Home Articole Miliardarul Soros, acuzat in Ungaria ca e in spatele retelelor de imigratie...

Miliardarul Soros, acuzat in Ungaria ca e in spatele retelelor de imigratie ilegala

3224
8

Am trait sa o vedem si pe asta : marele miliardar George Soros, de origine maghiara, acuzat chiar la Budapesta de reprezentantul partidului de guvernamant FIDESZ. Ce informatii mai are Orban despre Soros? Ce ascunde aceasta interesanta rafuiala maghiaro-maghiara pe fond? Stiut fiind faptul ca Orban are grave probleme de autoritarism nedemocratic, iar Soros e un american extrem de influent, cu parghii interesante mai ales tabara democrata a politicii americane, cea aflata azi la putere cu Barack Obama presedinte.

===================

Investitorul şi filantropul american George Soros, în cooperare cu organizaţii internaţionale şi ungare, oferă susţinere financiară “imigraţiei ilegale neînfrânate”, l-a acuzat duminică, într-o conferinţă de presă, un parlamentar din cadrul Fidesz pe miliardarul american de origine maghiara, relatează MTI.

Stânga ungară “continuă să suţină imigrarea, în pofida consultării naţionale care a demonstrat în mod clar că poporul ungar vrea ca ţara să fie protejată”, a declarat Istvan Hollik.

Soros şi organizaţii care-i sunt asociate – ca de exemplu Comitetul Helsinki ungar, Uniunea Libertăţilor Civile (TASZ) sau Migration Aid – vor “face tot ceea ce pot pentru a permite unui număr neimitat de imigranţi să intre în ţară”, a insistat deputatul puterii.

Hollik a sugerat că Soros se află în spatele unui manual publicat de către organizaţia “Bun venit în Europa”, care “a încurajat imigranţii să nu coopereze cu autorităţile ungare şi să refuze să fie amprentaţi”.

De asemenea, el l-a criticat pe Soros pentru că a “propus ca Europa să plătească anual 15.000 de euro fiecărui imigrant şi să contracteze un împrumut care să acopere acest plan”.

8 COMMENTS

 1. Domnu’ Tudor, când eu citesc cum alţii se bat între ei, inamici de-ai nostri (fie maghiari, fie ruşi, fie germani, fie francezi, fie italieni, fie cine şi-a bătut joc de noi şi continuă s-o facă împreună cu impotenţii noştri locali & din Bucureşti), mă bucur foarte mult. Aşa de mult încât simt o fericire din aceea, cum s-ar zice, psihedelică.

  Apropo de Soroş şi influenţele lui: a învăţat să fie un influenţator de pe vremea, când vindea/denunţa evrei austrieci, autorităţilor Reichului nazist. Sigur, e o speculaţie, dar e una foarte interesantă despre el din câteva puncte de vedere foarte… recalcitrante.

  Cu stimă.

  • Iata ca se clarifica lucrurile usor usor: mai intai Soros miliardarul, inainte de a trage praghiile in tabara democrata a politicii americane le trage in alta tabara politica,a altei tari mai aproape de sufletul lui. Apoi lucrurile se clarifica privind aceasta migratie nemaivazuta a popoare intregi: e un plan diabolic de a distruge Europa si goli niste teritorii in Orientul Mijlociu. Astfel acele teritorii pot fi infascate si populate cu indivizi ai tarii care va pune stapanire pe acel loc. Acum daca e cu impartit teritorii cum sa renune rusii, turcii etc ? ce rusii sunt prosti sa nu se aleaga cu nimic?

 2. Foaie verde Loboda.Si un site Austriac al armatei fecea dezvaluiri ca politia avea informatii ca teroristul asta finanta emigranti si el cat si agentii americane.Dollarul e PARTICULAR.Teroristul Rothschild tipareste cati vrea fara sa dea socoteala nimanui.Asa ca doar hartia si cerneala ce-l costa.Insasi speculantul asta terorist a spus ca Europa trebuie sa primeasca 1 milion de invadatori dintrastia.Iar prostituata lui si fratiilor sai Merkel executa ordinele intocmai ea si restul curvelor din politica tariilor UE..Dementa Merkel continua aceeasi politica criminala dictata de aia de peste balta de a primii milioanele de invadatori .Rezultatul o sa fie haosu si cand Europenii nu o sa mai poata rezista in fata acestor barbari cu apucaturiile lor atunci o sa inceapa lupta .Si um zicea fratele lui Soros,JP Morgan.Cand sangele curge pe strazi e timpul sa cumperi sa investesti.Mizeria asta Soros a umplut tariile din Est cu agentiile lui numite ONG-uri.La noi is ca mustele si SRI-SRL-mosad-cia doarme ca ala in iarba.UE e condusa de niste marionete mizerabile care nu au curajul sa aibe coloana vertebrala.Europa isi are proprii sai teroristi si is la putere.

 3. Nu ma bucura nimic din tot cee ce este negativ si rau pe lumea asta.
  M-ar bucura sa vad peste tot mai multa armonie, prietenie si conlucrare.
  Acuzatorul este un cetatean maghiar iar acuzatul este un cetatean american de origine iudeo-maghiara si este animat numai de bani si iar bani. Nu este rau sa fii animat de bani si iar bani numai ca mijloacele acestuia de obtinere nu sunt tocmai (ultra) ortodoxe.

 4. Afirmatiile lui Orban contin multe din cliseele naziste printre care acela referitor la activitatea axiomatic subversiva si anti-nationala a evreilor, comunistilor (stanga) si masonilor ( daca n-au aparut si acestia inca, in discurs, or sa apara cat de curand) cu Soros in chip de reprezentant demonic si absolut al categoriilor susmentionate. Nu conteaza faptul ca Soros avea 13-14 ani la sfarsitul razboiului care i-a decimat familia (au existat si tradatori evrei, se stie), ca daca ar fi fost vanzator de neam n-ar fi supravietuit justitiei postbelice (nu in Europa) si nici ca personajul, mare filantrop, e consecvent pe tema migratiei de cand s-a apucat de filantropie. Important e ca-si foloseste banii pentru a submina vointa “poporului” maghiar, stand la “caldura” in Marea Britanie si sfidand pe “marele” Orban, ridicatorul de garduri. E totusi interesant de vazut efectul unui astfel de discurs asupra imaginarului contemporan.

 5. de la primele articole legate de valul de refugiati-imigranti am aratat cine sunt “sponsorii” lor, inclusiv soros, deci nu e o noutate. implicarea lui sros in europa de est e mult mai ampla tragandu-si lachei din randurile populatiei bastinase mascati in activisti ai diverselor ong -uri sponsorizate de el. un exemplu il reprezinta renate weber care ii face jocurile, vezi si interventiile legate de acestt val de refugiati. ce sa mai zicem de cei preocupati de rosia montana si care prin demersurile lor l-au ajutat sa castige multi bani la bursa.mass media straina a dezvaluit de mult jocurile murdare pe care le face soros folosind diverse ong-uri pe care le sponsorizeaza.

Leave a Reply