Mihai Gâdea, CEO Antena 3, a facut precizari importante in legatura cu decizia de condamnare a lui Mircea Basescu :

”Nu-mi asum niciun fel de merit, nu am făcut nimic altceva decât să difuzăm acele filme, într-o vreme în care nimeni nu avea curajul să o facă. A3 nu a fost prima televiziune la care au ajuns acele imagini, dar ei nu au avut curajul să le difuzeze pentru că le era frică.

Eu nu am niciun fel de satisfacție să văd că Mircea Băsescu merge câțiva ani la închisoare, însă am o foarte mare amărăciune pentru că nici în acest caz nu s-a mers până la capăt. Cine își imaginează că Mircea Băsescu a făcut prima oară un astfel de trafic de influență, deci dacă cineva crede că e singura dată, suntem naivi. Astăzi se face dreptate în parte, pentru că această rețea nu a fost dovedită în integralitate. Această familie vindea justiția ca pe un palton.

Ce mă mâhnește este faptul că noi a trebuit să plătim pentru această filmare și imediat după aceste filmări, în luna iulie, a fost arestat Mircea Băsescu, deși filmările acelea erau vechi.

În luna august au făcut un proces stalinist, în care profesorul Dan Voiculescu a fost condamnat. Traian Băsescu a dat ordin personal ca el să fie condamnat. A vrut o răzbunare pe față și să înțeleagă toată lumea.

Vom discuta despre acest subiect și diseară voi face niște dezvăluiri de o să se cutremure pereții”, a spus Mihai Gâdea, la Antena 3.

13 COMMENTS

 1. Muoamm, nucleara! Eu dadeam dreac demult cu bomba cu hidrogen peste ei, nu mai stateam de abureli! Mediatic vorbind, bineinteles! Sa nu se inteleaga ca sunt vreun rachetist!

  • Off topic:
   Domnule Radu Tudor
   Emisiunea Subiectiv
   Ultima inregistrare este de o acum saptamana vineri 10 iunie ! Suntem in 17 !
   multumesc

 2. Off-topic:

  D-le Tudor,

  Ar trebui data si la noi Legea Drepturilor Civile ca sa se termine cu discriminarea tiganilor din tara noastra, pentru ca ati vazut ce s-a intamplat cu condamnarile in dosarul fratelui sticlistului Basescu. E normal asa ceva, ca denuntatorii sa fie condamnati mai rau ca denuntatul? Ma simt obligat sa il citez pe Chirieac Bogdan care este doar un inginer reformat si care a spus ca in Romania nu exista organizatii ale societatii civile care sa protesteze impotriva abuzurilor si a nedreptatilor. Din pacate asa si este!

 3. Cine dracu crede in Romania asta ca voiculescu nu a fost vinovat. A fost condamnat a doua oara acest voiculescu si pupincurismul lu gadea nu se opreste. Justitia a fost aceeasi si cand l-a condamnat de doua ori pe marele turnator si acum cand l-a condamnat pe basescu. Pun pariu ca nu o sa-mi publicati postarea ca asa se manifesta pupincurismul expunand doar mesaje care convin si dau bine politicii postului

  • Mars ma pupincuristo, du-te si linge-i dorsalul si clantele lui Basescu. ca sa nu ramai nesatisfacuta! Tractoristo oparita ce ai fost! Tot postezi pe blogul asta, in speranta ca te ia si pe tine cineva la picioare-n cap sau la injuraturi ca sa fii si tu bagata in seama. Basinisto ordinara ce esti! Mars pe blogurile mancatorilor tai de cernoziom (pamant galben)!

  • Și eu pun pariu că mai sunt mulți care te trimit acolo de unde ai venit, adică la origine ( în p-da m-ti). Ești redusă iubito!

 4. Aveti un programator nu foarte agil . Paginile arata aiurea in Chrome iar in versiunile mai vechi de IE nu se deschide deloc

 5. Da,dar “Paltonul” lui Basescu a fost preluat de Iohannis si acum face acelasi lucru cu el,adica politie politica.Sau asta nu mai conteaza?

 6. Dar bani care trebuia să îi încaseze România după revoluție din exporturile făcute, cine ia încasat domnilor, poate gidea știe, o să aiba curajul să spună.

 7. Facem dezvaluiri, ne cutremuram noi astia care vrem democratie si justitie si pe sistemul ticalos sustinut de ambasadori UE si NATO ii doare in dos.

 8. Este o perioada NEAGRA pentru Justitia din Romania! Tara a ajuns la cheremul Mafiotilor de STAT in acest monent! Bataia de joc pe care o suporta unii magistrati si aici ma referer la procurorul Iacob, la modul cum s-a dispus sa i se ia cazul, de fapt presiunile la care a fost supus de superiori si de alarmarea ”Sistemului” de catre seful SRI pe judet la acea vreme – ca se lcreaza la dosar – este o intoarcere la anii 50 de KGB-izare a Romaniei! Nu-i intereseaz nici acum in 2016 sa traiasca intr-o tara normala, pentruca ei sunt anormali!Dementa pe multi bani NEGRI, pe care Nimeni nu este interesat sa afle de unde vin!Este Statul Roman astazi 2016!

 9. dacă reîncălziţi ciorbe la care poporul privitor la televizor nu a reacţionat nici când era proaspătă nu e de mirare că aţi pierdut şi pereţii,şi nu a fost nevoie de o bombă nucleară,ci doar de un sistem pe care securitatea a avut timp să-l implementeze,şi să-l testeze cu succes.când poporul o să fie alcătuit din cetăţeni,şi o să se implementeze un sistem de justiţie care să facă şi dreptate nu numai justiţie securistă,atunci o să ţină şi emisiunile care vă reduc audienţa câştigată pe moment!

Leave a Reply