O practica sanatoasa a responsabililor romani in materie de antiterorism : de peste 20 de ani se expulzeaza toate persoanele suspecte de extremism, fundametalism si terorism. Alte tari europene platesc cu zeci de vieti nevinovate inadaptarea la noile amenintari teroriste ce se manifesta extrem de grav in inima continentului.

——————————

Cetăţeanul afgan Noor Rahman Niazi a fost declarat indezirabil în România pe o perioadă de 10 ani, a decis marţi Curtea de Apel Bucureşti.

‘La data de 13.06.2016, în urma propunerii formulate de SRI – autoritatea română cu competenţe în domeniul securităţii naţionale, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti a sesizat Curtea de Apel Bucureşti, conform dispoziţiilor legale ce reglementează regimul străinilor în România, pentru a aprecia asupra dispunerii măsurii de declarare ca indezirabil a unei persoane de cetăţenie afgană, pe o perioadă de 10 ani, pentru considerente de securitate naţională’, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti.

Potrivit Parchetului, există indicii temeinice că Noor Rahman Niazi a desfăşurat activităţi ce constituie ameninţări la adresa siguranţei naţionale.

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs în 10 zile de la comunicare.

2 COMMENTS

Leave a Reply