O imagine sugestiva pentru lipsa de coerenta si strategie comuna in cadrul majoritatii parlamentare PSD-ALDE : dupa o reuniune in care s-a discutat situatia Guvernului si a protestelor, liderii majoritatii Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu au iesit separat la declaratii de presa, suprapunand mesajele si obligand jurnalistii sa se imparte care incotro.

Desi urmeaza o motiune de cenzura impotriva guvernului PSD-ALDE sustinuta de PNL si USR, liderii majoritatii nu au iesit pina acum intr-o conferinta de presa comuna impreuna cu liderii de grup si parlamentarii celor doua partide, ca semn al unitatii.

 

23 COMMENTS

 1. Coerenta lor s-a vazut pe 31 Ianuarie noaptea.Strategia e la Victor-“scapa cine poate”.Apropo cine l-a sfatuit pe Ponta dupa Colectiv sa-si de-a demisia?What goes around comes around.

  • De ce trebuie sa le dati indicatii? Va rog sa-i lasati in pace! Ei stiu foarte bine ce fac!

 2. Domnule Tudor credeti ca le usor dupa tirul de “pumni in figura” si sub centura ? Normal ca isi gasesc cadenta mai greu. Ar trebui sa respire aer adanc in piept si sa o ia metodic si fara sincope.

 3. Domnule Radu Tudor,

  Mai tineti minte cum radeati de Ion Cristoiu pentru ca si-a schimbat radical opiniile intr-un timp foarte scurt ?

  Asa rad oamenii de dvs. acum !

 4. domnule radu tudor , aveti dreptate. cand doi hoti si mincinosi dau declaratii separat se pot incurca in minciuna. asa zice abacedarul infractorilor.

 5. Sa si schimbe consilierii !!!
  Sa nu mai ia condilieri PDLca aia pe justitie , Haineala &colaboratorii..
  Ii dau un sfat (gratis) atotstiutorului Dragnea.
  Sa nu mai apara langa Grindeanu , ca mamica pe langa minorul fara discernamant !
  Sa l lase singur in conferinte de presa.

 6. Nu am urmarit acest moment, de aceea poate imi asum o interpretare posibil eronata. Ideea era ca au iesit separat, nu ca o strategie comuna, coerenta….totusi nu mi se pare o problema grava de comunicare, sunt 2 leaderi cu un discurs articulat, controlat ceea ce e bine dar si cu o personalitate diferita. Logica si claritatea discursului mi se par mai importante, chiar daca apar impreuna sau separat.
  Daca a trebuit sa se imparta jurnalistii, ok, sa zicem preluau ulterior unii de la altii ceea ce nu au putut inregistra. Oricum am urmarit si alte declaratii ale lui Tariceanu in perioada asta punctand colaborarea buna in cadrul aliantei PSD -ALDE. In plus, modul de abordare, gandire, intelepciune, si logica a lui Tariceanu, sunt de aplaudat. Putini au firul logic al gandirii si exprimarii cum are Tariceanu.
  Ca o paranteza si off topic, cu toata consideratia pentru cei ce apreciau la superlativ declaratiile lui Crin Antonescu, Antonescu se pierdea in multe acolade si floricele (un pic asemanator genul : “gargara”), din pacate unele chiar irelevante, Tariceanu la obiect mereu, precis si exact ca un “ceas elvetian”.
  Cand doresti sa transmiti un mesaj care sa capteze atentia majoritatii nu exagerezi cu “floricelele”, sunt obositoare, ai exagerat, ai pierdut audienta. Tariceanu are impact tocmai pentru exactitate si ideile exprimate intr-o logica simpla usor de urmarit.
  Ok, am divagat… cam atat. 🙂

 7. Eu spun sa.i ia locul de tot in conferinte cum facea Badescu odinioara cu Boc (care nici el nu prea avea cuvintele la el)

Leave a Reply