Presedintele PSD Liviu Dragnea incearca sa recupereze handicapul comunicarii insuficiente pe retelele de socializare. Si o face de 1 Mai, cu un impact destul de serios. Ceea ce inseamna ca a reusit, din perspectiva PR. Problema lui Dragnea? Cu Vodafone, pe taxa de la Fetesti… De CNAIR e multumit…

Iata mesajele :

Am primit multe mesaje astăzi de la oameni care se întorceau de la mare, pe Autostrada Soarelui, că nu pot plăti taxa de pod la Fetești prin SMS, deoarece sistemul nu funcționează. Mi se pare inadmisibil ca într-o zi cu trafic atât de intens pe autostradă să existe probleme cu sistemul de plata. Totusi, mă întreb și eu, contractul dintre Compania de drumuri(CNAIR) și operatorii de telefonie mobilă nu conține și niște obligații de ambele părți? Cetățenii care nu au nicio vină nu trebuie protejați?

UPDATE: Pe de altă parte, vreau să le mulțumesc agenților de la Poliția Rutieră pentru eforturile deosebite făcute azi pentru fluidizarea traficului. Nu știu cum a fost în alte zone, însă pe drumul dinspre mare spre București se circulă destul de bine, ținand cont de numărul uriaș de mașini. Eu chiar acum intru în București și am facut doar două ore! Pentru a nu primi critici sau amendă, că scriu mesaje fiind la volan, vreau să vă spun că eu dictez mesajele și Irina le postează🙃 Și acum să vedem cum e traficul prin București!

9 COMMENTS

  1. Sa inteleg ca dragostea inceputa pe vremea lui ghita ciobanul cu acest operator a luat sfarsit? Livica a castigat sau a pierdut pariul? Daca dictezi inseamna ca ai scris tu mesajul? Daca mergem pe principiul eninutat de mustafa intelegem ca tot ce ii dicteaza si sopteste vasilicai ii apartin lui livica iar vasilica este mana care semneaza ca irina un fel de Quan Yin psd in care mainile si ochii apartin doamnelor Guvernul de la belina are o singura doxa cu mustata

  2. Atat gestul “mustaciosului” cat si a interlocutorului a fost haois insa, locul ales nu stiu daca este cel mai indicat.

    • 🙂 suna bine! Ai pierdut pariul, ne vedem cu mici si bere in kiseleff la carciuma . Pui micii pe tambal si aranjezi scobitorile servetelele si mustarul. pe masa de langa statuie

  3. Păi dacă tot iese Marea Britanie din UE, să le hușuim și firmele! Telekomul (Germania) și Portocala (Franța) abia așteaptă să-și împartă prada!

    • Nu se poate si astia din Perfidul Albion, ie parteneri, pretini si strategici, nu pleaca nicaieri, stau la muls Romania.

Leave a Reply