Cunoscutul lider separatist si extremist maghiar Laszlo Tokes a pierdut procesul cu noi.

Tokes, ia cu respingere !

laszlo-tokes-oradea-bihoreanul-tinutul-secuiesc tokes

 

7 COMMENTS

  1. “Din pacate, Antena 3 este un post care face, în bună măsură, tele-evanghelizare. “Pentru …ură (de ce face asta, n.red.), ca sa dau un raspuns simplu, dar incomplet. Evanghelizarea, asa cum a fost ea facuta in anii ’30, in America, în niște corturi, interpretată de oameni care chiar aveau un afect religios, era, de fapt, un apel la ura. Era un apel la un pacat pe care il avem in fiecare dintre noi, si de care trebuie sa fim salvați, exorcizati. Asta cred ca face, din păcate, Antena 3. Presedintele Traian Basescu am impresia că face fix aceleași lucruri, numai ca are un cort cu care se muta. Cand la TVR1, cand la B1TV, cand la Realitatea… cam pe aici migreaza. Si Antena 3 si Traian Basescu fac următorul lucru, după părerea mea: daca nu esti de acord cu ei, asta nu inseamna pur și simplu ca esti in dezacord! Inseamna ca nu esti suficient de credincios la adresa a ceea ce spun ei. De asta am numit acest proces unul de tele-evanghelizare” Domnu Tudor ce l-a apucat pe Tolontan?

  2. Cand ati primit hotararea? au trecut cele 30 zile? e definitiva? data postei reprezinta data de la care curg cele 30 zile !

  3. Felictari pentru victorie ! sper sa va plateasca si cheltuieli de judecata cat mai mari !

    • Mataluta n-ai citit ce scrie pe hartiuta aia? Hai ca nu erau multe cuvinte: “…paratii nu au solicitat cheltuieli de judecata”.

  4. Felicitari pt ca l-ati pus la punct pe nemernic; acum bozgoroiului trebuie sa i se retraga Steaua Romaniei si apoi sa isi mute viza de flotant la jilava.

  5. N-aţi câştigat nimic. Să vă consideraţi câştigători atunci când veţi solicita retragerea cetăţeniei române acestui dement
    neofascist, precum şi expulzarea sa ca persona nongrata, şi veţi câştiga. ĂLA SE VA NUMI CÂŞTIG!!!

Leave a Reply