Directorul general Antena 3 Mihai Gadea i-a transmis un mesaj important moderatorului Dana Grecu :


14718883_1454196754609422_5539982875297298904_nLa mulţi ani unei foarte bune prietene şi unei jurnaliste extraordinare!
Să ne trăieşti, Dana!

 

11 COMMENTS

 1. Este singura persoana pe care o urmaresc cu placere,are nerv si nu se uita sa vada de unde vine politicianul din studiou,nu se uita in alta parte cand acel secretar general al PSD bate campii cu nesimtire sau un altul PNL doarme pe el nestiind ce sa spuna si balmajeste niste minciuni.Ca este Ponta sau Ciolos daca le comit platesc,nu-i iarta,le da la menisc.Ma mai bucur ca domnul Tudor ii ia mereu apararea pt ca nu-i asa cand esti femeie si ziarist obiectiv pe deasupra nu pres in fata invitatilor multa lume te cam ataca te cam ia in colimator…Nu concep Antena 3 fara Dana Grecu …Serios…La Multi Ani doamnă !

 2. La Multi Ani Dana si multa sanatate!Sunteti tare simpatici si…foarte important, sa nu abandonati A3!Este o parte din cei care vrem o Romanie mai buna… stim e greu, dar incercam!

 3. La mulţi ani Dana noastră a tuturor care te iubim şi îti dorim tot binele din lume! Să ai sănătate şi o viaţă frumoasă şi împlinită, alături de cei dragi!

 4. Va rog sa-i transmiteti colegei Dvs., Doamna Grecu un traditional La Multi Ani ! cu sanatate, realizari si cat mai multe emisiuni in cadrul ANT 3 o veritabila televiziune nationala.

 5. La mulţi ani, Dana!
  Să te simţi iubită de ai tăi care-ţi sunt aproape şi să ai grijă tu de tine, numeni nu te va ocroti chiar dacă i-ai făcut un bine cândva! Nu-ţi face nimeni statuie că ai muncit sau ajutat în loc să ai grijă de tine, de sufletul tău! Doar tu ştii ce este mai bine pentru tine!
  NU UITA:
  Să fii iubită de cine te merită, draga noastră!

Leave a Reply