Ma bucur ca pe zi ce trece, tot mai multi romani se alatura efortului de a bate obrazul politicienilor, partidelor si institutiilor responsabile pentru dezastrul din infrastructura romaneasca.

Azi de randul marelui artist Gelu Nitu. Iata mesajul sau :

Ne poate explica și nouă , vreuna din onor formațiunile noastre politice , care ar fi miraculoasa lor strategie de terminare a autostrăzilor ? Dar așa…clar… pe limba noastră…..să înțelegem și noi ăștia , proștii . Fără abureli , fără bâiguieli , fără explicații penibile de genul : , ,, am oprit lucrul la autostrada cutare pentru că ne- am dat seama că pe traseul respectiv am fi deranjat locul de odihnă a 7 broaște jucăușe……sau……am putea strica un coteț in care un cetățean respectabil crește 2 capre blânde ?”” Gluma-i glumă dar problema e teribil de serioasă. Nu am văzut încă pe nimeni spunând : ,, ne este rușine pentru nerealizările noastre “” Vorbește lumea că una din cauzele pentru care s au anulat contracte cu firme de construcție ar fi neînțelegerile la șpăgi . O fi adevărat ? Dumneavoastră…. toți…dar absolut toți cei care ieșiți în haite ,cu eșarfe și antemergători să cerșiți bunăvoința naivilor și să promiteți care mai de care mai răspicat , tradiționala sintagmă : A SOSIT TIMPUL , nu-i așa că sunteți absolut convinși că nu veți realiza mai nimic din ceea ce propuneți ? Am fost dezamăgit de toți cei pe care i- am votat. Mă voi duce și acum, fără să am convingerea că voi vota cu cei care vor confirma așteptările.

P.S Așteptăm în clar expunerea proiectelor pentru autostrăzi. Străduiți- vă să fiți credibili. Nu prea mai merge cu gargara. (Vă rog , nu-mi atrageți atenția că duminică votăm pentru altceva. Știu . Ce pun eu in discuție e o chestiune care ne privește pe toți și care ar trebui să fie in atenția noastră – zilnic)

2 COMMENTS

  1. Ba esti prost, PSD-isti mai da si 100 de milioane euro, dacă reușesc să termine autostrada mai devreme de cei 4 ani estimați, zice Cuc… prostimea plateste o taxa de 6,3 euro + TVA pentru 100 km autostradă înseamnă aprox 7, 56 euro în total x 4,75 lei/ euro = 35,91lei calcul facut la cursul euro actual ,ba da peste 4 ani ,sper sa se duca in pustiu guvernu psd pe persoana fizica ! Daca nu ,taxa aia pe km sa o plateasca tot personalul de la CNAIR impreuna cu Cuc timp de 25 ani !

Leave a Reply