Blair, scrie stiripesurse.ro.

 

7 COMMENTS

 1. Se pare ca polul liberal,ii pe la Ploiesti ! ( toti cei de stanga,ajung pe acolo ) !!!!P.S. : vezi si ” nevinovatia ” ,hoatei de Anastase..

 2. 🙂 🙂 tocmai această ştire voiam s-o pun aici 🙂 🙂
  🙂 🙂 🙂 l-a murai de cocorai care urlarase ”penalul…penalul…penalul”!
  Prea mult îşi doreau dispariţia şi trebuie să vi se întâmple câtde curând 🙂 🙂
  🙂 🙂 haidi bre… cum rămâne cu eticheta definitivă şi certă pusă de matahale? 🙂 🙂 parcă sună clopoţeii la uşa matali! Nu simţi clinchetul?
  Banc ce circulă online:
  🙂 🙂 “O judecatoare de la Tribunalul Municipiului Bucuresti se plange ca in timpul furtunii şi ploii de ieri s-a trezit cu o vila in curte şi în acte.” Ea ce-o fi facut?! 🙂 🙂
  Pas cu pas…..pssssss….6-6, 6-6, 6-6, 6-6,… cling-clanc!

 3. Şi aici, cred, e ceva hazliu dar nu se deschide pagina încă!
  Luju.ro
  EXECUTANTA LIVIA STANCIU DEMASCATA DE CEDO – Condamnarea de la ICCJ a primarului din Ramnicu Valcea Mircia Gutau, dupa doua achitari pe „fapta nu exista” la fond si apel, a fost dispusa cu…
  08 Noi, 16:27

 4. Victor Ponta are multe de revanșat față de poporul român.Ce păcat pentru el că eu îl pot judeca pentru fapte pentru care pușcăria pe viață ar fi generozitate și milă.De morți numai de bine

 5. Mi-e ciudă de faptul că mă uit la ei și la noi imediat după și constat că guvernul și președintele SUA au cu totul alte griji decât salarii și pensii căci acolo atât puterea cât și opoziția își țin cetățenii munciți , sănătoși și cu un coș minimal.La ei poate exista și campanie cu dezbateri cinstite în care fiecare candidat punctează fără să fie făcut de tot rahatul

 6. Nu stiu de ce, dar parca am mai intalnit asa ceva.
  A venit ordin de afara, cam tarziu ce-i drept. Oricum ne-am facut de bacanie.

 7. Hă hă hă…!
  Pentru acest individ e şocant?
  Dar pentru popor la momentul ”scuipării” tale din principala funcţie în care nu mai aveai dreptul să fii, dar te-au impus ”moluştele” care acum şi-au luat ţeapa pe care o impusese românilor(e copia ta perfectă din aproape toate punctele de vedere), nu cumva a fost şi mai groaznică?
  Măcar taci dreacu din gură, bă ţeparule mincinos care ai indus în mentalul colectiv gândul ”vreţi să vă îmbogăţiţi ca noi” votaţi-ne iar !
  https://www.antena3.ro/actualitate/alegeri-sua-traian-basescu-despre-rezultatul-alegerilor-socant-384961.html
  Acum când madamele sunt în faţa eşecului total(merkel-clinton) pare-se că le tremură lenjeria intimă la vederea unui mare ”tâmp” care nu are limită la nimic. De acum etapa de bineţe a României-românilor se cam termină.
  🙂 🙂 să vedem cum rămâne cu aderarea shengen şi viitorul NATO pentru ”mojicii” scăunari români !

Leave a Reply