Marele compozitor si interpret Nicu Alifantis isi striga supararea printr-un mesaj postat pe Facebook :

Iote, ce-mi fu dat s-aud azi!
Cineva, persoană cumsecade, nu spui cine, s-a oferit să mă sponsorizeze, dar cică ar trebui să-i dau o patalama cum că sunt artist, ca să poată face asta.

„Potrivit Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, Art.4, lit. d), orice persoană fizică cu domiciliul în România, a carei activitate într-unul dintre domeniile prevazute la lit. a) este recunoscută de către o persoană juridică fără scop lucrativ sau de către o instituție publică, ce activează constant în domeniul pentru care se solicită sponsorizarea.”

Doamna Ministru Corina Șuteu, că tot ne știm de-o viață, n-ați vrea dumneavoastră să-mi dați un atestat cum că aș fi artist? Nu de alta, dar e ușor jignitor când după 43 de ani de activitate, cu oareșce lucrări, gen vinyl-uri, cedeuri, devedeuri, cărți, premii și vreo 5000 de spectacole, vine cineva și îți cere așa ceva, pentru că așa zice la lege!

PS : Eu le am pe astea, dar cred că sunt cam vechi.

14333730_10153916294638733_7200588138427320415_nOi fi în ilegalitate?

10 COMMENTS

  1. mult mai misto e sa incerce sa obtina o adeverinta ca traieste, ca exista… sa vezi atunci distractie

  2. Ma uitam cu atentie pe atestatul si cartea de membru, pe cea de membru semneaza marea Dina Cocea, nu stiu daca e semnatura originala sau stampila, oricum acestea au o valoare si semnificatie deosebita pentru artist cat si pentru noi cetatenii care-i respectam si cunostem parcursul artistic.

  3. asa ii trebuie daca nu s-a orientat in viata. sa puna si el o zvastica pe crupa unui cal mov si sigur primeste 2 – 3 patalamale ca e cel mai mare artist roman in viata si sigur da concerte la new york. sau poate il intreba pe busoi, marele sef al marelui partid basisto-liberal haripa bucuresti. am aflat dintr-un comunicat de presa ca de vina ca noi bucurestenii nu vom avea bucuria ca orasul sa devina capitala europeana a culturii in 2021 este …..fireaaaaa! normal sa afirmi asa ceva cand ai creierasul mai mic decat nuca. deci un primar general numit de doua luni de zile e de vina ca nu a reusit capitala tarii sa castige concursul. oare de ce? ne facem ca uitam cam cati primari penelistii a a vut bucurestiul dupa 89? ne facem ca uitam cine a dominat consiliul general in ultimii 10 ani? ne facem ca-l uitam pe hamesitul sava cand se distra in functia de promar gemeral pana la alegeri? oare cate tampenii poate spune busoi asta si cine naiba promoveaza o nulitate ca asta? si ca sa inchei cu o gluma cred ca lui busoi i se potriveste de minune reclama cu “bravo micutule” , ai talent, tampenii ca tine mai rar sunt spuse de politicieni.

    • Marile caractere nu se prostitueaza indiferent de “orientare”, cu atat mai mult cand acestea au razbit in vremurile apuse, acum vezi Doamne e democratie.

Leave a Reply