Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, la Târgovişte, că e ‘noaptea minţii’ ca Liviu Dragnea să spună că e ţinta unui asasinat, când are ‘Poliţia, Doi şi-un sfertul, Jandarmeria, toate forţele de ordine în jurul său’.

‘Dragnea vorbeşte… păi cum, când tu ai Poliţia, ai Doi şi-un sfertul, ai Jandarmeria, toate forţele de ordine în jurul tău, când oriunde te duci ai cordoane de jandarmi cu garduri, ai sute de jandarmi şi de poliţişti în jurul tău de frica oamenilor (…), tu să spui că eşti ţinta unui asasinat?! E noaptea minţii! Şi-au pierdut complet minţile!’, a afirmat Orban.

Acesta a vorbit şi despre recentele afirmaţii făcute de Gabriela Vrânceanu Firea şi Doina Pană în legătură cu problemele de sănătate cu care s-au confruntat.

‘Firea se plânge şi arată sârmă. Dar ce vrea să insinueze cu chestia asta? Păi Firea ar trebui să ne arate pasajul de la Ciurel, de ce nu e gata, pasajul de peste Splaiul Independenţei de pe Bulevardul Grigorescu, de ce nu e gata, prima pistă de biciclete, că nu a făcut niciun metru de piste, Firea nu are ce să ne arate. Şi ne arată sârma pe care a înghiţit-o?! Da’ ce îmi pasă mie, dom’le, ce a înghiţit ea la viaţa ei?! Doina Pană se plânge că e otrăvită cu mercur. Mai vă aduceţi aminte ce zicea Ceauşescu cu agenturili, cu conspiraţia mondială iudeo-masonică care pune la cale debarcarea şi uciderea lui Dragnea? Sunt complet nebuni’, a mai spus preşedintele PNL, Ludovic Orban, citat de Agepres.

Leave a Reply