Marele profesor doctor gastroenterolog Alexandru Oproiu implineste pe 1 Decembrie 88 de ani.

Este creatorul scolii romanesti de gastroenterologie, a vindecat sute de mii de romani de cele mai grele afectiuni, munceste de peste 60 de ani cu un entuziasm nebun. A condus 21 de ani Spitalul Fundeni, a fost de 2 ori secretar de stat in Ministerul Sanatatii, este invitat an de an la toate congresele mondiale de gastroenterologie, este la curent cu cele mai noi tratamente.

De altfel, la aceasta venerabila varsta, dom profesor vine in fiecare dimineata la ora 7,00 la serviciu si are consultatii inclusiv la clinici private.

E un model de performanta profesionala, patriotism si eleganta personala fara egal.

La multi ani, domnule profesor Oproiu !

3 COMMENTS

  1. https://www.activenews.ro/cultura-istorie/Generatia-Unirii-secerata-in-inchisorile-comuniste-153684

    Chiar daca nu-l publici te rog citeste! Nefacind parte dintr-o asemenea familie, nu stii cum este sa traiesti aceste lucruri! Asta este motivul a tot ceea ce vezi, astazi, in Romania! Cei care au organizat si infaptuit aceasta crima au stiut f Bine ce fac. Ceausescu are o mare vina, iar romanii n-o vad! Nu ma mira! Sintem un popor decapitat si astea sint consecintele. Gresiti mult, dar nu mai pot avea pretentii la nimeni si nimic.
    Mircea Badea, despre cea mai tristă poveste: „E profundă, ca un blestem”
    https://www.youtube.com/watch?v=_h53vSvzPKQ

  2. Ma plec in fata unui OM in slujba omului,dedicat sanatatii omului si cu o permanenta sete de cunoastere ignorand anii care-l cuprind!LA MULTI ANI!

  3. Faceti un interviu cu marele scriitor Dinu Sararu, cit mai este printre noi! Nu mai avem multe valori!

Leave a Reply