Directorul FBI James Comey le-a scris vineri congresmenilor americani pentru a-i informa că echipele sale vor ancheta din nou în dosarul mesageriei private a lui Hillary Clinton, o scrisoare făcută publică de congresmeni republicani, relatează AFP.

„FBI a luat cunoştinţă de existenţa unor e-mailuri care par pertinente pentru anchetă”, scrie James Comey.

„Vă scriu pentru a vă informa că echipa de anchetă m-a informat ieri (joi) de acest lucru şi că mi-am dat acordul ca FBI să ia măsuri în vederea anchetării adecvate cu scopul de a le permite anchetatorilor să examineze aceste e-mailuri şi să stabilească dacă conţin informaţii clasificate”, adaugă directorul FBI citat de antena3.ro

 

5 COMMENTS

 1. nevasta unuia de la fbi care i-a anchetat dosarul, pe cind candida la Senat, a primit vreo sase sute de mii de dolari “donatie” de la fundatia clintonienilor. Fundatia aia care a primit zeci de milioane de la niste tari arabe care umilesc, asupresc, omoara si mutileaza femei – madam hillarious fiind doar o mare – daca nu cea mai mare – feminista… unii zic chiar ca le-a iubit pe unele femei mult mai mult decit pe conu Bill, care saracu din cauza asta s-a tot dus prin vecini – adica prin vecine…
  Astia ne-au depasit chiar si pe noi la hotie si minciuna, nu degeaba de la ei vine aia cu “think big” 🙂
  In conditiile astea, e normal ca multimile lui Trump striga zilnic “lock her up”…

 2. La ei ca la noi, de fapt este tocmai invers, pentru “vantul” acesta vine de la ei. Statul securist n-a fost inventat in Romania, noi doar am imprumutat in prima etapa de la vecinii de la est iar, acum de la Unchiu’. Deh, s-au mai schimbat si vremurile.

 3. Deci la astia, unul anchetat poate sa fie ales presedinte si sef al executivului, domnu Iohannis?!
  Io zic sa trimiteti repede o scrisoare Congresului ca nu va puteti dvs imagina cum o urmatita penal poa’ sa fie aleasa!!

 4. Dupa ce a amintit de Romania in acel context nefericit, mi-am cam dat seama ce reprezentam noi pentru ea, asta ca sa nu mai amintim deserviciul facut de ambasada.
  Sper totusi sa iasa Trump.

Leave a Reply