Nicolae Banicioiu pe Facebook :

Dragi prieteni ,

Am decis sa merg mai departe cu Victor Ponta si ceilalți colegi din guvernarea de succes pe care mulți dintre voi ati apreciat o si ati susținut o in atitea rinduri votând psd ! Îmi pare rau ca azi psd ul se afla in situația comica de a încerca sa ajusteze programele începute de noi cu echipa de rezerve repetând rateuri zilnice transformând renumele nostru de partid al profesioniștilor in subiect de gluma peste tot!

Mergem înainte consecvenți angajamentelor noastre de a moderniza România si nu de a o rePeDeLiza cum momentan o parte a conducerii psd de azi încearcă !

Nu PD-L pina la capăt ! Trădători sunt cei care au fost complicii căderii guv Ponta si susținerii lui Cioloș in parlament in 2016!

Stinga va redeveni ce a fost după ce actuala gasca de PD-L-iști de la conducerea psd pleacă acasa !

14 COMMENTS

 1. “Trădători sunt cei care au fost complicii căderii guv Ponta si susținerii lui Cioloș in parlament in 2016!”
  E bine ca Banicioiu pune umarul la daramarea guvernului si a lui Dragnea.
  Banicioiu vorbeste penibil despre Ciolos. Banicioiu nu e la nivelul unui tehnocrat, e tot o pleava PSDista care daca nu mai e bagat in seama fuge unde poate manca si gura lui ceva.

  • Nu trebuie sa vorbeasca nimeni penibil despre Ciolos ca sa stim ca Ciolos este penibil si la fel de penibil fiind si ala care l-a numit premier si care si-a tras singur o mare tzeapa cu Ciolos.Ghinion!!!.Ce sa se mai spuna acum,mai ales dupa ce a vazut toata Romania cat de “competentii” conducatori au fost,sunt si ar mai vrea ei sa fie, si unul, si celalalt.

 2. Da, exact ce spuneam, fostii incearca sa profite de pe urma dezastrului acestei guvernari. Pe undeva cred ca ar fi biner pentru viitorul Romaniei sa se scape de gasca asta a baronilor locali, pe de alta parte nu pot sa nu uit nici aroganta celorlalti. Dar traim cu speranta ca au invatat ceva in acest interval de aproape 3 ani, au vazut si ce prapad lasa in urma Dragnea deci sunt sanse sa fie un pic mai bine cu Ponta si ai lui pt ca tot PSD va ramane la butoane, sa nu ne amagim.

  • Care este “dezastrul” acestei guvernari? Ce “prapad lasa in urma” Dragnea ? Au scazut conturile evazionistilor in banci,sau ce?

 3. Banicioiu pare mult mai curajos decat Ponta ,si uite asa mai aflam niste intentii ” bune ” pe care PSD-ul le pregateste ,oare cand se refera la rePeDeLizare despre cine este vorba ? Cred ca nu e Dragnea LOL !

 4. Ce sa spun! Si-a dat seama Banicioiu ca PSD-ul e naspa. Cand era bagat in seama si era si el la masa bogatilor nu stia.
  Iar Dragnea e mai penibil decat Banicioiu. Adica astia care pleaca din PSD sunt niste tradatori si niste sobolani, In schimb aia care vin in PSD de la alte partide sunt oameni de valoare. Curva mai e politica asta!

 5. D-le Banicioiu
  Cei care v-au apreciat guvernarea au fost doar niste lingai. Toti cei care ați guvernat această țară, suntets vinovatV de jefuirea României si ar trebui să fiți condamnați la moarte.
  O guvernare bună ar fi fost dacă românii nu ar fi fost obligați să-și parapărăse țara pentru o bucată de pâine.Voi ați sărăcit România. Unul din 3 copii trăiesc într-o sărăcie severă,17% dintre cei care muncesc trăiesc în sărăcie, 1,5 milioane de pensionari trăiesc cu mai puțin de 600 de lei,8,9 milioane de români trăiesc în sărăcie.In spitalele românești mor oamenii cu zile.Din vina voastră jumătate din teritoriul României nu ne mai aparține.In România justițiabilul nu beneficiază de un proces echitabil.Puscariile sun pline de oameni nevinovați… Dacă nu vă oprea Antonescu,ati fi dat și Rosia Montană…
  Voi sunteți dușmani acestui popor….
  Sper să nu închid ochii,pana nu veți plăti….

 6. Adica in actualul ,respectiv fostul psd vor ramane doar pdl-istii care au acaparat psd-ul? Hai sa vedem daca aveti curajul sa ii marginalizati pe mutatii pdl in psd cu ani in urma si daca psd-ul,acest pro-ROMAN a va fi social democrat real,de partea cetatenilor si tarii!

 7. Locul ăsta a devenit un fel de Piața Victoriei pentru tot felul de frustrați, hateri și alți țopăitori… Nu prea populat, totuși! S-or fi redus “stimulentele”, au rămas doar niște pârțotești… Unde sunteți voi, Carmen, Ovi, Cici & Co., adevărați shiteateri, deliciul celor care vă urmăreau zvârcolelile?
  P.S. Cenzura fiind activă, la fel ca și alți cunoscuți ale căror observații nu au fost acceptate – dreptul domniei sale! – de domnul raduminustudorpunctro, nu mă aștept să-mi găsesc vreodată postarea asta! M-am adresat doar domniei sale domnuluiraduminustudorpunctro 😛

 8. Daca Ponta isi pune cenusa in cap…si isi cere iertare ca a primit in partid, PeRepedeInainte, muuulti pdlisti !
  Si ca a facut un pact cu diavolul de la Cotroceni !
  Sa si ceara scuze si fata de Antonescu si poate va fi iertat !

Leave a Reply