Portul măștii trebuie să devină obligatoriu peste tot în țară, în toate locurile publice și la toate locurile de muncă, indiferent dacă vorbim de locuri publice din interior sau din exterior, iar firmele și autoritățile trebuie să-și decaleze programul astfel încât și transportul public să funcționeze cu o încărcare mult mai mică permițând distanțarea suficientă între persoane.

Din pacate, aceasta masura cu decalarea programului trebuie decisa de Guvern (ora pentru privati, ora pentru cei de la stat). Lasata la mana oricui, masura va fi haotica si de neimplementat.

 

1 COMMENT

  1. Radu, nu sunt in stare acesti trantori sa monteze masca la botul propriu, dar sa mai faca ceva privnd coro?! Nicio sansa! Si-apoi, de e pana corbului restrang drepturile cetateanului daca virusul este partener indelungat pentru cetatean , virus cu bazele merkel-decimare?! Pute a saracie si sclavie urmate de violenta extrema, infractiuni de furt si orice excrocherii! Intrebari decente:
    – Cumva robotul imprastie virusul prin comanda doar noaptea?
    – Cate valuri vor mai fi imprastiate si cu cat creste concentratia pe fiecare val?
    – Cat timp limita exista la dispozitie pentru ordinul “decimarea natiunilor”?
    Apropo de exprimarea “s-a imbolnavit de coro”, vreau o traducere reala a exprimarii! Cum s-a imbolnavit de coro?, a bagat gura in sac si a luat o gura?, a dus un pumn plin cu coro acasa?, a cumparat un kil de coro si s-a imbolnavit cu buna stiinta?, precum mancarea expirata cumparata de la market si te-a apucat cacarea? Nu cumva virusul fiind in aer s-a lipit, s-a plasat, l-a imbratisat pe cetatean? Pot fi destule verbe folosite dar nu verbul care invinovateste cetateanul nevinovat! De unde stie cetateanul ca in zona sau locatia unde este, poate fi iubit si imbratisat de coro? Sa puna table avertisment cu mentiuni clare “OCOLITI ZONA, VIRUS UCIGAS” si cetateanul ocoleste sau se fereste! Nu cum se trezesc nespalatii astia de lux si invinuiesc cetatenii!

Leave a Reply