Premierul Ludovic Orban a afirmat, miercuri seară, că şeful Casei de Pensii a intrat în concediu medical “parcă special ca să creeze probleme în plata pensiilor”, în condiţiile în care sunt întârzieri la deciziile de stabilire a pensiilor. “Şi el intră în concediu medical, probabil ştia că urmează să fie schimbat şi din cauza asta a intrat în concediu medical”, a spus Orban.

“Preşedintele Casei de Pensii şi-a luat concediu medical şi deja… şi-a luat concediu medical parcă special ca să creeze probleme în plata pensiilor. Creează efectiv nişte situaţii de neimaginat, incredibile, un asemenea comportament iresponsabil eu nu am întâlnit”, a afirmat Orban, miercuri seară, la Digi 24.

El a spus că sunt întârzieri la calcularea pensiilor.

“S-au pensionat oameni şi aşteaptă deciziile de pensionare, sunt întârzieri de o lună, de două, de trei luni de zile în calcule care stau la baza deciziei de stabilire a pensiilor şi stau oamenii şi aşteaptă deciziile de pensii. Şi el intră în concediu medical, probabil ştia că urmează să fie schimbat şi din cauza asta a intrat în concediu medical”, a mai spus premierul.

Orban a susţinut că trebuie demişi toţi cei care au fost puşi de PSD şi sunt responsabilide “situaţia critică”.

5 COMMENTS

 1. Imi vine sa rad de logica actualului prim ministru. Imaginati-va guvernul ca este o familie iar sotul si sotia lucreaza intr-o fabrica, la sfarsit de luna li se termina banii insa cum au lucrat toata luna vor primii salariul pe munca facuta in cursul lunii.

  La fel se intampla cu orice institutie a statului, la sfsrsit de luna nu mai su bani dar daca au lucrat in cursul lunii intra bani la bugetul statului pentru cheltuieli. Insa se pare ca acest guvern vrea salariul pe TOT ANUL. Vor sa fie ca greierul ce canta la chitara fara sa munceasca.

  Oamenii nu sunt realist nici nu se gandesc cum functioneaza o familie, nici cum functioneaza un guvern sau o institutie. Daca muncesti vei avea bani, daca nu muncesti te plangi toata ziua, te vaicaresti precum un cersetor la colt de strada ca nu ai 2 lei pentru o bucata de paine.
  Nici o intreprindere nu-ti plateste salariul pe un an de zile ci LUNA DE LUNA daca iti faci bine treaba.

  Oare Orban inca da consultatii telefonice? Daca da, cum de vigilentele institutii DNA si ANI nu au vazut conflictul de interese?

 2. Demisi, demisi, demisi… Daca facea PSD o astfel de epurare pe motive politice si nu pe motive de competenta strigau ca un leu ca sunt precum nazistii ce gazau cetateni nevinovati.
  Prin aceste actiuni de demitere in masa unul isi poate da seama ca acest guvern face multe valuri insa nu va produce nimic. Il vad precum un om ce lucra intr-o fabrica si toata ziua vorbeste, vorbeste, acuza, tuna si fulgera fara se lucreze o zi iar la sfarsit de luna asteapta salariul pe lipsa lui de productivitate. Pare un LIDER de sindicat

 3. Pai, sa o lase pe Olguta.
  Ea nu s a vaitat ca nu i ajung banii din visteria goala a PNL-PDL in frunte cu base cel imaculat.

Leave a Reply