Frontul anti-PSD se crapă înaintea moțiunii de cenzură. Doi semnatari ai motiunii vor absenta 100% si alti doi sunt cu semnul intrebarii. Un al cincilea semnatar, deputatul neafiliat Adrian Dohotaru (ex-USR), s-a filmat cu ministrul Tranporturilor, Razvan Cuc (PSD), in sediul ministerului, si a anuntat ca a primit promisiunea Guvernului pentru un proiect local, scrie www.stiripesurse.ro

Deputatul Adrian Dohotaru: Suntem la Ministerul Transporturilor si am luat o hotarare foarte importanta: sa nu mai avem ambarcatiuni motorizate pe Tarnita si Belis Fantanele. De pe hotararea de guvern din 2008, din anexa, vor fi scoase lacurile.

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc: Exact asa cum am asumat, astazi lucram la hotararea de guvern si vom adopta hotararea de guvern prin care vom scoate cele doua lacuri pentru ca aceea este o sursa de apa potabila, oamenii au dreptul sa traiasca sanatos si trebuie sa luam masurile care se impun.

Deputatul Adrian Dohotaru: Va multumim, numai bine.

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc: Si mult succes.

Motiunea de cenzura a fost semnata de 237 de parlamentari si este nevoie de 233 de voturi joi pentru demiterea Guvernului.

Leave a Reply