Am lansat aceasta posibila lista a PSD cu primii 5 clasati pentru alegerile europarlamentare. Ultimul cuvant, pentru intreaga lista, il va avea Liviu Dragnea

8 COMMENTS

 1. O lista extrem de toxica. unl mai nociv ca celalalt.
  Poate prezentati in antiteza lista usr – plus .
  Calitatea oamenilor din psd – alde e sub orice nivel.

  Manda vrea salar mare sa isi plateasca rata.

 2. Nu stiu ce vor face dar o vreau pe olguta!Propunerea perena fara justificare legala,imi place,o vreau,punct!Si vreau sa zgandar paranoici,inflamati si alte feluri,sa fiu sac ca niciun argument nu-mi pare rezistenta,apa de ploaie,din ce am citit nu imi e nimic necunoscut,agramata,dragnea,ciuma rosie si alta molima posibila!Nu ma convinge nimic fara un program de tara,simple schelalaituri cu tot felul de riposte,motiuni aruncate la gunoi,declaratii belicoase fara urmari!Ce vor ei e putera dar nu au nici mai mica masura ce vor sa faca cu ea,sunt vraiste,ce vom face cu ei,nici ei nu stiu pe ce lume se afla!Nu mai vreau experimente,vreau ceva concret,mult timp am fost luati ca generatie de sacrificiu,sa vina un orban,turcanu si barna sa faca experimentari?Categorig nu,ever nu!

 3. Rovana Plumb e un fel de Dăncilă putin mai activa declarand ca România nu a pierdut niciun euro de la UE si contrazisa de Cretu imbatabil cu sume colosale pierdute ,deci e bine ,cat despre restul ma bucur ca intra in categoria “posibili” sper sa ramana doar pe lista !

 4. foarte bine, am toate motivele să votez alt partid.
  dl Manda nu știe să vb corect în lb română … dar să vb în engleză/franceză.
  dl Manda este un “profesionist” în comparație cu doamna Corina Crețu! / psd-iștii ne cred proști?!

Leave a Reply