Înaintea Comitetului Executiv (CEx) al PSD în care Viorica Dăncilă ar urma să predea puterea în partid lui Marcel Ciolacu și unei echipe colective de conducere, mai mulți lideri social-democrați s-au întâlnit în biroul președintelui Camerei Deputaților.

Cu susținerea a 35 de organizații, Marcel Ciolacu va propune o conducere colectivă, avându-l ca locotenent pe Paul Stănescu, plus 8 vicepreședinți regionali. Mandatul noii conduceri urmează să dureze până la congresul care ar putea avea loc în decembrie sau ianuarie, scrie antena3.ro

Paul Stănescu, Florin Iordache și Mihai Fifor au venit la discuții cu Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a avut, luni, o discuție cu Viorica Dăncilă și a convins-o pe aceasta să-și depună demisia din fruntea partidului. Luni seară, el a reușit să coaguleze susținerea liderilor PSD pentru a fi susținut ca președinte interimar al PSD. De altfel, din viitoarea conducere vor face parte Paul Sănescu, Claudiu Manda și Niculae Bădălău până la organizarea unui congres extraordinar.

6 COMMENTS

 1. La vremuri noi…tot noi…
  Vai de reformare…Ciolacu…Stanescu…Oprisan….
  Legal: ar trebui sa ramana conducerea asta pana la un nou Congres.Nu puci.
  Se vede urat dinafara….Ca o haita care, dornica de o bucata, sfasie partidul.
  Se vor trezi sfaramati in bucati.Fara putere… chiar peste 5 ani…

 2. dacă reforma PSD-ului stătea în dl Ciolacu atunci înseamnă că membrii acestui partid nu au înțeles mesajul electoratului.

  • N-au inteles si nici nu vor intelege urmatoarele: 1. Atacul sustinut contra justitiei, care a dus la eliberarea a mii de hoti, talhari si violatori. Aici, vina este asociata cu o Curte Constitutionala corupta. Bat moneda pe abuzuri. Sa fim seriosi: si in SUA exista erori judiciare. Ar trebui sa invete regula “80/20”, dar nu, nu, nu, nici macar nu se gandesc cat de tare au gresit. (Aici a fost radacina a tot ce avea sa urmeze si cat timp nu adresezi cauza/cauzele nu vei gasi remediul). 2. Instalarea la butoane in toate functiile aducatoare de bani a copiiilor, nepotilor, rudelor, sotiilor, fiilor,amantelor si lista poate continua. 3. Nu poti convinge ca esti de stanga, cand tu esti “stanga caviar’ in momentul in care ai atatia oameni saraci si copii care merg la culcare flamanzi in fiecare tara. In concluzie: toate masurile lor, toate declaratiile, au inceput sa fie percepute tot mai des ca o insulta, chiar si de oameni care, in mod firesc, au fost si raman de stanga. PS Domnule RT, atat timp cat nu intelegeti si nu vor intelege (multi) ca abuzurile nu justifica daramarea unor institutii,sisteme si mecanisme, sa nu va mirati de “rezultatele” fabuloase si, culmea paradoxului! nici de absenta infrastructurii. Publicati? Dati ok, au ba, ca acum suntem in “Salvand PSD” pe tipicul “Saving Private Ryan”?

 3. Este clar, lenesi la conducere. Atat PSD cat si PNL este plin de conducatori lenesi fara pasiuni, abilitati, pentru ca in viata lor nu au lucrat in sistem sau in afara lui. Si daca au lucrat au facut-o fiind la butoane. Oare e nevoie sa fi la guvernare sa ajuti oamenii? ONG-urile nu au putere executiva si fac lucruri pentru cetateni.

  De ce nu incepe sa se reformeze INTREAGA politica prin infiintarea unor departamente tip ONG in interiorul partidelor unde fiecare sa demostreze in orasul, in judetul sau in comuna in care locuieste ce a facut si ce face pentru omul de rand (cu fapte nu cu vorbe si promisiuni).

  Doar lucrand si rezolvand problemele cetatenilor, neavand functii guvernamentale, unul poate sa dovedeasca ca atunci cand va fi consilier, primar, senator, deputat, ministru, presedinte, etc va folosi puterea si forta sa pentru bunastarea cetateanului.

  Daca nu trec prin anumite etape TOTI politicienii doar exista pentru: salarii, pensii si beneficii personale pentru familie si prieteni.

Leave a Reply