Comitetul Executiv Naţional a decis luni dizolvarea organizaţiei PSD Ilfov, au precizat, pentru AGERPRES, surse social-democrate.

Primarul sectorului 6 al Capitalei, Gabriel Mutu, a fost desemnat preşedinte interimar la PSD Bucureşti, au precizat sursele citate.

Totodată, Gabriela Firea şi-a anunţat, în timpul şedinţei, demisia din funcţia de vicepreşedinte PSD. În locul ei a fost desemnată Rodica Nassar.

Dimineata, Firea demisionase din functie de presedintele interimar PSD Bucuresti.

In momentul de fata, Firea nu mai are nici o functie din cele 3 detinute in partid.

 

7 COMMENTS

 1. Vad ca o pregatesc de prezidentiale facand-o sanchi, dizidenta:))
  A invatat multe Dragnea de la Base, parol.

  • Stai tu liniștit, PSD nu dispare. Aici e o mutare de susținere pentru Dragnea fiindcă miniștrii noi au mai fost cândva în guvern.

   Ba, se prea poate să se facă o publicitate electorală de dizidentă, cum a scris antevorbitorul @Dan Roua.

 2. Sedinta CSM, cu batalia intre Min.Tudorel Toader si penibilul Augustin Lazar, chiar acum pe ecran la emisiunea d-nei Stoicescu.
  Ce pacat ca abia-abia se aud replicile, pentru ca sunetistii a3 au bagat o toba pe fundalul sonor…
  (Cumva e o emisiune de rap?!)

  • Foarte buna observatia, ar fi bine ca cei de la tehnic, in momentul unui reportaj sau alta transmisie, sa dea fundalul muzical ceva mai incet ca omul sa poata auzi esenta transmisiunii.

 3. Dancila 2 este un guvern al praduitorilor, cu el Dragnea va da ultimele mari tunuri, simte ca a intrat in criza de timp si ca este posibil sa piarda majoritatea, e constient ca n-a furat pe cat si-a dorit drept consecinta va incerca sa recupereze de acum incolo timpul pierdut. Cred ca nu-l mai intereseaza nici macar alegerile, isi va face plinul si o va sterge. Sau va incerca sa scoata tara din UE iar daca va reusi…. nu va mai pleca nicaieri pentru ca aici va fi paradisul infractorilor, locul unde se va simti in perfecta siguranta…. Acum se joaca totul, doar acum mai poate fi oprit.

 4. Nu stiu daca e lovitura de teatru, in schimb asistam la mult, mult teatru mai mult sau mai putin amator.
  Azi noapte am dormit foarte linistit, a avut loc marea remaniere, Oltuta la serparia de la Transporturi, un necunoscut la Cultura, inca unul la Sport si un ministru care la vremea respectiva nu stiu de ce a fost remaniat, si-a recapatat portofoliul. A mai ramas vreunul ? Buna dimineata Romania.

Leave a Reply