Suspectul Basescu Traian, patronul unei mafii politice de o dimensiune fara precedent in ultimii 25 de ani, se da victima politica in povestea de la Nana. El care a sustinut 10 ani procurorii pina dincolo de limita democratiei spune ca azi ca ancheta Parchetului General e una politica.

Daca nu vi se face greata, cititi mai jos ce a postat tatucul mafiotilor :

“Imi pare rău pentru cele 127 familii din comuna Nana care au sechestru pe terenurile agricole restituite în perioada 1996-2010.
Pe fond, aceste familii suportă consecinţele unor acţiuni politice îndreptate împotriva mea.
Nu exclud posibilitatea ca în procesul de restituire să fi existat ilegalităţi. Asta va constata justiţia iar cei care au încălcat legea vor răspunde.
Sper ca astfel de investigaţii să se facă în toată ţara, începînd spre exemplu cu judeţele Vrancea şi Timiş.
Ioana Băsescu a cumpărat de la o firmă italiană cele 290,4 hectare de la Nana în octombrie 2013 în baza înscrisurilor legale de la cartea funciară, cu deplină bună credinţă.
Oare de ce timp de trei ani cît timp firma italiană a deţinut proprietatea terenurilor nu s-a facut nici o investigaţie ?”

 

43 COMMENTS

 1. Este ,daca este, victima politicii lui si a mafiei sale,doar paseaza guvernului actual raspunderi administrative [materiale].Se tine scai de ce a furat ! Este convins ca I SE CUVINE .

  • Dnule Tudor,

   Fara legatura dar ascultand emisiunea lui c topescu nu m-am putut abtine, pentru ca aceasta atitudine e specifia multor promteriste in ceea ce priveste parlamentul Romaniei. Dansa s-a lansat intr-o ditiramba de neoprit desi clama toleranta etc.
   Madam: parlamentul Romaniei contine reprezentanti ai poporului roman. ATATA POATE POPORUL ROMAN. DE UNDE ALTII MAI BUNI? DE UNDE DACA ACEST POPOR NU SE MANIFESTA SUB NICI O FORMA? Astia sunt pentru ca pe astia ii alegem. Ea sustinea ca n-are de unde alege. Intotdeauna poti sa alegi. Poti de pilda sa alegi sa NU TE DUCI LA VOT DELOC daca nu iti convine ce pun partidele pe liste. De-aia grecii aleg partide de diferite extreme pentru ca nu suporta sa fie mintiti. Ii inlocuiesc pana dau peste unii care fac ce vor ei.Asta e realitatea. Parlamentul nu e bun pentru ca nici poporul nu e bun.

  • pai cum dracu nu are dreptate? Iona Basescu cumpara pamantul respectiv luand imprumut de la Banca! retrocedarile nu le-a facut Basescu, comisiile respective fiind constituite din functionari ai statului care sunt pesedisti…Terenurile respective au fost tranzactionate a doaua oara…Nimeni nu s-a sesizat pana nu le-a cumparat Ioana Basescu! Si atunci cum saracie nu este actiune politica? Nitu care s-a facut de ras la interviurile de angajare propus de ponta si pesedist pana in maduva oaselor realizeaza prima investigatie din Romania asupra titlurilor de proprietate doar pe pamantul fiicei lui Basescu! Pe cine prosteste ponta? pe mine nu!

 2. Nana lu peste.scapa usorde asta.
  …cum naiba nu pot sa l agate cu nimic la cate infractiuni a facut nenorocitul asta?ce baseala!a scapat de flota,de spalare de bani,ca a fentat constitutia si a fost capul mafiei nu este nici o dovada,mai frate dar ce e basau asta bre,machiaveli?capone?nu este nici o proba adevrata in 25ani cat a haiducit asta romania?serviciilii
  pli ce faceau,ca bashina asta e pericol la adresa natiei doara!!!??ce sa faca,il slujeau,il protejau,aveau grija ca sa nu deranjeze nimeni intalnirile de taina ca ale lui frasu cu mormanu.

  ori e asa dibaci ca urma infractiunilor sale e ca a sarpelui pe stanca putin probabil ,specimenul e primitiv,toate imbarligarile le a facut pe fata sa vada toata lumea ce tare e el,

  ,ori justitia independenta e un moloz basit intr un stat adus de imbecilul asta la stadiul de nimic.,ipoteza Mai aproape de adevar

  • Cand puterile straine te sustin, calci pe orice si scapi. Ai impresia ca l-au lasat din mana ? Cand o sa-l lase, atunci, poate o sa raspunda pentru faptele sale. Sunt sigur, totusi, ca pactul facut cu ele este unul foarte solid si care a fost respectat de Basescu in totalitate, ceea ce il pune in pozitia de intangibil.

  • Unde a gresit Basescu ca functionarii angajati ai statului au gresit la restituiri si intocmiri de titluri de proprietate? Unde a gresit Basescu ca terenul respectiv a fost la a doua vanzare si nimeni nu s-a sesizat ca ar fi fost o neregula cu acele terenuri? Unde a gresit Basescu ca fiica lui a luat imprumut de la banca ca sa cumpere un teren ? Unde a gresit Basescu ca doar pentru ca el a cumparat un teren se infiinteaza pentru prima data in istoria Romaniei o comisie parlamentara pentru o persoana fizica sa-i analizeze o tranzactie? Unde greseste Basescu ca pentru prima data Parchetul prin Nitu finul lui Ponta se dedica analizarii doar acestui teren care l-a cumparat Ioana Basescu? Totul este politic la comanda lui Ponta! Toate se intampla prima oara si asta doar pentru Basescu! Acest dictator ponta sper sa nu mai aiba multe zile in fruntea guvernului deoarece este mai avid de razbunare si putere decat a fost Stalin sau Hitler!

   • Tu , cu Basescu tau cu tot , chiar ne crezi prosti ?! ,,A doua vanzare,, ?! Pai , javra de la cine-o fi cumparat ?! Astia , basistii , chiar credeti ca ne duceti cu aberatiile voastre ?! Radulescu nu ,,s-a conformat,, dorintei lui Satana dupa ce a facut-o publica ! Nuuuuuuuuuu !!!!!!! Pamantul era deja comasat si pregatit pentru el , prin intermediul ,,firmei italiene,, (chipurile !) . Stia ca urma spalarea de bani prin achizitia pamantului si era nevoit sa faca publica asa-zisa dorinta . Abia astept clipa cand va fi cu catusele la maini , condamnat ,,politic,, (ha , ha !).

   • Tortionarul Basescu treuie judecat la Haga pentru crime impotriva umanitatii, iar tu bati campii. Asa sunteti toti ?

 3. Tu*vă muma-n … de lichele hoaţe cu legea-n mînă! La bulău cu voi panaramelor!Unde şi în ce ţară s-a pomenit ca un preşedinte să-şi contureze cadrul legal strict pentru el şi mafia ce-l înconjoară? În ce ţară găsiţi un preşedinte care să fie deacord cu legea în care să se vîndă terenul şi pădurile propriei ţări străinilor? Unde găseşti un preşedinte care să incite numai la violenţă verbală şi fizică/ameninţări de orice fel şi scandaluri non-stop/afaceri legale sau nu cu orice afacerist străin şi urlă în gura mare că altul e pe mînă cu străinii afacerişti nicidecum el şi familia lui/un preşedinte care instigă la şantaj chiar dacă individul este dovedit infractor(frate-su cu ţiganii) şi frate-su nu e reţinut/munceşte şi se plimbă sfidător prin casa cu mormanul de bani/unde mai întîlneşti un preşedinte care-şi denigrează şi minte conaţionalii_un preşedinte ales-nu votat/pus în scaun precum milogii/cerşetorii de la colţul străzii care cer un adăpost? Mi-e silă de aceşti indivizi care se dau victime politice fără motiv real! Ce victimă politică! din cîte îmi amintesc/a fost ales ca preşedinte/nu a fost votat! Aşadar nu se poate da victimă politică sau a votanţilor că a fost pus/menţinut în scaun de oricine numai de popor NU! Lasă-ne cu aiurelile/curvă bătrînă!

 4. Eu cred ca actiunea mosia NANA a fost o diversiune a lui basescu ca sa abata atentia norodului de la celelalte dosare grele ale lui.La el 1 milion de euro (in caz ca va pierde mosia) cred ca sunt “floare la ureche” si ar fi fericit sa scape doar cu aceasta “paguba”.Atatea milioane de EURO ar putea avea incat daca vreun jurnalist l-ar intreba despre numarul lor ar spune ca :Nu stiu nimic!! Eu sunt “sarac si cinstit” !!(e greu totusi sa sti numarul exact cand ai ..fara numar,fara numar).

 5. de ce greața??? unii am mai prins ,,victimizarea” cand cu dosarul flota.nimic nou sub soare cu bețivul chior!!

 6. Mafiotul asta chiar nu mai are limite. Acum zice ca el e victima, de fapt.
  basaule, puscaria te mananca.

 7. asta e atac la statul de drept!!!
  asta dupa ce in 2012 a comis o lovitura de stat, ba chiar puci doarece a intrat ilegal la cotroceni insotit de forte militare (spp).

  la puscarie cu ABHECTUL NATIONAL!
  ce e cu ALRO? acolo nu e tradare nationala?

 8. De unde stie de Vrancea şi Timiş? De cand stie de Vrancea şi Timiş? Daca stie din timpul mandatului, de ce a tacut?

 9. Apropo de referendumul pentru care nu se mai termină scandalurile, nu ştiu de ce mai fac atîta scandal, atîta timp cît băse a fost ALES, după cum spunea tot băse, şi ţinut în scaun cu venituri şi drepturi din Constituţia României, de alţii nu de români! Acum, cînd sunt atîtea dovezi imbatabile pentru anchetarea acestui individ şi a lui fra-su, cum se justifică justiţiarii bătăioşi că nu-l anchetează? Nu e nicio diferenţă între clanurile B*B şi Becali, cum de Becali şi ţiganii sunt la dos şi fraţii Băse sunt la aer liber, mai şi muncesc! Vedeţi cum stau justiţiarii cu comunicarea, cu profesionalismul genial, cu jurămîntul depus la preluarea locului de muncă, la ocuparea funcţiei? Ei cred că nu sunt vinovaţi pentru comunicare, dar tot ei îşi pătează imaginea, funcţia, îşi calcă demnitatea şi onoarea în picioare, parcă dau impresia că nu mai contează studiile şi examenele , anii de facultate, tinereţea lor pe băncile şcolii! Mare păcat! Trebuie să schimbaţi destul de multe ca să fiţi justiţiarii de care are nevoie ţara şi poporul! Succes!

 10. Este greu de suportat tupeul animalului astuia,formei asteia de viata ,cum bine zice M.BADEA ! Alti banditi din gasca,mai putin anormali,cu oarecari urme de ratiune(berceanu,de ex) s-au dat la fund,nu ne irita in continuare,desi nu putem uita raul facut . Asta si pupila lui ne exaspereaza pur si simplu !!! Zau ,este ca un vis de cosmar !!!

 11. Sunt din ce in ce mai de parere ca asta nu este om ci doar o forma de viata,un experiment nefericit al NATURII, facut , din pacate ,pe spinarea si pe viata noastra ! Atita tupeu,atita nesimtire si mitocanie groasa nu poate exista intr-o fiinta umana !

  • Iti dai seama ce sunt aia care s-au pus la mintea lui si l-au votat ca presedinte al unei tari intregi, nu ca altceva, din 2004 pana acum ?

  • Iti dai seama ce popor e ala care s-a lasat condus 10 ani de “specimenul” asta ? Asta, ca sa integi cam unde ne aflam, ca popor, pe scara evolutiei.

  • @serghei
   Iti dai seama ce popor e ala care s-a lasat condus 10 ani de “specimenul” asta ? Asta, ca sa intelegi cam unde ne aflam, ca popor, pe scara evolutiei.

 12. Sigur ca manevra e politica. Asa cum spune base jafuri dintr-astea sunt cu miile in judetele patriei. Deaia tre’ sa stim unde ne aflam in momentul de fata si cu ce ne-am ales dupa ,,alegerile”din 2014.
  Ca monstrul care a crescut cu repeziciune in cei 10 ani pastoriti de base acum a ajuns la maturitate si culege roadele.
  Distruge tot in jurul lui ca un tsunami pentru ca muritorii de rand sa nu mai poata distinge manevrele care le face.
  Atentie, mesajele transmise’s astea: PSD-sti’s corupti, unii din jurul lui base’s corupti si-n rest majoritatea e luptatoare impotriva coruptiei.

  Poate a venit momentul ca oamenii sa se intrebe: vilele selecte din cele mai bune zone ale oraselor ale cui sunt? Oare nu stau in acestea multi ,,sefi” de la servicii, din justitie, politie sau din administratia locala? Pai oamenii astia au reusit sa si le cumpere din salarul baban de bugetar? sau le au mostenire de la vreo matusa?
  In anii 90 stateau si ei ca toti muritorii de rand in apartamente ca apoi rapid sa treaca la nivel de vila cu 2-3 etaje si 2-3 apartamente date-n chirie. Din munca cinstita bineinteles …
  Asta-i caracatita care s-a instalat la putere si si-a intarit autoritatea in ultimii 10 ani fara sa mai aiba nevoie de partide. Relatiile dintre ei sunt suficiente pentru a domina fiecare orasel sau judet.
  Sa mai dai in base cand nu mai e la putere nu-i prea productiv. Am scapat de el si gata. Daca-l baga la bulau ,,noua putere” sau il lasa sa-si creasca nepotii asta tine de reglarile lor.

  Deja-i foarte evident ca serviciile au preluat puterea. La inceput pesedei zbierau ca li se lichideaza liderii de catre ,,justitia independenta” si aveau dreptate ca in zilele noastre pedelistii in frunte cu udrea sa zbiere ca sunt lichidati tot de ,,justitia independenta” si au dreptate si ei.
  Chiar daca toti au furat si fura de rup, principiul care sta la baza eliminarii lor e unul politic. Ii elimina pentru a acapara puterea.

 13. Corect in toate judetele sa se verifice si se vor gasi sute de mii de hectare luate prin frauda. Daca nu face asta ce este la Nana este cu intentie.Poate ajunge si în Timis si vedem cum a luat socrul lui Ponta mii de hectare, de la fostele CAP si IAS. Abia atunci cred ca justitia este independenta. Cum unii primari a dat pe nimic, mii de hectare la unii baieti destepti.

 14. “Nu exclud posibilitatea ca în procesul de restituire să fi existat ilegalităţi…”, spune sarlatanul….

  Domnule Radu Tudor,
  Va rog sa dezbateti de la Ordinea Zilei sau la Punctul de Intalnire urmatoarele aspecte ale problemei Nana care , parca, au fost UITATE :
  Nimeni nu mai discuta despre faptul ca la baza contractului Ioanei Basescu, in cazul cumpararii terenului de la Nana cu Firma Bergie, S-AU FALSIFICAT DOUA CONTRACTE DE ARENDA. Potrivit documentelor prezentate pe ecran anul trecut, prin aprilie, de catre Antena 3, contractul original dintre firma Berfige si Nana era incheiat pe o perioada de 5 ani, incepand din 2009. Astfel, firma putea sa vanda terenurile abia anul 2014, iar achizitia s-a facut in 2013; deci cu 1 an mai inainte. DE CE ?
  Au fost prezentate atunci contractele prin care firma Berfige a modificat PRIN STEREGERE(!?) acel termen din contract, astfel ca perioada a fost modificata din “5 ani” in “1 an”. In plus de asta de pe acte lipsesc si anumite stampile.
  Nu cumva ceste actiuni DE FALS ar putea duce la anularea tranzactiei dintre Ioana Basescu si firma italieneasca ?

 15. Pai cum vine asta bre, criticam justitia creata de tine?
  Acum nu mai e justitie, e executie politica?
  Aoleu?

  P.S. Bai Basescu,… ia de la Basescu!
  :))

 16. Pai degeaba l-a re-evaluat el si transferat pe seful mafiei personale a lui Nastase? Avea nevoie de sef destoinic si pentru mafia lui. Cum s-a transferat din nou la o alta mafie fiind re-re-re-evaluat, cum a picat si mafia betivanului. Oricum nu e mare lucru ce spune acum. Sa vedeti ce se va plange de justitie politica dupa ce termina norvegienii de renovat celulele de la arestul capitalei. Sper sa termine inainte de a termina Ponta renovarile la fosta casa a Mioarei Roman. Sa mearga de la Vila Lac direct in celula proaspat renovata de la arestul capitalei. Poate ii duc cei de la PMP si covorul ala rosu pe care il pregatisera degeaba.

 17. In tarile sarace, cum e si tara noastra, religia, muzica si sportul reprezinta un lux, pentru ca totul se reduce la supravietuire, care e conditia primordiala, de baza. Adica, mai intai trebuie sa poti sa existi, ca sa mai emiti pretentie de ceva. Cam atat despre f marea problema si poveste cu religia!

 18. Cu prilejul Zilei Femeii de 8 martie,doresc să transmit sincere felicitări echipei numeroase formate din femei care au menținut și au înălțat Antena 3 depășind stadiul așteptărilor noastre ca telespectatori și vă urez sănătate,putere de muncă și să fiți mai frumoase odată cu înaintarea în vârstă,Nadina Câmpean,Sabina Iosub,Carmen Avram,Dana Grecu,Oana Stancu,Oana Stănciulescu,Andrea Maneta,Alexandra Stoicescu,Alina Petrascu Felicitări corespondentelor,feliciări și La Mulți ani tuturor 😉

 19. Băsescu chiar e o victimă politică, a propriei politici! Ciorănia cu profit imediat în detrimentul unei afaceri sănătoase, dar care necesită un efort îndelungat. E plină lumea de escroci care încearcă să ne convingă că sunt afaceriști sau politicieni străluciți. Nu e vorba în nici un fel despre talent, doar de lipsa totală a conștiinței. Antagonismul fundamental nu este între săraci și bogați, ci între cei înzestrați cu și cei lipsiți de conștiință. Eu cred că este vorba despre o dilemă mai degrabă genetică, decât despre una morală.

  • Da.Aveti dreptate.La romani nu este numai vorba de o anumita traditie ci efectiv este vorba de o anumita…genetica a lor.Iar goana conducatorilor /politicienilor nostrii si aviditatea lor(dovedita in cei 25 ani) de …putere,avere ,bani,mosii este chiar o problema …genetica.

 20. pai cu ce e basescu mai patron de mafie politica decat ponta? cu ce e mai patron de mafie decat voiculescu ce inca mai baga bani in voi ca sa trompetati impotriva bunului simt zilnic? l-ati linsat zi de zi ani intregi pe basescu si familia lui, iar acum il chemati pe ponta sa planga ca o femeie ca familia lui e linsata? fara sa i-o linseze nimeni, ci doar sa ii cheme putin pe la dna sa explice cum s-au imbogatit ei din fonduri europene si bani ai statului.
  va mai rabda pamantul? cat plm credeti ca o sa mai dureze astea? cum credeti ca o sa puteti scapa basma curata dupa ce ani de zile ati turnat zilnic jeg in mintile oamenilor? credeti ca “libertatea de exprimare” va poate scapa cu minciunile si atrocitatile pe care le faceti 24/24? poate pe pamant o sa scapati…chiar daca mici, sanse sunt. Dar bucurati-va de ce mai prindeti pe aici cu banii primiti sa va prostituati, ca in orice alta lume…o sa fie vai si amar de voi si familiile voastre. Prea mult rau ati facut ca sa suferiti doar voi individual. Producerea de minciuna si mizerie zilnic e ceva ce trebuie sa se rasfranga asupra a generatii intregi ale voastre.

 21. pai cu ce e basescu mai patron de mafie politica decat ponta? cu ce e mai patron de mafie decat voiculescu ce inca mai baga bani in voi ca sa trompetati impotriva bunului simt zilnic? l-ati linsat zi de zi ani intregi pe basescu si familia lui, iar acum il chemati pe ponta sa planga ca o femeie ca familia lui e linsata? fara sa i-o linseze nimeni, ci doar sa ii cheme putin pe la dna sa explice cum s-au imbogatit ei din fonduri europene si bani ai statului
  va mai rabda pamantul? cat plm credeti ca o sa mai dureze astea? cum credeti ca o sa puteti scapa basma curata dupa ce ani de zile ati turnat zilnic jeg in mintile oamenilor? credeti ca “libertatea de exprimare” va poate scapa cu minciunile si atrocitatile pe care le faceti 24/24? poate pe pamant o sa scapati…chiar daca mici, sanse sunt. Dar bucurati-va de ce mai prindeti pe aici cu banii primiti sa va prostituati, ca in orice alta lume…o sa fie vai si amar de voi si familiile voastre. Prea mult rau ati facut ca sa suferiti doar voi individual. Producerea de minciuna si mizerie zilnic e ceva ce trebuie sa se rasfranga asupra a generatii intregi ale voastre.

 22. Mostră clară de ipocrizie cruntă.
  Acest animal biped era mare și tare, știa tot despre toți adversarii politici și din presă, îi jignea pe toți care nu i se făceau preș, pe cei mai mulți catalogându-i “pușcăriabili” deși nu fusese condamnați ori încă erau anchetați, iar acum o face pe victima propriului sistem mafiot creat, asemenea unui parazit, din și în interiorul sistemului de justiție!
  Cel mai bun leac pentru tot ce a făcut – nu înainte de a fi măturate toate slugile, cârpele, sclavii și sclavele din așa-zisa justiție pe care el însuși i-a numit în funcții – ar fi să fie anchetat corect și în detaliu, judecat corect în baza probelor – care sunt nenumărate – și condamnat, alături de toți complicii politici și din “justiție”, la mulți, mulți ani de închisoare, cazurile ALRO și Gazprom fiind și cele pentru care ar putea fi condamnat pentru înaltă trădare.

  • @Mădălin,
   Eu am mai spus-o pe aici, odată, și o repet.
   Mă mir că nu s-a întâmplat și la noi ca și la alții , doamne-ferește, (adică, cum s-a întâmplat mai de ceva timp în urmă cu Zoran Djindjici, care era liderul Partidului Democrat, ca și în cazul acestui Nemțov care și el , pesemne, a fost(că altfel nu se poate, măi nene?) tot membru al…. Partidului Democrat , dar de care acum toți ”democrații”, și de la ruși, și de la ”ieuropeni”, și de la noi, aud prima oară, umflându-i disproporționat meritele dizidenței sale cu pompa…funebră, (post-mortem firește) precum Blandianei dizidența-i penibilă datorată numai și numai motanului ei Arpagic, dizidență umflată cu o altă pompă, însă de tip.. GDS (Blandiana, tre’s-o știți, cea cu oftatul ei ”poietic”… inconfundabil, moștenit urmare bairamurile cu Gogu Rădulescu & șleahta de sinecuriști ai partidului comunist.
   Adică să se fi ajuns, vreau să zic, la situația la care la alții văd că se ”poartă”, ca băsescu al nost’ să fie mort, mort de-a binelea, nu de moarte naturală ci urmare a ceva, a vreunui ”accident” atunci la o lună, două, de la Alegerile prezidențiale din 2004, alegeri care au ”umplut” inimile multora de mândrie patriotică.(Atenție, nu și inimile PSD-ului!!!) Așa-i că dispărea, într-un an…doi, PSD-ul cu fulgi cu tot, membrii și simpatizanții săi urmând să fie căutați din casa in casa, din scară în scară(de bloc, firește) de cei de ”dreapta”, de cei dornici de răzbunare a morții, a celui care, în plină forță, întruchipa vârful de lance al luptei împotriva ”comunizmului” (inclusiv al celui chinez, sigur) idolul celor din alianta D.A și a presei intr-o unanimitate demnă de vremurile defuncte, urmând ca toți psd-iștii a fi beliți, siluiți în piața publică, puși pe coji de nucă, că ai dracului le mai plăcea ăstora, de dreapta, când băsescu promitea țepe in toată România pentru PSD-ul corupt. S-ar fi găsit și pe la noi, ca și la americani, vreun român ”Lee Oswald” putred de comunist( obligatoriu și…pro-rus), și să i se pună ca ăluia în cârcă un așa asasinat care a dus la ”Moartea unui Președinte”. O ipoteză ar fi că americanii au pierdut, și aici ca și în alte părți, ocazia unică să dispară odată cu idolul anului 2004 și ”comunistii” și ”securistii” din această țară ? Pentru că , dacă nu mă-nșel, și-mi aduc ceva aminte, și americanii au avut(și mai au …încă) un Partid Comunist până a murit Kenedy moarte care a pus capac existentei de facto al acestui partid după perioada inchizitorială, de renume mondial, McCarthistă,(ce băsistă, nene?!) , de-au fost stârpiți de-au ajuns ca număr cât PMP-iștii la noi.
   Ce s-a zis, de vreme ce vedem că n-a fost sacrificat ? De marota asta, cu ”comunistii” și ”securistii”, mai este nevoie câtă vreme mai trebuie să mai fie pus ”câte unul” la stâlpul infamiei pe astfel de motive ”băsist-Mccarthiste”.
   Deci fără a ști (ei, pe dracu , toată presa aservită-și nu numai- știa cine-i animalul…politic) ce-i în curul lui băsescu, și ce-i bese mintea ”democratului”, el ar fi fost de-atunci, și de-a pururi, un EROU. Un Erou al României democratice in luptă cu hidra COMUNISTA, Un Erou al.. Dreptei, bla…bla…bla…/nu-i așa?
   E prost cineva să recunoască așa ceva, și că astăzi 08,03,2015, dacă s-ar fi întâmplat ”nenorocirea” ăn urmă cu 10 ani…, cârduri de dreptaci, (de dreapta firește și nu psd-iști ”nenorociți” de stânga) adică cei care l-au votat și l-au pupat in cur pe acesta la Renumitele Alegeri Democratice din dec.2004 și ceva timp după, le-am vedea depunând jerbe peste jerbe, coroane peste coroane de flori, la mormântul Întâiului Încrucișător mort in lupta dreaptă cu ”comunistii”, ”securistii”, ”moguluii”, ”baronii”, ” tonomatele” și alte băsisme fluturate încă pe aici , și astăzi de alde @gheorghe/slash .

 23. De fapt nea Basica vrea ca ancheta sa o ocoleasca/evite pe fiisa si de aia incearca cu disperare sa atraga totul asupre lui.Dar de fapt el s-a folosit si de fiicasa in aceasta afacere .Deci o sa iasa amindoi mai mult decit sifonati ,ba chiar inchisi pentru multiple nereguli.

 24. Dle RADU TUDOR am citit din intamplare toate articolele de pe http://WWW.avertisment.ro si pot sa spun ca nu mai inteleg nimic !!??.Nu spun ca, pana acum, eram convins totalmente ca toti indivizi (apartinand factorilor de ..decizie din parlament,presedentie, guvern,servicii,justitie… ) sunt patrioti …ba chiar dimpotriva banuiam ca unii au fost/sunt tradatori (fara acest adevar/fenomen n-am fi ajuns astazi o colonie …saraca si mizera).Insa ce am citit/gasit in aceste articole intrece orice ..inchipuire(chiar daca ele ar porni de la premisa ca sunt simple…povestiri stiintifico-fantastice si tot ar merita sa fie luate in discutie de catre ….parlament ,presedentie… si apoi sa fie informat tot norodul incat sa realizeze toti cetatenii in ce lume stramba …vietuim !!!).
  Oare hamaseala/aviditatea ,proverbiala, a romanului dupa …PUTERE,AVERE,BANI,MOSII poate face/poate duce la atatea actiuni mizerabile,ale acestor indivizi(care ne conduc si ne decid soarta,de 25 ani) indreptate impotriva ..semenilor lor,impotriva poporului propriu,impotriva tarii ).
  Poate ar fi cazul ca,pe viitor, dnul presedinte IOHANNIS sa-si informeze poporul nu numai despre sarbatori,evenimente si flori frumoase ci si despre ….partea urita si mizerabila a societatii romanesti(o societate “vaccinata” se poate apara mai usor de toti “virusii ” care o pot …ataca).

 25. I-as pune o singura intrebare : Cat de idiot trebuie sa fii, ca sa spui ca esti o ” victima politica ” ????
  Dar mi-a teama ca nu va putea sa raspunda.
  Sunt tare curios ce va spune atunci va fi arestat preventiv si ulterior va avea de executat pedeapsa privativa de libertate pe care o merita cu varf si indesat.

 26. Păi e , săracul, victimă politică… E victima propriei sale politici.
  .
  E ca și cum un sinucigaș s-ar plânge de crimă.

Leave a Reply