Home Articole Lovitura ! Ce anunt face Kaufland dupa ordonanta lui Tudose

Lovitura ! Ce anunt face Kaufland dupa ordonanta lui Tudose

9704
6

Prima companie care anunţă oficial că va majora salariul brut al angajaţilor, după transferul contribuţiilor sociale de la angajator, este chiar cel mai mare angajator privat din ţară.

Este vorba despre Kaufland, care a anunţat joi că va prelua contribuţiile aferente angajatorului în salariul brut al angajatului, începând cu data de 1 ianuarie 2018, ca urmare a modificărilor legislative.

„Astfel, fiecare angajat Kaufland România va avea un salariu net mai mare, în medie cu 1,5%”, precizează compania. „Compania înţelege astfel să liniştească îngrijorările salariaţilor şi familiilor acestora şi îi asigură că, dincolo de schimbările legislative, firma face toate eforturile, cu fapte, pentru siguranţa lor salarială”, declară Laura Iancu, Director Resurse Umane, Kaufland România.

Lanţul de hipermarketuri Kaufland România este cel mai mare angajator din economie, cu peste 16.400 de salariaţi la finalul lunii septembrie, potrivit zf.ro.

Kaufland (retail alimentar), Automobile Dacia (auto), OMV Petrom (petrol), Profi Rom Food (retail alimentar) şi RCS & RDS (telecomunicaţii) sunt cei mai mari cinci angajatori din economie şi au împreună aproape 70.000 de angajaţi.

Reactia Premierului Tudose :

Apreciem faptul că oamenii de bună-credință și liderii de sindicat nu s-au lăsat păcăliți de „fostul” lor coleg, Bogdan Hossu. Acesta, mai nou, s-a transformat în liderul de sindicat al bancherilor și al unor oameni de afaceri, care vor să scoată bani din țară, fără să plătească impozite statului român, adică nouă, românilor, pentru sănătate, educație, infrastructură.

 

 

6 COMMENTS

 1. Asta e cea mai mare prostie sa intri intr-=un conflict deschis cu bancile si multinationalele.Daca au incalcat legea arde-i cum scrie la carte.Controale,amenzi etc Vrei sa arati ca ai reflexe de pe vremea FDSN si a tatucului Ilici ? Atunci poate-ti foloseau dar acum cu siguranta nu.Nici noua.

 2. Șmecheri nemțălăii! Și-au făcut publicitate gratuit. Doar această declarație le va aduce o grămadă de bănet.

  • Da, smecheri.Chiar radeam zilele trectute intr-un Kaufland.Am facut ceva cumparaturi marunte si am cumparat si o sacosa de nylon din aia maieu.Cred ca am dat pe ea vreo 40 de bani.Acasa, din curiozitate, am cantarit sacosa goala pe cantarul sensibil de gramaje din bucatarie si sacosa avea 10gr.Asta inseamna ca ne vand sacosele alea ordinare cu 40 lei / kg.Ist gut.

 3. D-l Misa spune ca oamenii isi platesc mai mult la pensiile proprii.
  Ce vrea sa zica este ca platesc azi pt pensiile de azi (pensionarii de azi). Nu platesc pt pensiile lor proprii si personale din viitor.
  Plata conributiei la pensie iti asigura posibilitatea de a participa in viitor la statutul de a fi pensionar, nu iti asigura suma pensiei proprii din viitor.
  Ce truc!

 4. Cat tupeu poate sa aiba PSD !

  De impozitarea externalizarii se vorbea inca de pe vremea lui Ponta si a doamnei ministru Petrescu si ei au asteptat pana in 2018 sa intre in vigoare.

 5. E clar ca anul acesta nu s-au facut autostrazi, spitale sau scoli pentru ca s-au scos bani din tara. Doar ca i-au scos hotii de la putere, nu altcineva.

Leave a Reply