Organizaţiile PNL şi PMP Ilfov au semnat sâmbătă protocolul pentru formarea majorităţii în Consiliul Judeţean, urmând ca liberalul Marian Petrache să fie ales pentru un nou mandat de preşedinte al CJ, iar PMP să preia cele două posturi de vicepreşedinte, scrie Mediafax.

Documentul a fost semnat de liderii celor două organizaţii: Marian Petrache (PNL) şi Rizia Tudorache (PMP).

“Am realizat o majoritate pentru Consiliul Judeaţean Ilfov, majoritate care constă în preluarea preşedinţiei de către PNL prin domnul preşedinte Marian Petrache şi două funcţii de vicepreşedinte pentru Partidul Mişcarea Populară. De asemenea, am ajuns la concluzia că o bună parte, dacă nu majoritatea chiar, din proiectele pe care noi le-am susţinut în campania electorală, pe parcursul acestor 4 ani, vor fi duse la îndeplinire cu siguranţă”, a declarat, sâmbătă, preşedintele PMP Iflov Rizia Tudorache.

Marian Petrache a spus şi el că negocierile au decurs fără dificultăţi.

 

20 COMMENTS

 1. Tara asta nu va merge bine niciodata daca votam impotriva cuiva si nu pentru ceva / cineva!
  ar fi bine sa spunem deacum inainte: votez / merg cu … pentru ca… !

  trist…

 2. Asta i base.Inghite tot mai ales fraieri.Se va numi noul PMP -PDL.Pnl va dispare.
  Defapt a disparut de cand a fost inghitit de PDL.

 3. Ilfovul e un judet cu un potential enorm care merita sa se dezvolte ar fi fost si pacat sa ajunga pe mana Clanului Pandele-Oprea-Becali sa-l distruga,le ajunge ca au pus gheara pe Bucuresti o pusculita de 2 mld euro/an.

  • O sa-l dezvolte Petrache, ‘tinere”, cu potentialu’ ala de zici:))) Si-ala, Petrache, tot “liberal” adevarat:)))
   (cum dracu’ traiesc astia ca “Alin”, in traficu’ Capitalei, n-o sa inteleg niciodata !!! s-au facut treceri de pietoni speciale !? leviteaza ?! trec pe deasupra ?! sapa pe sub asfalt !?)

 4. Da, si am mai vazut la a3 cum N Dan si madam Cocotilda laudau pe Ciolos ca e bun guvernul lui ca nu e nici unul condamnat penal. Dar in guvernul Ponta cine era condamnat penal dnu Nicusor? Nu mai pun ca guv Ciolos a scos a3 din sediile lor …
  Iar ca o culme a imposturii vine madam Clotilde imbracata in ie la emisiunea lui Gadea. Am crezut ca am atins maximul ipocriziei cu Basescu dar vad ca mai e loc…

 5. Era de asteptat ca una dintre formatiunile politice sa bata palma cu partidul d-lui Basescu iar, vocalul Petrache daca imi aduc bine aminte spunea ca nu va incheia nicio alianta politica cu pmp.
  Sa-i fie de bine.

 6. A negociat si PSD-ul cu ei aproape ca se intelesesera…La Caras Severin s-a anuntat o alianta PMP-PSD-UNPR

  • Tocmai a spus, ticule… probabil ca la ora cand scriai, nu pusese articolul; acum e pus, si-are si comentarii. Si-a mai vorbit dl. Tudor si la “Punctul…” cu doi lideri… moment dupa care, cel din PSD mi-a cam intors, asa, respectu’ anterior… ca mi-a demonstat ca politica e curva, indiferent de p-a cui mamica o-njuram !
   (de la penelistu’ vopsit – ex-pedelist nu mai am asteptari… l-am auzit, vineri, nervos, la emisiunea Oanei Zamfir, stiam, si-nainte, ca e cu “soric gros”… de la invitatul pesedist, recunosc, mai aveam…parea, asa, mai decent; parea, doar !)

   • Cu tot respectul, nu politica e curva, ci poate doar unii politicieni care PNT-ul reprezentant traditional al proprietarilor de terenuri si al celor care practica agricultura, adica un partid care a fost eminamente de stanga din istoria lui, ei ti-l fac de dreapta cica, dupa revolutie. Cum ar veni un fel de PNT al “agricultorilor burgezi”, sau cam asa ceva daca cunosti istorie si doctrine. De asemenea, mai sunt unii lideri geniali care ei unesc dreapta istorica cu stanga, lucru realizat cand s-a parafat hidra aceea de alianta numita USL. Adica PNL, partid istoric doctrinar de dreapta, cu PSD de stanga toata viata. De asemenea, sunt unii “analisti politici” care ONG-ului sau asociatiei aceleia numita “USB”, ei ii zic pe la televizor “partid” cica, facandu-se ca uita ca orice partid trebuie sa aiba o doctrina si o orientare politica, fara a mai lua in considerare ca trebuie sa aiba vice-presedinte, secretar general etc, filiale in toata tara, adica sa aiba structura si organizare de partid. Defectiunea in toata povestea asta nu consta in faptul ca daca cunosti istorie si doctrine nu mai stii ce sa mai votezi, ci mai degraba consta in faptul ca daca te duci cu asemenea politicieni la masa negocierilor sa te reprezinte in inaltele cancelarii, aia o sa iti negocieze in interesul tarii tratate, acorduri economice, aliante, in aceeasi confuzie generala din capul lor, adica in virtutea unor impresii sau decizii de moment. Politicienii nu se ocupa doar de activitatea de pe scena politica interna sau de administratie damboviteana, ei se mai ocupa si cu reprezentarea diplomatica a statului roman. E drept, pe la posturile comerciale romanesti este tratata zi lumina numai politica interna, asa incat n-ai de ce sa te miri ca majoritatea au preocupari cerebrale tot in aceeasi zona, gama. Sal

 7. Au luat doi consilieri judeteni ,au doi vicepresedinti,aici legea e proasta ca le permite functii cu rezultate proaste.Dar zvonurile de la PMP spuneau ca li sa promis si in consiliile locale cu majoritati PNL,posturile de viceprimari,chiar daca le-au iesit un singur consilier.Pina la urma s-au dat s-au sarenuntat,ce spune protocolul
  ?

 8. PMP + PDL???
  a) Normal: după ce au dat țeapă tuturor fraierilor care au pus botul și au cotropit PNL-ul, frații băsiști își dau iarăși mâinile și se reunesc! DE LA ALEGERILE CELELALTE ZIC CĂ SE VA ÎNTÂMPLA ASTA!!!
  b) De când credeți că o să-nceapă PDL să priceapă ce-i aia onoare?
  c) Când e vorba de ciolan, PDL s-ar face frate și cu partidul lui HITLER, bag sama! Poate nega???
  d) Dacă tot le e greață, dar se fac frați cu Satana, de ce nu se aliază PDL cu… PSD??? Măcar au o majoritate ABSOLUTĂ!
  e) AȘTEPT CU INTERES DEMISIILE CELOR DIN PNL CARE SE JURAU, PE LA TELEVIZOR, PE SĂNĂTATE CĂ NU ÎȘI VOR DA MÂNA CU BĂSIȘTII NEVER EVER!!!

 9. Asta-i mai ceva decât PCR-ul.

  Ăştia doi pe care i-aţi avut în emisiune astăzi, Preda şi Nicolae, cred că au pus capăt la orice discuţie politică, de acum, şi pentru viitor, când e vorba de vot & alegeri. Ce contează ce votezi, atâta vreme cât vor face coabitări, alianţe, atunci să ne facem nu existăm, să fie toţi fericiţi, toţi câştigători, pentru că… d-aia… “e gri, nu e vorba de moralitate”…

  Vă daţi seama că, dacă ăştia doi gândesc similar, şi cu toate astea se presupune că sunt rivali fiindcă unu-i PNDL(Cezar Preda) celălalt PSD(Şerban Nicolae), dar ambii sunt de acord cu aceleaşi principii (au zis că votează similar în multe cazuri), vă daţi seama că asta-i mentalitatea de stup/hive mind-ul al ambelor partide?
  Aaaaa, daaa, mai ales că Preda din PNDL zicea că nu există alb sau negru, ci doar gri. Hmmm… da, nu există dreapta sau stânga în România, există doar… centrism. Iar Nicolae dădea din cap în semn că aşa e.

  Da, se vede cât de bine ne este fiindcă trăim în centrism, nici în dreapta, nici în stânga.

  Insist, salvaţi emisiunea asta pe care aţi avut-o. Ar fi contraproductiv pentru Aplay, dar ar fi bine şi dacă o încărcaţi pe site-ul Antenei 3 (poate rugaţi colegii) sau pe altă platformă (YouTube…). Emisiunea asta pe care aţi avut-o, trebuie neapărat s-o puneţi în ramă, la colecţie.

  Cu asta, domnu’ Tudor… nu ştiu de ce aţi mai face în emisiunea dvs cu politicieni. Sincer, dacă aş fi în locul dvs, n-aş mai invita nici pe Preda, nici pe Nicolae, că şi aşa, atât ei cât şi ambele partide pe care le reprezintă gândesc congenital.

  Cu stimă.

  P.S. Ascult în paralel pe Rtv, băsescu tocmai acum vorbeşte despre PMP ca şi cum e partidul lui, direct controlat. Iar Cezar şi Nicolae v-au îndemnat să nu mai vorbim de băsescu pentru că nu mai e important. D’oh!

Leave a Reply