Dupa o serie de atacuri in ultimele luni la adresa presedintelui Romaniei Klaus Iohannis, la adresa Directorului SRI Eduard Hellvig si la premierul Nicolae Ciuca, liderul USR Catalin Drula revine in forta si face afirmatii extrem de grave. 

Liderul USR spune ca “Iohannis este patronul mafiei“, explicand cu referire la o licitatie organizata de MAI :

Regimul Iohannis a impus o rețea de furt peste România iar președintele este patronul acestei hoții și protectorul mafiei“.

Drula a sustinut fara nici o retinere, presupunere sau ezitare ca “un caiet de sarcini scris pentru prietenul preşedintelui” a stat la baza licitatiei de la MAI.

Drulă a mai anunțat că a sesizat mai multe instituții europene printre care OLAF și Parchetul European cu privire la cazul licitațiilor organizate de Poliția Română privind achiziția celor 600 de BMW-uri.

Iata afirmatiile clare, fara echivoc, facute de Catalin Drula :

Zilele trecute remarcam completa detasare a presedintelui Romaniei in raport cu unele conflicte in care este mentionat numele sau.

Unele articole de presa au sugerat ca presedintele Iohannis si premierul Ciuca ar putea avea dosare penale in curand. Supozitia a fost facuta de unul din fondatorii G4Media, Dan Tapalaga, jurnalist cu foarte bune surse in justitie, in special la DNA.

Semnalul dat de unele articole din presa si plangerea facuta de USR la Parchetul European condus de Laura Codruta Kovesi confirma ipotezele emise in acele articole.

Ele par insa doar inceputul unui conflict dur, pe care Iohannis si apropiatii sai l-ar putea pierde prin neprezentare.

#Drula, #Iohannis, #USR, #MAI, #SRI, #Politie

Leave a Reply