Realizatorul Sinteza zilei, Mihai Gadea , CEO al Antena 3, a lansat aseara un mesaj de protest national in semn de solidaritate cu victima violului de la Vaslui :

“Incă din 28 iunie am relatat şi ne-am indignat în faţa unei nedreptăţi cumplite: violatorii de la Vaslui au fost lăsaţi în libertate. Diseară vă aştept să vă alăturaţi unui demers la nivel naţional, o formă de protest, solidaritate şi luptă pentru toate victimele nedreptăţilor!”

Cocarda alba pusa la rever e semnul de solidaritate cu acest protest. Trimiteti pozele voastre cu acest semn.

 

10 COMMENTS

 1. cu toata dragostea pentru ca nu poti sa fii un om sanatos la cap si sa nu te miste cand un jurnalist i-a intrebat daca sunt mandri de ce au facut si un gunoi a spus ca da ,el este mandru .Te cutremuri ,nu poti sa crezi ca este adevarat .oare judecatoarea care i-a lasat liberi s-a gandit vreo clipa ca in niste imprejurari nefericite ar putea sa fie in locul acelei copile?sau poate fiica sau vreo nepoata a ei ?nu se poate exprima in vorbe atata durere pentru un biet copil .

 2. Cu ceva timp în urmă am atenţionat despre aceste măgării trecute cu vederea dar puţin mai mult impuse din cauza legislaţiei incoerente şi aprobată intenţionat(cred eu) strict pentru a distruge o naţiune. Vom ajunge ca populaţia din Filipine: violul ţi abuzule de orice fel reprezintă artă şi comunicare în mintea bolnavă a conducătorilor domni de cea mai joasă speţă cu moralitatea la genunchiul furnicii. Cred că acum o lună, am citit un articol în care madam merkel era împotriva homo şi lesbi plus restul. Ce să vedem: totul se impune ca directivă internaţională de la UE prin manipulare cînd de fapt, este lege scrisă: orice ţară sau popor îşi stabileşte proiectul de ţară şi cum vrea să trăiască! Populismul extravagant este la cote alarmante pentru că oamenii CRED în tot ce li se spune!
  PENTRU ORICE OM CARE MAI VREA SĂ TRĂIASCĂ ÎN LINIŞTE:
  OAMENI BUNI NU MAI CREDEŢI ÎN CE VI SE SPUNE PÎNĂ CÎND NU TRECEŢI PRIN FILTRUL MINŢII ŞI A CREIERULUI ŞTIRILE BĂGATE CU FORŢA PE GÎT, APOI LUAŢI O HOTĂRÎRE! NIMENI NU NE VREA BINELE!

 3. LAS’ CĂ-I BINE-AŞA!
  **Situatie incredibila de la Lugoj, unde membrul unui clan tiganesc a obtinut in instanta protectie din partea politiei, 24 de ore din 24. Barbatul sustine ca este amenintat de un clan rival, care ii cere 400.000 de euro. Reprezentantii Inspectoratului de Politie Timis si cei ai Curtii de Apel Timisoara au refuzat sa comenteze aceasta situatie iesita din comun. ”Situatia este aberanta pentru ca daca stii din partea cui vin amenintarile ar trebuie sa ii arestezi pe aia, nu sa protejezi omul non-stop”** SPUNE AVOCATUL DAR NU ŞI JUDECĂTORUL SAU PROCURORUL ORI LEGEA!
  HALAL! ÎN LOC SĂ FACĂ DREPTATE ŞI SĂ-I SALTE, ÎI PĂZESC PE BANII BUGETULUI DE STAT ŞI INFRACŢIUNILE CURG FĂRĂ OPRIRE!
  O FI BINE? O FI RĂU?

 4. Intotdeauna gesturile de solidaritate sunt binevenite totusi cred ca este de datoria justitiei sa-si faca datoria si cat mai repede. Oamenii reprezinta pericol social, iar lasarea lor in libertate nu a fost una de bun augur. Cu sau fara cocarda, eu si pana la ultimul puscarias care nu este acolo pentru viol sunt sigur ca suntem solidari cu gestul domnului Gadea.

 5. E greu de crezut ca acesti asa numiti oameni mai au ce cauta printre noi au distrus o viata o fata care nu va uita niciodata asta pentru ca sa nu se mai intample ar trebui castrati si multi care ar avea de gand sa faca asa ceva se vor gandi de doua ori inainte s-o faca

 6. Stimate Domnule Radu Tudor, va multumesc ca m-ati contactat bineinteles ca voi fi SOLIDARA cu adolescenta umilita de asazisul ”STAT DE DREPT”unde a fost procurorul??? ce ancheta penala a facut?acest procuror care are tupeul se se numeasca MAGISTRAT a facut o reconstituire a multitudinii de infractiuni penale savirsite de cei 7 dementi? care nu merita sa fie numiti -animale-(animalele sunt mai bune decit o mare parte dintre oameni)care in conformitate cu noul Cod Penal si Procedura Penala (votat prin asumarea raspunderi guvrnului ”boc”votat la semnul cu degetul al minunatului domn din Galati care ne-a adus-o pe cap pe celebra Livia Stanciu la ICCJ) ar trebui sa li se aplice cumularea infractiunilor saviesite de cei 7 ”magnifici” cam 25 de ani ca sa se sature iar, atunci cind vor ajunge la penitenciar vor avea
  o” primire ”minunata’,speciala pentru violatori aplicat de ceilalti detinuti pentru diverse alte infractiuni
  Cum este posibil ca o femeie??? ”judecator”(ce facultate a absolvit aceasta cucoana a facut ”scoala de dans si maniere elegante”???) cum a putut sa emita o astfel de sentinta???in favoarea unor scelerati care se plimba nestingheriti pe strada si ii rid in nas victimei lor? pentru ca asa este cu NOUL STAT DE DREPT CREAT DE BASESCU SI ”DOAMNA???”’ CARE ACUM ESTE LA MARE IN VACANTA CARE ISI ETALEAZA NURII SI FORMELE PLINE DE CELULITA CARE AU CREAT CU MULTA METICULOZITATE IMPLEMENTIND IMPOSTURA TRINOMULUI CARE ACUM IN PREZENT S-AU INRADACINAT NEPERMIS SI FOARTE PERICULOS PENTRU NOI TOTI TAITORII AI ROMANIEI
  ACEST TRINOM INFRACTIONAL PENTRU CARE NOI PLEBEA NU CONTAM SI ACUM AM AFLAT ATIT DE LA CELEBRUL RICA VENTURIANOOO -vasilica -cristi danilet-care are tupeul sa se prezinte in calitate de JUDECATOR DESI COLEGII LUI L-AU DEMIS CA NU NOI ROMANI NU AVEM DREPTUL SA VORBIM, SA NE MANIFESTAM PENTRU CA NU AVEM NICI UN DREPT IN TARA NOASTRA”ÇEI DE LA =CSM= POATE NU STITI ACESTI DOMNI SI DOAMNE??? SUNT DE ESENTA DIVINA SI NU TREBUIE SA FIE DERANJATI???PENTRU CA ATACAM” STATUL DE DREPT ‘= CIT SI DE LA NEVORBITORUL MINISTRU DE JUSTITIE STIMABILUL DOMN ROBERTO??? CAZANCIUC SLUGARNIC IN FATA LUI C. KOVESI (POAE ARE SI EL SCHELETE LUI IN DULAP) PE POST DE MOLUSCA CU PRUNE IN GURA PRECUM SI DE LA PREOCUPATA COOPRESEDINTA PNL VOPSIT ”MADAM GOR-GHIU”DEVENITA O VEDETA DE VAZA AL ”PDL” CARE CLAMEAZA CA NUMAI JUSTITIA POATE SA FACA DREPTATE CARE ”DREPTATE?????????” UNDE ??? OARE SE POATE UITA CUM AM FOST VIOLATI ACUM 3 ANI??????????? AM FOST VIOLATI NOI TOTI CEI 7.400.000 DE ROMANI LA REFERENDUMUL DIN 2012 SI UN GRUP INFRACTIONAL BINE ORGANIZAT NE-AU SILUIT ZILNIC PINA SI-A INCHEIAT MANDATUL PE NOI ROMINII CU PREZENTA NEFASTA A NEMERNICULUI DE basescu care exact ca cei 7 violatori NE SFIDEAZA si NE RIDE IN NAS STA INTR-O VILA SUPERBA PE CARE NOI I-AM RENOVAT-O.
  NOUA ” MAHALAUA INEPTA”ACEST INFRACTOR ISI PERMITE SA NE DEA CHIAR LECTII DE MORALA FARA JENA IN FIECARE ZI IN LOC SA STEA INTR-O CELULA DE 4/4 CARE AR TREBUI SA FIE RESEDINTA LUI PINA LA SFIRSITUL ZILELOR LUI PENTRU INFRATIUNEA ”DE VIOL IN FORMA CONTINUATA” IMPOTRIVA POPRULUI ROMAN”SI CONFISCAREA AVERII LUI SI FAMILIEI LUI PENALE
  Actiunea pe care Domnul Gadea a initiat-o sper ca va trezi Spiritul Civic al acestui popor umilit ”violat”TRAIESC CU SPERANTA ?POATE??? ca se va gasi o formula o Noua Forma de Protest impotiva faradelegilor savirsite de ”CAPII INSTITUTIILOR DE FORTA”’AJUTATI DE SEVILISMUL UNOR JUDECATORI SI PROCURORI VULNERABILI CARE NU AR REZISTA IN SCAUNUL PE CARE IL OCUPA IN MOD ABUZIV SI IN CARE CHIPURILE AU SENZATIA CA IMPART DREPTATEA???CITA FATARNICIE CITA MIZERIE LA CITA UMILINTA ESTE SUPUS ACEST POPOR CARE SPER SA NU DEVINA O POPULATIE
  Trebuie sa ne unim sa protestam sub orice forma pentru ca acesti indivizi numiti in mod inspirat=TRINOMUL= SA DISPARA ASA CUM LA FIECARE EMISIUNE DOMNUL RAZAN SAVALIUC ISI STRIGA SI NE STRIGA NEMULTUMIREA REVOLTA CA ACESTI INDIVIZI FARA SCRUPULE SI FARA DUMNEZEU INCA MAI STAU PE ACELE SCAUNELE PUTERI CARE LE MURDARESC
  ACEST ”TRINOM”MOSTENIT DE LA BASESCU DAR CONSOLIDAT DE CALATORUL NOSTRU PRESEDINTE JOHANNIS+”PRIMA DOAMNA???” CARE CRED NU AU INTELES INCA CEA CE LI SE INTIMPLA ,CRED INCA NU SI-A REVENIT CA A AJUNS LA COTROCENI IMPINS DE ”PPE ”NUMAI CA SA FACA JOCURILE MURDARE ALE DOAMNEI MERKEL IN MOD SLUGARNIC
  Va ADMIR si va respect CURAJUL VA TREBUI SA LUPTAM PINA LA CAPAT POATE VOM REUSI
  Va multumesc ca existati ,ca ne semnalati toate mizeriile savirsite de nemernici mai mici dar, mai ales NEMERNICIILE CELOR CARE SE CRED NEMURITORI sper ca le va veni si lor rindul intr-o buna zi sper sa o apuc si eu???
  In concluzie si poate IMPREUNA vom reusi sa NU MAI fi o POPULATIE CI UN POPOR RESPECTAT

 7. Somnul ratiunii naste monstrii!!!Unde s-a mai vazut ca un viol sa fie denumit sex surpriza?Aici nu era vorba de o petrecere surpriza pusa la cale de cei dragi.Aici e vorba de o marsavie pusa la cale de niste monstrii!Acei monstrii(altfel nu pot sa le spun)trebuie pedepsiti pe viata.Justitia la noi doarme ,ea naste acesti monstrii!!!

 8. ce se intampla cu tatal unuia dintre cei 7 indivizi care a facut un gest obscen in fata presei pe una din ulitele satului ? ramane nepedepsit ? o tara intreaga a vazut asta !

Leave a Reply