Analizam intr-o emisiune “Punctul de intalnire” legatura mai veche dintre extremistii maghiari si serviciile secrete de la Moscova. Si afirmam ca fortarea autonomiei teritoriale si revendicarile Jobbik asupra Transilvaniei sunt concepte sovietice vechi, create in laboratoarele KGB pentru destabilizarea Romaniei. Scenariile sunt vechi, agentii se mai schimba. Sa nu va mire daca aflam in curind ca si alti politicieni Jobbik, indezirabili sau nu in Romania, umbla prin Ardeal la ordinul Moscovei mai intai si apoi al Budapestei…

KovacsBela

Biroul Procurorului-şef al Ungariei a anunţat că cerut preşedintelui Parlamentului European (PE) să ridice imunitatea parlamentară a eurodeputatului Jobbik Bela Kovacs, suspectat că spionează instituţii europene în favoarea Rusiei, potrivit ziarului Magyar Nemzet, relatează MTI.
Un purtător de cuvânt al Biroului, Geza Fazekas, a declarat pentru ziar, citând surse anonime, că Biroul pentru Protecţia Constituţiei a întocmit un dosar pe numele deputatului european Bela Kovacs pentru spionarea instituţiilor europene.
Kovacs este acuzat de faptul că ar conspira împreună cu diplomaţi din Rusia, călătorind la Moscova lunar.
Soţia sa are dublă cetăţenie ruso-austriacă şi ar fi lucrat pentru KGB, potrivit ziarului.
Biroul Central al Procurorului-şef a demarat o investigaţie cu privire la comiterea unor infracţiuni pasibile de o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între doi şi opt ani, a precizat Fazekas.
El a adăugat că acest caz este “clasificat” şi nu poate dezvălui informaţii suplimentare.

 

 

10 COMMENTS

 1. JOBBIK nu e oras. Asa ca legatura se face intre Budapesta si Moscova. Asta o dovedeste si recenta declaratie a lui Orban.
  Ungaria își va susține drepturile în cadrul Uniunii Europene și dorește autonomie pentru etnicii maghiari care trăiesc în afara granițelor sale, în Europa Centrală, inclusiv în Ucraina, a declarat sâmbătă premierul Viktor Orban, preluat de Reuters

 2. Maghiarii ne abureau cu normele europene dar ei nu-si vand pamantul , peomoveaza drepturi colective pe criterii etnice cu acceptul unor lideri ca Basescu si Ponta .

  Aici mi-a placut de Voiculescu si atitudinea PC in apararea demnitatii nationale .

  Sa intrebati si reprezentanții guvernului când va fi repusa inscriptia Budapesta inapoi pe Arcul de Triumf ștearsă de Hunor

 3. Am inteles ca Biroul Procurorului sef al Undariei a cerut Presedintelui Uniunii Europene ridivarea imunitatii parlamentare a lui (care Jobbik Bela Kovacs(despre care sa aflat ca lucreaza pentru rusi= agent KGB,si sotia sa )Ceea ce ma deranjeaza este de ce continua sa “LATRE” indezirabilul de V.Orban !Aceste otrepe trebuiesc extradate!

 4. Cartea lui Larry Watts o fi fost citita si de euro-atlantici? Daca da, ce au invatat de acolo oare?

 5. Nu este o noutate,acest lucru se vedea foarte clar.Avem in structuri si institutii slugi care dau raportul..vs…KOVESI SI ALTII…La ce va asteptati ? Vad ca nu se ia nici o masura din ce in ce au TUPEU….ca sa nu spun alt fel.Rusine securitatii…OCUPATIVA DE LUCRURI IMPORTANTE,nu sa-l ,,spalati,,de rusine pe BASESCU.

 6. in conditiile legate de problemele din ucraina,lumea occidentala o sa realizeze ca ghertzoiu orban a loat-o pe urmele lui putin,si o sa obtina cel mult pumni zdraveni in mufa,si el si alti ghertzoi ca el.lasati-i sa zbiere.

Leave a Reply