Ziarul Incomod (Prahova) :

Moment hilar, dacă nu penibil după desemnarea noului președinte al CJ Prahova. După ce a fost ales cu 22 de voturi, Bogdan Toader a fost felicitat de consilierii PSD care l-au aplaudat și felicitat. Printre zâmbete și urale, consilierul județean PSD, Alexandru Bănică, nu și-a putut stăpâni emoțiile și, de bucurie, i-a pupat mâna lui Bogdan Toader. Acesta și-a retras mâna vizibil jenat, dar dacă ar fi avut o pisică în brațe, scena merita să fie menționată la Hollywood. Așa rămâne doar în memoria locală ca un exemplu al unei mentalități care nu poate fi catalogată. Nu încă.

Probabil că la următoarea ședință de CJ vom auzi și celebra replică: ”o să-i fac o propunere de nerefuzat”. Mă rog, poate domnul Bănică vrea să treacă de la statutul de consilier la cel de consigliere. Capisci?

https://www.ziarulincomod.ro/godfather-de-prahova-un-consilier-judetean-pupat-mana-noului-presedinte-al-cj-prahova-video/

11 COMMENTS

 1. Astea sunt gesturi de betivi de bodega care au depasit norma la dublu rafinat sec fara gheata! Ce dreac de mafioti mai sunt si niste tractoristii de-astia ghelbani de Prahova?! Se desfiinteaza Camorra italiana daca ii vede pe-astia!

 2. FOARTE IMPORTANT!

  Cu tot respectul,

  Existenta in tiganie (Romania) m-a invatat ca basismul este criteriu de selectie sociala pentru retardati mintal, furstrati sau pentru deliranti. In general majoritatea au maxim 12 clase studii, pentru ca retardarea mintala este intotdeauna intr-un raport direct cu foarte slaba dezvoltare cerebrala sau pregatire intelectuala.

  De asemenea, am invatat ca niciodata cu basistii nu se sta de vorba sau la discutii pe baza de argumente, logica sau orice altceva. Basistii intotdeauna trebuie luati direct la picioare in cap, la injuraturi si la alergat pe strada, pentru ca ei reprezinta cea mai perversa, cea mai perfida si prefacuta forma de manifestare a ratiunii umane. Sunt practic niste derbedei cu care intotdeauna a doua zi o iei fix de la capat, pentru ca nu te poti intelege cu ei niciodata. Singura ratiune dupa care ei functioneaza este jos ala, sus Basescu etc., pentru ca mintea si ratiunea lor se limiteaza la atitudini si comportamente de galerie de stadion, ceva in gen Steaua sau Dinamo, Rapid sau magrebian pana la moarte si dincolo de ea, ceva, vrajeli.

  Cu basistii nu te intelegi si nu te pui niciodata! Chiar daca aparent sunt romani pentru ca sunt nascuti in Romania, niciodata nu o sa te intelegi cu ei! Asa ca da-i in mortii lor direct pe ei si pe idolul lor, Sticle, care a ajuns la tomberonul istoriei dupa ce i s-au epuizat mandatele, acolo unde ii era si locul de altfel.

  Basistii sunt niste nenorociti ordinari, eu asa am invatat din aceasta viata. Am si eu prieteni, nu vorbesc din strofe sau din cartea de telefoane. Vorbesc pentru ca mi s-a intamplat sa intru in contact si sa am de-a face cu acesti perversi nenorociti. Sal

 3. S-a întâmplat să fie filmat, dar sunt destui care practică această formă de ”respect” când e vorba de Nufărul pentru curăţare şi deparazitare sau de funcţia dorită!

 4. Domnule Radu Tudor,
  .
  Eu am o altă părere.
  Scene asemănătoare sunt, mai mult, mostenire, cred, a vremurilor apuse. Apuse, hăt, hăt.. de multă vreme.
  Un prieten, care știind că imi este apropiat prințul Ghica (Șerban Ghica zis” Bani”), mi-a povestit de un ”eveniment” asemănător , ba chiar mai amplu, celui de la CJ Prahova eveniment avându-i ca protagoniști pe prințul Ghica și pe prim-secretarul de județ, Ion Sărbu(era prin anul 1974, deci aveați vreo patru anișori).
  Într-o deplasare prin județ cu diverse probleme, aceștia au descins într-o localitate de țară și , la un moment dat, când prințul și prim-secretarul s-a apropiat de mulțimea care, din câte îmi amintesc a fi spuse de prietenu’, aștepta delagația în vederea rezolvării unor probleme de interes loca, câțiva oameni în vârstă s-a apropiat de cei doi și-au căzut, efectiv în genunchi în fața …prințului sărutându-i mîinile. Scenă de anii 30’, ani în care , gândeam și atunci, gândesc și acum așa fusese ”educată”, constrânsă să facă așa, mai toată toată ”prostimea” României.
  Sunt unele gesturi care, consider, nu aparțin mafiei așa cum tendentios o afirmați. Oamenii mai emoționali, mai împrăștiați pot face aceste gesturi penibile. Inclusiv dl. Ilie Serbănescu a jurat cu mâna pe biblie pentru ”prăbușirea” Țării și a bâlbâit-o exact atunci când nu trebuia NICIDECUM s-o facă.
  N-aveți decât să faceți(dar nici dvs. și nici Dana Grecu nu faceți terenu’) o ancheta să vedeți cât de mafiot este omul.
  Sunt , le consider, pur și simplu, exagerări și de-o parte(omu) și de alta(dvs).

 5. Asta e mentalitatea romaneasca.Anormalitate in relatii sociale, politice.Se invata de la scoala.
  Un exemplu de anormalitate :stirea ca un elev in disperare, pentru a se apara de violenta de la scoala,fiindca directiunea nu luase masuri, filmeaza fapta penala.
  Urmarea : ESTE SANCTIONAT DE SCOALA CU SCADEREA NOTEI LA PURTARE. ! Asa ceva e de domeniul bostanului ! Asta i favorizarea infractorului !

 6. ATENTIE!

  Toti basistii opariti ultras spalati pe creier afara de pe blog! Aceasta este o zona libera de basism! Mars afara toti inversorii, parsivii si golanii ordinari basisti ramasi fara cauza, duceti-va pe blogurile voastre de basisti nenorociti ce ati fost si ati ramas! Dispareti in ceata!

  https://www.youtube.com/watch?v=FW86oWkfyW8

 7. Nu mi se pare ca fiind un gest mafiot. Omu’ s-a fastacit, era extrem de bucuros si de fericire c-a iesit la zar cine trebuia, i-a pupat mana. Noi romanii suntem curati ca lacrima nu e loc de gesturi si apucaturi mafiote, doar iesim in strada iar, “strada” ne confirma aceasta. Ce sa facem traim in tara unde un ilustru chirurg, opereaza fara ochelari si nu-i tremura mana la o venerabila varsta iar, altii la o sedinta pupa mana nasului.

 8. ATENŢIE !!!
  SE APROPIE SEZONUL : https://www.facebook.com/1547860068818207/photos/a.1548950795375801.1073741828.1547860068818207/1723516817919197/?type=3&theater
  🙂 🙂 Pentru alegeri parlamentare!
  DE ATENŢIONAT INSISTENT ALEGĂTORII ÎN CAZ CĂ NU AU CUM SĂ SE DOCUMENTEZE !!!
  CITIŢI ŞI…VĂ MINUNAŢI !
  http://www.cotidianul.ro/se-infiinteaza-partidul-lui-george-soros-cu-ong-urile-finantate-de-el-in-romania-283762/
  🙂 🙂 NIMENI NU E INTERESAT DECÂT DE: PROPRIUL BUZUNAR, DE PROPRIUL SCAUN ŞI DE PROPRIA-I FUNCŢIE SĂ-I MEARGĂ DIN CE ÎN CE MAI BINE PRIN OCOLIREA LEGISLAŢIEI SAU LA LIMITA LEGII !!!
  🙂 🙂 DESTUL CĂ BENEFICIAZĂ DE VENITURI CA SPONSORIZARE DE LA BUGETUL STATULUI, SE ACOPERĂ ŞI DE SUSŢINERE FINANCIARĂ DIN STRĂINĂTATE PRIN LEGILE ACESTEI ŢĂRI ÎN AVANTAJUL ALTORA !!!

 9. MAFIE PESEDISTA DOMNULE TUDOR! De cand va spun mai uitati-va si la speciile din PSD nu dati pe post doar fosti pedelisti. Caracatita pesedista acum se intainde pe intreaga Romanie iar aceste gesturi sunt rupte din filmele lui Scorsese mafiote.

  • Mars ba bulangiule! Basescu Mircea (Poarta Alba cu executare), Udrea, Cocos, Blejnar, Puiu Popoviciu, Bica, Videanu, Boc, Blaga, Berceanu, Boagiu la puscarie direct! Bulangiule ce esti!

Leave a Reply