In ultimul an, mai mult incidente si accidente extrem de grave au avut loc pe teritoriul Rusiei. Comunitatea internationala n-a aflat aceste grave probleme de la Moscova, ci in urma aparitiei efectelor grave la adresa sanatatii oamenilor si a imaginilor parvenite de la martori oculari.

3 COMMENTS

  1. In mod normal nu trebuie sa va cred. Guvernul si institutiile abilitate(care?) in frunte cu purtatorul de cuvant conform procedurilor( care?) probabil laudarosul arafat sau marmureanu linistitorul sau de la sanatate publica ???….. Ce stu este ca am scris la min sanatatii ca salvarile fara motiv (acum au gardul lui firea) altele decat isu, ne lasa surzi si urla la 2-3 noaptea tulburand linistea. nu mai zic ca ii lasa surzi si pe militieni. Onor min sanatatii a transmis petitia la min de interne cica ei se ocupa de sanatatea urechilor. Min de interne a raspuns ca totul este conform procedurilor si conform legislatiei??/ In concluzie trebuie sa devenim surzi ca este o stare normala. Pai ce sa mai zic de catastrofe si alte probleme gen virusi prietenesti din rusia…… Domnule la noi este catastrofa de prostie si lipsa de respect. Daca maine murim nici nu stim. Ghinionul celor care nu instiinteaza populatia este ca mor si ei. Poate mai scapa nuti in costa rica si duce viata mai departe…. La cernobal a anuntat cineva? Toate calamnitatile au fost comentate grijuliu sa nu supere min de externe sau interne si s-au facut statistici de nici acum nu stim victimile si numarul lor. PCR si urmasilor sunt o rusine pentru Romania!

  2. Rusia are o disciplina recunoscuta, la nivelul imaginii, aproape de Coreea de Nord. Nu sunt accidente, ci “influentari prin frecvente”…

Leave a Reply