La 11 ani după ce şi-a luat adio de la cinematografie în “Expendables 2”, Chuck Norris revine. Starul din “Walker, Texas Ranger” a filmat în acest an “Agent Recon”, un film de acţiune ştiinţifico-fantastic programat să fie lansat în 2024, potrivit Deadline, citat de news.ro.

Chuck Norris, acum în vârstă de 83 de ani, va juca alături de Marc Singer, protagonistul mini-serialului “V”, şi Derek Ting, care este şi scenaristul şi regizorul filmului “Agent Recon”. “Cu unii dintre cei mai mari eroi din lume, Chuck Norris şi Marc Singer în distribuţie, trebuia să fie distractiv pentru fani”, a declarat Ting într-un comunicat.

“Echipa mea de cascadori a forţat limitele viziunii mele pentru a pune în scenă scene de acţiune de înaltă calitate, cu o poveste pe măsură. Fiul lui Chuck, Dakota, a coregrafiat toate luptele tatălui său”, continuă textul, care asigură că filmul a fost filmat cu cele mai bune echipamente disponibile la Hollywood: “Am filmat cu camerele ARRI Alexa în unele dintre cele mai impresionante decoruri şi peisaje de la Hollywood. Am avut efecte speciale de ultimă generaţie, o coloană sonoră fulminantă şi efecte sonore dinamice”.

“Agent Recon” urmăreşte aventurile lui Alastair (Chuck Norris), comandantul unei echipe de forţe speciale chemată să investigheze o bază din New Mexico suspectată că face experimente pe extratereştri. În timp ce se află acolo, echipa dă peste o fiinţă neidentificată cu o forţă extraordinară şi cu abilitatea de a controla minţile soldaţilor. Însoţit de un începător şi de un veteran al puşcaşilor marini, Alastair merge să se confrunte cu acest monstru, gata să distrugă întreaga umanitate…

De la apariţia sa în “Expendables 2”, Chuck Norris nu a mai apărut pe marele ecran. El şi-a împrumutat vocea doar într-un episod din sitcomul “The Goldbergs” şi a avut o apariţie surpriză în serialul de acţiune “Hawaii Five-0” în 2020.

Leave a Reply